Hvordan starte iPhone på nytt uten å bruke hvilemodus / vekke-knappen

Siden en smarttelefon fungerer som en datamaskin, må du starte enheten på nytt en gang i løpet av 24 timer. Som iPhone-bruker tar du ekstra godt vare på enheten din på grunn av kostnadene og den avanserte teknologien den bruker.

Å starte iPhone på nytt ved å trykke på sleep / wake-knappen kan være slitsomt; Hvis søvn / vekke-knappen er skadet, er det desto vanskeligere å starte iPhone på nytt. I dette scenariet skulle du ønske at du hadde kjent på en annen måte å starte en iPhone på nytt uten å bruke sleep / wake-knappen.

Normalt starter iPhone automatisk på nytt når en bruker oppdaterer enheten med den nyeste iOS-versjonen. Men dette skjer en eller to ganger i året. Hvis du er en iOS-utvikler og laster ned betaversjoner, kan du oppleve hyppig omstart av iPhone ettersom du trenger å laste ned flere betaversjoner av en enkelt iOS. Men hver bruker er ikke en utvikler.

Så hvordan starter du iPhone på nytt uten å bruke hvilemodus / vekke-knapp? Her er et triks. Du kan bruke tilgjengelighetsfunksjonen på iPhone og starte enheten på nytt.

Hvordan starte iPhone på nytt uten å bruke hvilemodus / vekke-knappen

Trinn 1. Trykk på Innstillinger-appen på iPhone → Trykk nå på Generelt.

Steg 2. Trykk på Tilgjengelighet.

Trinn 3. Slå fet tekst PÅ; En meny som dukker opp vil spørre: Hvis du bruker denne innstillingen, startes iPhone på nytt → Trykk på Fortsett.

IPhone-enheten starter på nytt i løpet av få sekunder. Hvis du ikke vil beholde fet skrift, bare gå tilbake og følg samme prosedyre for å hente tilbake originale innstillinger.

 

Legg Igjen Din Kommentar