Apple Watch-remmer og -bånd i 2020: Alle alternativene er verdt!

Selv om vi allerede har samlet en lang liste over de beste Apple Watch-bandene, tenkte vi at det ville være bedre å gå en runde til. Takket være tilgjengeligheten av en rekke ganske imponerende stropper og band til Apple Watch, er det aldri en stor sak å finne de 10 beste.

Det er imidlertid aldri lett å velge den som er tidsbestemt for å tilpasse dine behov. Men vi har prøvd å sikre at det mest passende bandet for din spesifikke smak endelig får en sjanse til å få en lang prøve med smartwatchet ditt. Hopp over for å finne ut hva disse fineste Apple Watch-bandene har i vente for deg!

Apple Watch Band Replacements for Series 4, 3, 2, and 1 in 2019

#1. Winso

Har du en smak for funky design? Winso kan enkelt oppfylle etterspørselen. Silikonmateriale av høy kvalitet gjør det veldig sofistikert.

Den myke strukturerte overflaten irriterer ikke huden din. Den kommer med sterke lugs i begge ender som låser fast i uret immaculately. Enda bedre, Winso er tilgjengelig i 15 sjarmerende fargevalg som rød, svart, blå og mer.

USP: Silikonmateriale av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 2. vati

Vati er stilig og komfortabel. Bandet er laget med det fineste nylonmaterialet. Den er usedvanlig pustende og glatt, og gir deg maksimal komfort.

Med så mange som 14 fargevarianter, har du ikke noe problem med å velge en fin match til smartklokken. Fargevariantene som har sjarmert meg er krydret oransje, svart og blink. På toppen av alt er Vati støttet av livstidsgaranti.

USP: Nylonmateriale av topp kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 3. Fullmosa

Elsker du fargerik profil? Fullmosa kan enkelt vinne deg. Klokkebåndet føles mykt og glatt på håndleddet. Det er også ROHS-sertifisert, noe som garanterer at det ikke har noe giftig eller skadelig materiale.

Med tillatelse av skinn av høy kvalitet, føles det ganske glatt å ta på. Lås og spenne i rustfritt stål gir ønsket sikkerhet og bekvemmelighet. Dessuten kan du velge Fullmosa Watch-band i en rekke fargevarianter.

USP: Høyverdig kalveskinn

Sjekk ut på Amazon

# 4. Wearlizer

Det ene ordet som virkelig definerer Wearlizer er “kjekk.” Det er skåret ut av rustfritt stål av høy kvalitet. Tilsetningen av harpiks forbedrer utseendet ytterligere.

Utover god design er dette bandet veldig holdbart og låses perfekt i klokken. Du kan installere og fjerne den uten problemer.

Til slutt er Wearlizer tilgjengelig i fem fine fargevarianter som sort / mørkeblått, champagnegull, sølv / hvitt, etc. Sa jeg det; dette armbåndet i rustfritt stål kommer også med ett års garanti.

USP: Imponerende design

Sjekk ut på Amazon

# 5. top4cus

Hvis du beundrer klassiske klokker i lær, vil du finne top4cus rett på pengene. Det er skåret ut av ekte skinn og har vintage design.

Med den ganske jevn skinntekstur har du ekstra komfort mens du bruker båndet. Tilgjengeligheten av flere hull sørger for at den sømløst passer til de fleste armer.

Du kan få denne attraktive lærvesken i flere farger, inkludert gulbrun, gammelbrun, rød / svart og mer. Dessuten er top4cus tilgjengelig for begge modellene av Apple Watch 38mm og 42mm.

USP: Vintage design

Sjekk ut på Amazon

# 6. eLander (rustfritt stålbånd)

eLander rustfritt stålbånd ser stilig ut. Den er pent designet og låses sømløst inn i smarturet. Takket være høykvalitetsmaterialet klarer det å holde glansen lenge.

Den kommer også med et sett, som har skrutrekkere og noen reserveskruer, som gjør det enkelt for deg å bytte ut armbåndet.

Du kan få det til både 42mm og 38mm Apple Watch-modeller. Dessuten er det flere fargerike fargerike varianter å velge mellom: rosegull, sølv og romgrått.

USP: Rustfritt stål i høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 7. PEAK ZHANG

Denne er utvilsomt et av de fineste lærbåndene til Apple Watch. Den har et raffinert design med imponerende kvalitet. Høykvalitets ekte leggskinn gir ikke bare mer holdbarhet, men gir det også en klassisk profil. Med den glatte teksturen i lær vil du føle deg komfortabel med å bruke den.

Flere presise kuttede hull hjelper det å passe til de fleste håndledd. I tillegg kommer Peak Zhang skinnbånd i en mengde fargealternativer.

USP: Ekte kalveskinn

Sjekk ut på Amazon

# 8. BRG

Det er den raffinerte designen som gjør BRG til en bedårende kamp for smarturet. Kvalitets rustfritt stål forsterker holdbarheten. Med tillatelse av kvalitetsmaterialet kan det beholde skjønnheten lenge.

Dessuten kan du velge ut BRG i syv attraktive farger, inkludert plassgrå, gull, sølv og mer. Og du har 18 måneders garanti.

USP: Nydelig design

Sjekk ut på Amazon

# 9. Mkeke

Din kjærlighet til det vintage skinnbåndet kan finne ro i Mkeke. Det ekte hesteskinnet kombinert med det beste håndverket gjør at det ser misunnelsesverdig ut. Glatt sømmer pryder designen.

Stor størrelse i rustfritt stål spenne gir det mer stabilitet. Enda bedre, Mkeke kommer i flere farger som svart, brun og rød, noe som gjør det lettere for deg å velge et mer passende par til klokken. I tillegg er dette skinnbåndet støttet av ett års garanti.

USP: Rikt håndverk

Sjekk ut på Amazon

# 10. AdMaster

AdMaster har en enkel og sporty design. Mykt silikonmateriale gjør det ekstremt behagelig å ha på, da det ikke irriterer huden.

Bandet har luger i begge ender som støtter fast i klokken. Pinne og tuck lukning gir deg mer stabilitet.

Har du en forkjærlighet for fargerike profiler? Du har 10 sjarmerende fargevarianter som havblå, rullestein, kongeblå osv.

USP: Sportslig design

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er ditt valg?

Så har du vært i stand til å velge riktig match til smartklokken? Fortell oss om kvaliteten du har funnet søt i den.

Du vil utforske:

  • Beste Apple Watch Series 3 band
  • Beste Apple Watch Series 3 skinnbånd
  • Beste Apple Watch-skjermbeskyttere

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår, og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av Apple Watch-tilbehørene.

 

Legg Igjen Din Kommentar