Beste flerspillerspill for iPhone og iPad: Tjen seire ved å avgjøre dine rivaler

Uansett hva slags spill jeg spiller; flerspillermodus er det jeg velger å utfordre meg selv og vise frem helten mot flere spillere. Uansett konsekvens, jeg liker kraftfullt og intenst spill, da det har en tendens til å tilføre tillitsnivået mitt. Er du på samme side som meg? Deretter vil du definitivt like de beste flerspiller-spillene for iOS.

Fra lynraske racing til livsglade løping til hardcore-skyting, og roundup har fått varianter til å la deg velge en stunner. Så, klar til å raid? La meg slå sammen med deg for fullstendig herredømme!

Topp flerspillerspill for iOS

#1. fortnite

Fortnite styrer for tiden taket og har blitt det favoritt actionspillet for millioner av spillere. Styrke deg selv og utløse 100-spiller PvP-kamp for å vise alle andre hvor flinke du er til å kjempe livsfarlige kamper.

Ikke unnlatt å bygge dekning og følg strukturerte taktikker for å desimere motstanderne dine. Ditt endelige mål er å overleve så lenge som mulig.

Som alltid samler du mye ressurser og samler gir for å pansre deg selv. For å forbli foran andre, ta hender med andre spillere for å danne et solid lag for misjonsherredømme!

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Bowmasters

"Bowmasters" kan sette deg på rull i flere timer! Du vil ha det morsomt mens du skyter og blåser bort fiendene dine. Den har over 60 sprø karakterer og like mange våpen som lar deg utløse kaos.

Du kan invitere vennene dine til å konkurrere med deg, og også ta del i den spennende online flerspillermodusen for å vise frem heroikkene dine. Og ja, du får også mange belønninger for den ypperlige ytelsen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Hodet opp!

Ikke for ingenting “Heads Up!” Er rangert som det kortspillet som nummer én. Du vil virkelig glede deg over å spille dette oppsiktsvekkende spillet. Spillets regel er ganske enkel - bare gjett ordet på kortet før tidtakeren går tom.

Velg fra en rekke spennende kategorier for å spille spillet. Som å gi litt personlig preg på spillene dine? Spillet lar deg også lage din egen kategori. Basert på hva som begeistrer deg mest, kan du velge å spille med en venn eller gå mot flere spillere for å bevise ditt metall som en smart gamer.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 4. Dansefest

Hvis du elsker å riste bena, bør du ikke gå glipp av Dance Party. Det jeg virkelig liker med dette festspillet er at det ikke bare underholder deg grundig, men også hjelper deg å miste mye kalorier. Dessuten kan du også følge med på hvor mye kalorier du har brent.

Bare følg trinnene til dansere, og appen vil spore bevegelsene dine ved hjelp av rolomotion. Du kan se hvor bra du presterer. Og når du først har fått tilliten, utfordre andre til spennende dansekamper!

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Kritiske ops

På tide å omfavne den fartsfylte FPS! Critical Ops er forberedt på å teste både reflekser og taktiske ferdigheter. Du er i en kritisk streikeaksjon for å eliminere terrorister. Elsker å spille som skurk? Spillet lar deg også spille rollen som en terrorist.

Gå ut sammen med vennene dine for å drepe ekstremistene og gjenopprette freden. For å forbli øverst i spillet ditt, tilpasser favorittvåpnene dine. Og press deg selv hardere for å lede resultattavlen!

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Clash of Clans

“Clash of Clans” er et av mine favorittstrategi-spill hele tiden. For å kickstart, må du bygge landsbyen din og heve en klan. Og så må du turbolade den enorme hæren din for å konkurrere i klan-kriger!

Du kan også bli med i en klan av medspillere hvis du ikke vil danne din egen klan. Lag flest kanoner, bomber, feller, morter for å utslette fiendene dine. For å overliste motstanderne dine, sørg for at du har dødelige strategier.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Asfalt 8

I det øyeblikket jeg tenker på fantastiske flerspillerspill, kommer Asfalt 8: Airborne og roper til sinnet. Fortjent rangert som nummer tre i racing-kategorien, er det det du trenger for å nyte hard-core racing på sitt voldsomme beste.

Spillet lar deg velge mellom mer enn 215-trinns maskiner inkludert Ferrari, Ducati, Lamborghini, McLaren, Bugatti, Mercedes, Audi, Ford, Chevrolet. Bare velg en robust bil eller en fantastisk sykkel og gå videre med uendelige racing.

Med mer enn 50 høyhastighetsspor til disposisjon, har du mye å utforske. Dessuten kan du også tilpasse bilen din slik at den ser fantastisk ut!

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Modern Combat 5

Klar til å dra på et fantastisk skyteeventyr? Modern Combat 5 kan være et fascinerende valg som lar deg glede deg over hardcore-skyting. For å starte ting, bygg et solid team og utstyrt det med dødelige våpen. Og utfordre andre spillere til å kjempe mot deg.

Du kan velge en spillestil fra flere alternativer, inkludert angrep, tung, rekonstruksjon, snikskytter, støtte, dusørjeger, sapper, x1-morph eller kommandør. For å sikre at du aldri går tom for krefter, sørg for å utstyre deg med avanserte taktiske drakter med store evner.

Som å kommunisere med andre spillere? Det lar deg også chatte med andre spillere gjennom global og troppsprat.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Ulven

Noen gang drømt om å leve livet til en vill ulv? Hvis ja, kan ulven vise seg å være en lokkende affære for deg!

Denne ulven RPG har mye å holde deg sjarmert i flere timer. Du vil like å utforske det utmerkede miljøet og samhandle med andre dyr.

De kooperative flerspillerjaktene og PVP Battle Arena-modusene er enormt elektrifiserende. Utover å spille, kan du låse opp nye skins og tilpasse karakteren din til å fremstå som enestående.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Bowling King

Så mye om skyting og racing? Prøv Bowling King, fordi den er full av alt du ønsker å se i et topp bowlingspill.

Spillet tilbyr fantastiske bowlingbaner fra hele verden. Fra den alltid nydelige Las til drømmende Paris, har du mye å utforske. Det er også en utfordringsmodus for å få mest mulig ut av deg som spiller.

Med over 120 prestasjoner har du mye på spill. Enda bedre, Bowling King har støtte for flere språk, inkludert engelsk, spansk, portugisisk, fransk, tysk, italiensk, russisk, tyrkisk, japansk, kinesisk og koreansk.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Valget ditt?

Jeg vet at du allerede har startet multiplayer-kampen. Men før du blir fullstendig opptatt av krigføringen, la oss kjenne til ditt favorittspill fra samlingen ovenfor. Er det noe jokertegn du ønsker å se i oppstillingen? Fortell oss også om det.

Ikke gå glipp av:

  • Beste Tower Defense-spill for iPhone og iPad
  • Beste Word-spill for iPhone og iPad
  • Beste nummerforsvarsspill for iPhone og iPad
  • Beste strategisspill for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar