De beste Apple Watch-produktivitetsappsene: Kom deg på toppen av oppgavene dine

Apple Watch er designet for å forbedre produktiviteten din. Det er så mange ting du kan gjøre med denne bærbare enheten. Ved å laste ned noen av de beste produktivitetsappene på Apple Watch, kan du lage en oppgaveliste, håndtere automatisering og snarveier, spore alle dine personlige mål, administrere tid og oppgaver og mer.

Så klar til å utnytte smartklokken for å øke produktiviteten? Vi har samlet noen av de fineste appene som kan la deg komme på toppen av oppgavene dine mer effektivt.

Beste Apple Watch-produktivitetsapper

#1. Trello

Det moderne livet holder oss opptatt, og for de fleste av oss blir det altfor vanskelig å organisere alt. Fra daggry til skumring er vi full av tusenvis av gjøremål og oppgaver.

Derfor trenger vi en elektronisk ledsager som kan hjelpe oss med å organisere oppgavene våre. Med Trello kan du enkelt organisere alt du jobber med.

Du kan lage kort med kort og bruke dem solo eller invitere kolleger, venner og familie til å samarbeide. Når du har denne bærbare enheten, kan du utføre oppgavene dine mens du er på farten.

Håndter varsler; lage, lese og kommentere kort; sjekk hvilke kort som er igjen eller bli kjent med hvilke som er åpnet; og til slutt, sjekk de listede varene og sett en etikett på etiketter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Ting 3

Dine daglige gjøremål gjøres enkelt med ting. Alt i en dags jobbing som å få håret til å klippe, bestille en kake, bestille bord på en restaurant i nærheten og hva ikke. Det er en perfekt app som hjelper deg å oppnå alt du ønsker i livet ditt. Ikke bare dette, ting kan også hjelpe deg med å administrere hele prosjektene dine; oppnå helsemålene dine også med denne appen. Det er en enkel å bruke en oppgaveleder på håndleddet.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 3. IFTTT

Tilpass din verden med bare et trykk på en knapp ved å bruke IFTTT! Du kan enkelt kontrollere alle Internett-tilkoblede enheter som Google Home, Amazon Alexa, Nest, Philips Hue og iPhone.

Med støtte fra over 6, 00 apper inkludert Twitter, Telegram, Google Drive, Twitch, Weather Underground, Instagram, Gmail, IFTTT hjelper deg å kontrollere favorittappene dine ikke bare raskere, men også mer effektivt.

Du kan også sikkerhetskopiere viktige filer, bilder og kontakter til skylagringstjenester som Dropbox eller Google Drive. Dessuten sikrer de tilpassede daglige værvarselvarslene at du ikke blir fanget i dårlig vær.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. OmniFocus 2

I dette fartsfylte livet er det vanskelig å få en balanse mellom arbeidsliv og liv. Men her er en kul app som holder deg oppdatert på prosjektene og målene dine, og oppnår mål raskere. OmniFocus 2 for Apple Watch-appen gir deg frihet til å sjekke den kommende oppgaven din. OmniFocus er et fantastisk oppgavehåndteringsverktøy som gjør det mulig å effektivisere oppgavene dine slik at du blir mer produktiv enn før. Appen gir deg vanlige varsler slik at du ikke går glipp av noen oppgave som er forhåndsinnstilt av deg.

Pris: 39.99 dollar

nedlasting

# 5. gTasks Pro

Mens vi bruker flere kommunikasjonsenheter, er det viktig å synkronisere alle disse enhetene for å gjøre livet vårt behagelig. Og gTasks Pro gjør akkurat jobben for deg. Med denne appen på Apple Watch kan du enkelt synkronisere oppgavene dine med Google og på tvers av iPhone- og iPad-enhetene dine.

Noen av de fineste funksjonene til denne appen er: synkroniser oppgaver med Google Oppgaver, synkroniser oppgaver mellom klokken, iPhone og iPad, se oppgavene og kalenderhendelsene dine ett sted, hold oppgavene organisert, stedsbaserte påminnelser, angi gjentagende oppgaver som “Bill Payment” hver måned.

Pris: $ 5.99

nedlasting

# 6. Microsoft OneNote

Jeg er enormt imponert over Microsofts OneNote. Appen gjør notater som er utrolig enkle og problemfrie.

Med flere pennfarger og innstillinger tilgjengelig, kan du også lage attraktive håndskrevne notater og tegninger. Du vil også være i stand til å lage to-doser og holde rede på dem. En annen viktig funksjon i denne appen er at den lar deg organisere notatene dine akkurat slik du vil.

Enda bedre, støtte av flere språk som engelsk, arabisk, katalansk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, gresk, hebraisk, hindi, etc. gjør OneNote enormt praktisk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Skog - Vær fokusert

Så du kan ikke konsentrere deg om arbeidet ditt eller ønsker å ha noe som kan hjelpe deg med å forbedre konsentrasjonen? Skogen er rangert som nummer-appen i produktivitetskategori, og kan øke din evne til å fokusere på viktige ting enorm.

Plante trær og jobbe hardere for at skogen skal se helt frodig ut. Du kan også spore hvor mye tid du bruker på smarttelefonen.

Ta hjelp av tilpassbare koder og detaljert analyse for å ha riktig oversikt. Å ja, ikke glem å tjene mange belønninger for å låse opp nye treslag.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 8. Microsoft Outlook

Microsofts Outlook har lenge vært en av de fineste e-postappene på tvers av alle operativsystemer. Du kan bruke den til å administrere alle e-postkontoer og kalendere med fullstendig letthet.

Den smarte innboksen spiller en viktig rolle i å la deg ta kontroll over e-postene dine ved å holde unna de uønskede tingene borte. Du kan raskt slette, planlegge og arkivere meldingene dine.

Den lar deg åpne Word, Excel og andre dokumentvedlegg og redigere dem direkte i den tilsvarende appen. Dessuten kan du også få tilgang til favorittappene dine som Facebook, Evernote, Trello osv. Rett fra denne e-postappen.

Bruk Apple Watch for å holde oversikt over de kommende hendelsene, sjekke ut uleste meldinger og raskt sende svaret.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. TurboTax selvangivelsesapp

Hva med å få maksimal refusjon og gjøre skattene dine perfekt? TurboTax er en ganske enkel skatte-app som kan fungere effektivt for å la deg spare mye penger.

Du kan søke i mer enn 350 skattefradrag og kreditter for å finne ut de beste måtene å få høyest refusjon på. Kontakt en spesialist for å få riktig veiledning. Med trinnvise instruksjoner sikrer det at det ikke er noen feil noen gang. Ta dessuten hjelp av smartwatchet ditt for å spore fremdriften i selvangivelsesstatusen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Wunderlist

Vær i fred med arbeidet ditt og få tidsbestemte varsler for å aldri glemme noen oppgave! “Wunderlist” er en av de mest verdsatte oppgavelisterne og oppgaveledere for iOS.

Appen lar deg administrere dagligvarelister og prosjekter uten problemer. For å sikre at du forblir synkronisert med oppgavene dine, kan du angi forfallsdato og påminnelser.

Den lar deg dele listene dine og også samarbeide med vennene dine. Enda bedre, Wunderlist lar deg lagre websider for å få tak i dem på din egen praktiske tid også.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Hva er din favoritt?

Det er på tide å gi oss beskjed om appene du skal bruke på smartwatch for å styrke produktiviteten. Dessuten, hvis vi har gått glipp av en dyktig konkurrent, så fortell oss å vite om det også.

Ikke gå glipp av disse like nevnte appoppdateringene:

  • Beste finansapper for Apple Watch
  • Beste værapper for Apple Watch
  • Beste reiseapplikasjoner for Apple Watch
  • De beste hjemmeautomatiseringsappene for Apple Watch

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar