Slik endrer noen Snapchat-visningsnavn på iPhone

Det være seg Facebook, Twitter eller andre sosiale medier, navnet ditt er det viktigste. Folk kjenner deg ved ditt navn og mer betydelig; bruker et ekte navn gjør samhandlingen bedre. Mens de fleste bruker sine virkelige navn, er det noen som liker å endre navn bare for å skape forvirring.

Noen ganger kan du bare ikke takle de ikke-beskrivende kallenavnene som kan skape forvirring. Heldigvis, for Snapchat-brukere, er det allerede et alternativ å ikke bare endre visningsnavnet, men også vennene sine.

Hvis du er en Snapchat-bruker og vil overstyre det valgte visningsnavnet til vennene dine, for å unngå forvirring, eller bare for å gi dem et nytt navn opprettet av deg, er du på rett sted. Dette er hvordan!

Slik endrer du visningsnavn for Snapchat-venner på iPhone

Trinn 1. Start Snapchat på din iPhone.

Steg 2. Trykk på Snapchat-ikonet øverst, eller bare sveip ned .

Trinn 3. Gå til Mine venner og trykk på vennen hvis navn skal endres.

Trinn 4. Ved siden av navnet deres er et innstillingsikon, trykk på det.

Trinn 5. Trykk på Rediger navn og skriv inn det nye navnet.

Trinn 6. Trykk på Lagre .

Når du trykker på "Lagre" -knappen, vil vennens navn begynne å vises som det du nettopp har valgt. Og før du klikker på et annet innlegg, her er et triks for å endre Snapchat-brukernavnet ditt på iPhone.

Se denne videoen for å vite hvordan du endrer visningsnavn for Snapchat-vennene dine på iPhone:

Liker dette trikset? Hjelp vennene dine også ved å dele dette med dem.

Prøv det og del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren nedenfor. Sørg også for å laste ned appen vår og holde kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar