Super Mario Run Crashing på iPhone og iPad: Hvordan fikser jeg det

Frem til for et par timer siden hadde jeg hatt en jevn seiling på den nye spillsensasjonen kalt “Super Mario Run.” Akkurat da jeg gjorde meg klar til å utfordre bestevennen min, begynte det uendelige løpsspillet å krasje på min iPhone.

Spillappen skulle krasje ut gang på gang når den ble lansert. Ved noen få anledninger krasjet det da jeg akkurat skulle slå gull midt i en spennende økt. Heldigvis hjalp noen få triks meg med å løse problemet. Her er de!

Slik løser du Super Mario Run Crashing-problem på iPhone og iPad

Løsning nr. 1. Tving på nytt iPhone

Et av de første triksene som jeg prøvde å fikse det krasjerende problemet med dette uendelige rennespillet var omstarten av styrken. Heldigvis fungerte det for meg.

Bare trykk og hold inne PÅ / Av-knappen og Hjem-knappen på en gang i omtrent ti sekunder på iPhone og iPad til du ser Apple-logoen på skjermen.

På iPhone 7 og 7 Plus må du trykke og holde inne av / på-knappen og volum ned-knappen samtidig.

Løsning nr. 2. Innstilling for lavere gjengivelse og innstilling av grafikk

Hvis det første trikset ikke fungerer i å løse problemet, senker du gjengivelsen så vel som grafikkinnstillingen for spillet, starter du iPhone på nytt og prøver å spille den igjen.

Løsning 3: Tilbakestill alle innstillinger

Prøv å tilbakestille enheten til fabrikkinnstilling. Det vil ikke fjerne noen bilder eller data fra smarttelefonen din. Gå til Innstillinger → Generelt → Tilbakestill → Tilbakestill alle innstillinger.

Løsning 4. Er din iPhone rotete for plass? Gratis opplagring

Mangel på plass på enheten din kan føre til at apper krasjer. Gå over til dette innlegget for å rydde opp i iPhone-en din uten å slette noe bilde eller app og hente mye lagringsplass.

Løsning 5: Gjenopprett din iPhone som ny

Hvis ingen av de ovennevnte triksene hjelper deg med å løse problemet som krasjer, kan du gjenopprette iPhone som ny. Det kan hjelpe deg med å løse det tilfeldige krasjet problemet med appen. Sørg for å ta sikkerhetskopi av enheten din før du går til gjenopprettingsprosessen.

Det er det!

Jeg er sikker på at disse tipsene kan la deg bli kvitt dette krasjet problemet med Super Mario Run.

Det kan være lurt å sjekke ut disse beste tipsene for å spille dette spillet smart på enheten din. Bare når du kjeder deg med det, kan du prøve ut disse utmerkede alternativene.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus. Ikke glem å laste ned appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar