Slik smelter du kontakter mellom iCloud og andre grupper på din iPhone

De fleste brukere synes det er veldig enkelt å sortere og finne kontakter når kontaktene er adskilt av grupper. Imidlertid kan det bli skremmende når du vil slå sammen kontakter på tvers av forskjellige kontaktgrupper, eller når du vil slå sammen en hel gruppe til en annen.

Som standard kan du ikke gjøre dette på iPhone. Å opprette / redigere / slette kontaktgrupper er faktisk en oppgave (og mange ganger umulig) på iPhone-en din. Du kan opprette grupper på iCloud.com, men det handler om det. På en Mac kan du bruke adresseboken. På en PC kommer tredjeparts programvare til unnsetning.

Her er den ikke-brainer måten å slå sammen kontakter mellom grupper ved å bruke din iPhone bare:

#1. I Innstillinger → E-post, Kontakter, kalendere, under KONTAKTER, velg standardkontoen dit du vil at nye kontakter skal gå. Når du trykker på Standardkonto, vises kontaktgruppene. Du må velge riktig gruppe (ditt standardvalg).

# 2. Neste opp, mail deg kontaktene fra den andre gruppen du vil slå sammen til standardgruppen. Du kan gjøre dette ved å åpne kontakten (fra Telefon-appen) og trykke på Del kontakt og sende den til deg selv (via e-post eller melding).

# 3. Når du har fått kontakten per e-post / meldinger, legger du den til din iPhone. Når du importerer kontakten, blir den lagret i standardgruppen valgt i trinn 1.

Uten tvil er dette ikke den beste løsningen, men det fungerer for de fem eller ti kontaktene du har i en gruppe. Det viktigste å merke seg er at det vil være duplikater av kontaktene du nettopp la til. Du kan fjerne kontaktene fra den gamle gruppen.

En bedre løsning er å bruke programvare som CopyTrans. Denne StackExchange-tråden har faktisk flere løsninger, men jeg synes CopyTrans sannsynligvis er den beste.

Når du bruker CopyTrans-kontakter, kan du faktisk dra og slippe kontakter mellom forskjellige grupper. Vi vil ikke gå gjennom hele prosessen, men når du kjører CopyTrans og importerer iPhone-kontaktene dine til den, blir gruppene også reflektert.

Du kan ganske enkelt velge kontakter fra en bestemt gruppe og deretter dra dem alle til gruppen du vil flytte dem til. Når det er gjort, synkroniserer du iPhone med CopyTrans-kontakter, og endringene skjer umiddelbart.

For de fleste brukere fungerer en tredjepartsløsning perfekt og er mye enklere. Når du har fått mange kontakter mellom grupper, er dette den beste løsningen.

 

Legg Igjen Din Kommentar