Slik bytter du fra varslingsbannere til popup-varsler på iPhone / iPad

Hver gang du mottar varsel på iPhone-en din, vises den bare øverst i noen sekunder, og forsvinner deretter. Dette er den nye måten introdusert fra iOS 7 og utover. Tidligere brukte vi å få en popup på startskjermen, som ikke ville forsvinne med mindre vi trykker på alternativene. Det er ikke noen ulempe i det nye grensesnittet, men hvis du vil føle de gamle skoledagene, er det en måte å bytte fra varslingsbannere til popup-varsler.

Alternativet krever ingen ekstra app eller finjustering. Det er der i Innstillinger-appen på iPhone eller iPad. Den mest nyttige delen av denne funksjonen er at du kan aktivere popup-varsler for alle apper. Selv om prosessen er ganske enkel, har vi detaljert den trinn for trinn nedenfor for bedre forståelse. Så ta en titt og føl de gamle gamle dagene til iOS.

Slik endrer du varslingsstil på iPhone og iPad

Trinn 1. Den aller første tingen å gjøre er å åpne Settings- appen.

Steg 2. I Innstillinger-appen trykker du på Varsler .

Trinn 3. Trykk nå på appen du vil ha popup-varselet.

Trinn 4. Når du er i appinnstillingene, klikker du på " Varsler " som ligger under overskriften " ALERT STIL MED LÅST ."

Trinn 5. Du kan gjenta trinnene ovenfor for andre apper også. Dette er et valgfritt trinn som du kanskje ikke følger.

Det er alt; alle nye varsler mottatt fra den aktuelle appen vil vise et popup-varsel i stedet for et banner øverst.

Likte du dette tipset? Gi oss beskjed i kommentarer eller legg igjen en tilbakemelding på Facebook, Twitter og Google Plus.