Fem beste iPhone 5 / 5s-saker under 20 dollar i 2020

Hvem sa at iPhone 5 / 5s-saker må være en kostbar affære? Etuier for iPhone 5 og iPhone 5s fra toppmerker som Belkin og Griffin er tilgjengelige for under $ 20.

Det er tilfeller som er enda billigere. Her er noen flere tilfeller - slank, minimal og kul - som ikke bare er under $ 20, men som også gir et godt beskyttelsesnivå til iPhone 5 og iPhone 5s.

Beste iPhone 5 / 5s tilfeller under $ 20 i 2019

#1. elago Outift Matrix

Elagos “Outift Matrix” er en av de fineste sakene for iPhone 5. Det som gjør den så imponerende er hybriddesignet. Kombinasjonen av den harde PCen og aluminiumsplaten ser søt ut. Den vikles elegant rundt kompakten.

Takket være de nøyaktige utklippene har du enkel tilgang til Lightning-porten og hodetelefonkontakten. I tillegg tilbyr det glatte ytre forbedret grep, og forhindrer at smarttelefonen glir ut av håndflaten din.

USP: Hybriddesignen

Sjekk ut på Amazon

# 2. Belkin Grip Max

Belkin har vært en av de beste case-produsentene for iPhone. Denne gangen er de ute med iPhone 5-saken som er svært beskyttende. Det ser imidlertid ikke klumpete ut.

TPU- og PC-konstruksjonen er holdbar nok til å motstå dråper uten problemer. Pluss de nøyaktige utklippene og responsive knappene som sikrer at du ikke har noen problemer mens du bruker enheten. Dessuten kommer Grip Max med ett års garanti.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Griffin Survivor

Akkurat som Belkin har Griffin vært en av de ledende tilbehørsprodusentene for iPhone. Derfor ville det være en anelse hvis vi ikke ser nærmere på tilbudet.

Når vi snakker om “Survivor”, er den designet for å tilby den ønskede beskyttelsen til iPhone-en din fra både ubehagelige støt og skrap. Selvfølgelig ser det klumpete ut og svinger ikke hodet i det hele tatt. Men husk at dette er akkurat hva du bør velge når du skal på eventyret. I tillegg kommer Survivor i flere farger å velge mellom.

USP: Beskyttende desgin

Sjekk ut på Amazon

# 4. JETech

Jeg finner denne saken fra JETech på lik linje med de aller beste. Og det som gir troen på kravet mitt, er de fire stjernene av nesten 250 kundeanmeldelser.

Fusjonen av PC og TPU har forsterket konstruksjonen for å overleve humper med letthet. Med den jevne tekstur får du det nødvendige grepet mens du holder iPhone. I tillegg er knappene og utklippene helt på vei. På toppen av alt støttes JETech av livstidsgarantien.

USP: Jevn karbonfiberstruktur

Sjekk ut på Amazon

# 5. OtterBox COMMUTER SERIES

For øyeblikket er OtterBox COMMUTER SERIES-saker tilgjengelige på bare $ 16.94 på Amazon, ned fra $ 34.95. Jeg tror ikke disse sakene trenger noen introduksjon da de er grunnlagt til å være premiumdrakter for iPhone.

Med den kompakte designen passer disse dekslene sømløst på iPhone. De tilbyr den nødvendige beskyttelsen fra dråper uten å kutte ned på stilen. Dessuten er COMMUTER SERIES-deksler tilgjengelige i fem farger toppet av ett års garanti.

Vær oppmerksom på at ikke alle fargevariantene for øyeblikket er tilgjengelige under $ 20.

USP: Imponerende kompakt design

Sjekk ut på Amazon

Det er ganske mye det!

Valget ditt?

Jeg tror du har valgt en ideell kamp for din iPhone, ikke sant? Har du noe imot å søle noen bønner om hakket ditt?

Ikke gå glipp av:

  • Beste iPhone 5 / 5s lommebokvesker
  • Beste iPhone 5 / 5s støtfangervesker
  • Beste iPhone 5 / 5s belteklips

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår, og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar