Netflix tips og triks for iPhone, iPad og Mac for å forbedre streamingopplevelsen

Netflix er utvilsomt en av de beste strømmetjenestene du kan glede deg over hvor som helst, når som helst. Nylig skrev vi om Apps for Netflix som vil gi en gnist til seeropplevelsen din. I tillegg har vi også en stadig oppdaterende liste over filmer på Netflix for å få alt på en side.

Uansett er det ikke noe mysterium at vi alle sliter med å finne innhold vi liker på Netflix, og det er bare fordi Netflix har så mye å tilby. Nedenfor finner du noen nyttige Netflix-tips og triks for å redusere surfingen og bruke din maksimale tid på å se på programmene du vil.

Netflix tips og triks for iPhone, iPad og Mac

#1. Liker og misliker-funksjonen

Netflix endret rangeringssystemet sitt i 2017, og kanskje var det et godt grep. Brukere kan nå rangere innhold med Tommelen opp / ned. Forsikre deg om at du gir tommelen opp eller ned hvis du liker eller ikke liker noe show eller film.

Dette vil gjøre det mulig for Netflix-algoritmen å sortere strømmen din deretter. Enten du tror det eller ikke, så gjør disse tommelen opp og ned noe for deg. Etter å ha gitt bestemte antall tilbakemeldinger, starter Netflix-algoritmer arbeidet sitt og viser deg show og filmer som er relevante for innholdet du har likt.

Det er en generell oppførsel å avslutte appen når vi er ferdig med å se, men neste gang må du sørge for å gi tommelen til innholdet du så på.

# 2. profilerings~~POS=TRUNC

Bare noen få heldige sjeler på jorden er privilegerte nok til å ha en personlig Netflix-konto. Mens de fleste av oss må dele med familien, er problemet at kanskje barna og kona liker ulikt innhold, mens du kanskje er interessert i noe annet. Dette fører til en fullstendig rotete anbefalinger på strømmen din.

En enkel løsning på dette problemet er å lage en annen profil for forskjellige mennesker. Hvis du gjør det, vil du sortere anbefalinger til respektive profil. Kombiner profilering med tommelen opp / ned, så ser du perfekte anbefalinger som passer dine preferanser.

Slik oppretter du en profil: Åpne Netflix → Klikk på rullegardin-knappen helt til høyre → Klikk på Administrer profiler.

Klikk på Legg til profil.

# 3. Å lage listen manuelt

Ingen forstår deg bedre enn deg selv, ikke engang Netflix's algoritmer. Når du tenker på den, har Netflix et alternativ der du kan lage listen, og den vil vise deg akkurat det. Endringer du gjør i listen, vil også synkroniseres på alle enheter, noe som betyr at du ikke trenger hardt arbeid igjen.

Hvis du vil legge til et hvilket som helst film / TV-program til "Min liste", finn filmen og klikk på Min liste.

For å administrere listen din, klikk på Min liste fra toppnavigasjonen → Hold markøren over musepekeren / styrefeltet → du kan omorganisere ordren eller slette innholdet fra Min liste.

# 4. Slett visningshistorikk

Som nevnt ovenfor, deler de fleste av oss Netflix med familie og venner, og visningshistorikken er synlig for alle. Hvis du bryr deg om personvernet ditt, kan det hende du leter etter en måte å fjerne denne historikken slik at andre ikke finner ut hva du ser på.

For å gjøre dette, klikk på rullegardinpilen → Klikk på konto.

Klikk på Visningsaktivitet under Min profil.

Klikk på Skjul-ikonet.

# 5. Be om film eller TV-program på Netflix

Bare hvis du ikke finner det du leter etter, er det på tide å påkalle herren, selve Netflix.

Klikk på rullegardinmenyen, og klikk deretter på brukerstøtten.

Under Hurtigkoblinger, klikk på Be om TV-programmer eller filmer.

Du kan mate inn tre tittelforespørsler om gangen.

Selvfølgelig er det ingen garanti for at forespørselen din blir oppfylt, men det er i det minste en stråle av håp.

# 6. Spill Spin-spillet

Det hender med oss ​​alle at vi kaster bort tid på å finne showet og så innser at det er tid for søvn og at du ikke så noe. Det er et gratis spinnespill tilgjengelig her, hvor du kan velge sjanger, IMDB-vurdering osv. Og klikke på spinn-knappen.

Den vil tilfeldig velge et show / film for å hjelpe deg med å bestemme hva du skal se og spare tid på å søke. Det er en tredjeparts gratis tjeneste, som også lar deg velge show fra Prime, Hulu, Netflix, HBO, etc.

# 7. Netflix-tastatursnarveier for Mac

Hvis Mac er din primære enhet for å se på programmer og filmer, er det et must å mestre tastatursnarveiene. Nedenfor er noen nyttige dem for din hjelp:

  • Trykk “F” for raskt å ha en fullskjermmodus og for å avslutte trykk “Esc.”
  • Bruk "Spacebar" for å spille av / pause enkelt.
  • For å spole fremover film eller visning, trykk “Shift + Right Arrow” og “Shift + Left Arrow” for å spole tilbake.
  • Du kan bruke "M" -tasten for å dempe eller dempe raskt.
  • For å øke eller redusere volumet, trykker du på Skift + Pil opp eller Skift + Ned pil.

# 8. Snarveier for iPhone og iPad

Det er ikke mange snarveier for iPhone eller iPad, men en av de hendigste er å spole fremover og spole tilbake ved hjelp av skjermkranene.

Bare trykk på høyre side av skjermen mens du ser på Netflix for å spole fremover og dobbeltklikke på venstre side.

# 9. Tilpassing av undertittel

Det er en tøff jobb å se på show eller filmer på et språk som ikke er ditt primære språk. Det er tilgjengelige undertekster, men til tider blir de blandet med bakgrunnsfargen på filmen eller viser at du ser på, og kanskje du savner den viktigste linjen.

Det er et alternativ å tilpasse hvordan undertekster vises. Du må logge på Netflix-kontoen din fra hvilken som helst nettleser, gå over til Kontoer og deretter klikke på "Undertekstutseende." I dette skjermbildet kan du tilpasse skrifter, skriftstørrelse, bakgrunnsfarge og mye mer.

# 10. Slå av autospilling

Hvis du ikke vil at Netflix skal spille automatisk neste episode på slutten av en gjeldende episode, kan du gjøre det fra nettleseren. Bare logg inn på kontoen din fra en nettleser, under Kontoer, klikk på "Avspillingsinnstillinger."

Du kan merke eller fjerne merket for autospill for å slå det på / av.

Dessuten kan du også tilpasse standardkvaliteten på denne siden. Hvis du ser på Netflix på data, anbefales det å bytte til middels eller lav kvalitet.

# 11. Chrome-utvidelser for Netflix

FindFlix-utvidelse

Denne utvidelsen for Chrome bringer det enorme biblioteket med Netflix til fingerspissene. Uansett hva du blar gjennom, klikker du bare på utvidelsesikonet på Chrome, så får du en søkeboks. Den intelligente søkemotoren finner showet eller filmen nesten umiddelbart. Det er et flott verktøy, og fremfor alt er det helt gratis.

Installer FindFlix

Netflix Party Extension

La kjærligheten være i lufta, spesielt hvis du er i et langdistanseforhold. Med denne utvidelsen kan du synkronisere videoavspilling med venner eller den spesielle; også den legger til et gruppechat-alternativ for å dele hjertet ditt mens du ser på. Det er gratis og lett på nettleseren og gjør jobben perfekt for det den er laget for.

Installer Netflix Party

Netflix Enhancer

Du trenger ikke å åpne et antall faner i nettleseren din, bare finn IMDb-rangeringer eller informasjon om tittelen du ser på. Denne ene utvidelsen gjør akkurat det. Den viser relevant informasjon om tittelen du ser sammen med IMDb-rangeringer og trailere i samme faner.

Installer Netflix Enhancer

# 12. Last ned funksjonen

Netflix har visse show og filmer i tilgjengelige nedlastingsseksjoner. Velg showet eller filmen du ønsker å laste ned, og trykk på Last ned.

For å se nedlastede filmer eller TV-serier, trykk på "Nedlastinger."

Det er visse begrensninger når du laster ned. Den første er grensen for antall enheter du kan laste ned innhold, avhengig av planen du har. En annen ting er utløpsdatoen for nedlastningene. Det er også en betingelse for å avslutte visningen når du har startet. Så det er ikke så fancy som det høres ut.

#1. 3. Slett nedlastinger

Bare fordi du har frihet til å laste ned, betyr ikke det at det ikke vil få noen konsekvenser. Avhengig av kvalitet, spiser disse nedlastningene mye plass på iPhone og iPad. Imidlertid er det en måte å kontrollere det.

Forsikre deg om at du laster ned videoer i SD-kvalitet i stedet for HD, for å spare plass. For å slette alle videoer, trykk på Mer → Appinnstillinger → Slett alle nedlastinger.

Hvis du vil slette bestemt film / show; Trykk på fanen Nedlastinger → Trykk på Film / Vis → Trykk på Rediger → Trykk på Slett-knappen.

Alternativt kan du sveipe fra høyre til venstre og trykke på Slett-knappen.

# 14. Lag din Flixtape

Ved å besøke nettstedet kan du lage din egen Flixtape. Flixtape er tilpasset spilleliste laget av et tema, følelse eller stemning. Du kan også dele den med familie og venner. For å tilsette litt krydder kan du til og med tilpasse omslaget til Flixtape. Det er gratis og verdt et forsøk.

# 15. Bli Netflix Beta Tester

Hvis du er vanvittig forelsket i Netflix og ønsker å ha hendene på de nye funksjonene før noen andre, kan du vurdere å få deg påmeldt som testdeltaker.

For å gjøre dette er det bare å gå til Kontoer → Testdeltakelse og slå på bryteren.

Det var alt folkens!

Video: Beste Netflix-tips, merker og hacks

Logger av

Det er noen av tipsene mine og triksene jeg bruker for å forbedre Netflix-opplevelsen. Hvis du kjenner til noe triks som ikke er på listen, må du sørge for å bruke kommentarfeltet nedenfor, så oppdaterer vi innlegget.

Du kan også henvise til:

  • De beste Netflix-appene for iPhone og iPad for å bringe morsommere i spill
  • Nye TV-show på Netflix april 2019
  • Lås opp Netflix skjulte funksjoner og bli en streamingstjerne
  • Slik aktiverer du undertekster i Netflix på iPhone, iPad, Apple TV, Mac eller Windows PC

Ikke glem å følge oss på Facebook, Twitter og abonnere på Telegram-kanalen vår for å få den siste oppdateringen fra Apple til verden og produktene. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.