Hvordan få tilgang til medisinsk ID fra låseskjerm i iOS 10 på iPhone / iPad

Jeg husker fremdeles hvor glad jeg var å se aksjen “Health” -appen i iOS 8. Spesielt utviklet for ikke bare å spore de forskjellige aktivitetene dine som å gå, løpe, men også forbedre kondisjonen; den slo umiddelbart riktig kode med flere iPhone-brukere. Selv om det er noen avanserte treningsapper fra tredjeparter, er Helse uten sidestykke, ikke sant?

Du må opprette din medisinske ID for å bruke helse perfekt på din iPhone. Videre kan du få tilgang til den rett fra låseskjermen på enheten din.

Noen ganger kan det hende du trenger å få tilgang til din medisinske ID raskt; spesielt når du møter en lege. Og hvis du kan få det enkelt selv uten å starte Health-appen, er du mye bedre, ikke sant?

Slik får du tilgang til akuttmedisinsk ID fra LockScreen i iOS 10 på iPhone / iPad

Merk: Forsikre deg om at du har opprettet medisinsk ID på din iPhone. Funksjonen "Vis når låst" i Helse må være slått på.

Trinn 1. Først må du trykke på Hjem-knappen på iPhone for å få frem passkodeskjermen.

Steg 2. Nå må du trykke på nødstilfeller fra nedre venstre hjørne.

Trinn 3. Trykk på medisinsk ID nederst i høyre hjørne.

Trinn 4. På neste skjermbilde ser du din medisinske ID.

Trinn 5. Trykk på Fullført når du har sjekket IDen din.

Hvordan forhindre tilgang til medisinsk ID fra låseskjerm i iOS 10 på iPhone / iPad

Medisinsk ID består av noe personlig informasjon. Derfor er det ikke for mange som ønsker å la den komme rett fra låseskjermen på grunn av personvernhensyn. Hvis det er tilfelle med deg også, kan du ikke tillate dens tilfeldige tilgang.

Trinn 1. Start helse-appen på din iPhone.

Steg 2. Trykk på fanen Medisinsk ID nederst i høyre hjørne.

Trinn 3. Nå, trykk på Rediger .

Trinn 4. Slå av bryteren ved siden av “Vis når du er låst” .

Trinn 5. Trykk på Fullført øverst til høyre for å bekrefte endringen.

Det er det!

Din medisinske ID vil ikke lenger være tilgjengelig fra låseskjermen. Senere, hvis du bestemmer deg for det, følger du trinnene som er nevnt over og slår på bryteren.

Hvis du bruker Helse, kan det til tider være behov for å eksportere / importere helsedataene dine. Sørg for å sjekke dette innlegget for å gjøre det enkelt.

Har du noe å si? Gi oss beskjed i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus. Last ned appen din på din iPhone og iPad.

Les mer iOS 10 How-Tos

Slik spiller du YouTube-videoer i bakgrunnen i iOS 12 Safari på iPhone eller ...

Jignesh Padhiyar Mange av oss liker å spille YouTube-videoer i bakgrunnen mens vi bruker andre apper. Skjønt denne funksjonaliteten er bare tilgjengelig i premiumversjonen ...

Hvordan aktivere og bruke begrensninger i iOS 11 og iOS 10 på iPhone ...

Jignesh Padhiyar Personvern og sikkerhet er en av de viktigste grunnene til at jeg foretrekker iPhone drevet av iOS. Enten det er en bestemt app som Camera eller ...

Universal utklippstavle fungerer ikke mellom macOS Sierra og iOS 10? Tips for å fikse det

Jignesh Padhiyar Den allerede rike kontinuitetsdrakten har fått enda en superhendig funksjon kalt "Universal Clipboard" med introduksjonen av macOS Sierra og iOS 10 ....
 

Legg Igjen Din Kommentar