Beste iPhone Xs Maks ringholdervesker i 2020: Designet for å tilby forbedret grep

Selv om jeg ikke har butterflyere, vil jeg aldri ta ting for garantert. Det er grunnen til at jeg liker å koble iPhone-en min med en ringetaske. Det gir ikke bare forbedret grep, men leverer også håndfri FaceTime. Hvis du er som meg, vil du gjerne ha de beste ringholdervesker til din iPhone Xs Max.

Når jeg husker forskjellige krav, har jeg valgt en rekke flotte saker for iPhone Xs Max. Så uansett om du elsker å flagre elegansen på iPhone-en uten forstyrrelser eller liker å bruke en elegant sak med smarttelefonen, kan roundupen hjelpe deg med å finne en bedre match for enheten din.

Og ja, jeg har også valgt noen få solide saker, slik at du kan gi den nødvendige beskyttelsen til iPhone uten å gå på akkord med stilen. Ta en titt på dem, så la meg vite hvilken som ser tidsbestemt til å møte din spesifikke smak!

Topp 10 iPhone Xs Maks ringholdervesker i 2019

Rask tilgang:

 • Neivi
 • Hayder
 • SQMCase
 • BeautyWill
 • Liwarace
 • Spilay
 • WATACHE
 • Elegant valg
 • Casetego
 • ICONFLANG

#1. Neivi

“Neivi” ser mer rettet mot mote med den slanke og frostede finishstrukturen, noe som er et passende par med storskjerm-smarttelefonen. PC-materialet kan motstå fingeravtrykk og også skraper.

Med bare 0, 9 mm tykkelse tilfører dekselet knapt nok bulk i smarttelefonen. Dermed forblir slekten av XS Max intakt.

Som mørke farger? Neivi kommer med fem varianter inkludert svart, blått, gull, rosegull og det mest tiltalende røde.

USP: Frostet finish for å motstå fingeravtrykk

Sjekk ut på Amazon

# 2. Hayder

Jeg finner "Hayder" opp til preget fra forskjellige aspekter. De første tingene, den har en slank, men beskyttende design, slik at du kan vende smarttelefonen uten å sette forsvaret på bakbrenneren. Det andre gir forbedret griping slik at enheten din holder seg komfortabel i håndflaten.

Ringholderen fungerer plettfritt som en praktisk kickstand for å øke medietiden. Bruker du enheten håndfri på stasjonen? Vel, Hayder støtter også magnetiske bilfester.

En annen bemerkelsesverdig ting er tilgjengeligheten av åtte fine fargealternativer.

USP: Slank men beskyttende design

Sjekk ut på Amazon

# 3. SQMCase

Jeg ser på “SQMCase” som et komplett ringdeksel for Xs Max. Funksjonen som har appellert meg mye i saken er det slitesterke, men ganske slanke foringsrøret. Som et resultat koster ikke stilen din beskyttelsen.

Du kan bruke ringen til å holde phabletten din sikkert når du snapper en selfie eller spiller inn morsomme videoer. Det kan også være nyttig å krydre filmtiden din.

Når det gjelder knapper og utklipp, ser de ut til å være i orden. Dessuten får du bare to farger å velge mellom sort og blått.

USP: Gummiert struktur for forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 4. BeautyWill

Som noen som beundrer det elegante designet, har jeg funnet “BeautyWill” veldig imponerende. Vesken er laget av topp kvalitet TPU materiale. Dermed er det både svært fleksibelt og mykt.

Takket være det elastiske materialet vil du enkelt kunne fjerne og ta på ringetasjen. Og ja, det kan også motstå grunnleggende påvirkning og til og med holde riper i god avstand.

Ringen lar deg plassere smarttelefonen i ønsket retning for en komfortabel medievisning. I tillegg er det en magnetisk plate på baksiden som gjør BeautyWill kompatibel med magnetiske bilfester.

USP: Fleksibelt materiale

Sjekk ut på Amazon

# 5. Liwarace

Elsker du fargerikt design? Hvis ja, vil du gjerne ha “Liwarace” under radaren.

Vesken ser tynn ut og kan passe til enheten. Høflighet mykt TPU materiale; den tåler også mindre sjokk. Med 360-graders rotasjon kan du få mest mulig ut av favorittfilmene deres i sin fullverdige form.

Du kan velge dette sjarmerende dekselet i tre farger: rød, blå og rosa. Hvis du har rød eller blå iPhone Xs Max, kan den matchende fargen få enheten til å se veldig varm ut.

USP: Iøynefallende design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Spilay

Hvis det var en konkurranse om de tynneste ringholderdekslene, ville "Spilay" sitte komfortabelt sammen med de vakreste sakene. Jeg liker veldig godt dets formtilpassede design som gjør en fascinerende match med Xs Max.

Den er skåret ut av mykt TPU-materiale som gir forbedret grep. Når den er usedvanlig elastisk, blir den installert og fjernet på en gang.

Akkurat som de fleste tilfeller nevnt over, har Spilay metallplate på baksiden. Derfor lar den deg bruke iPhone Xs Max håndfri på stasjonen. Sa jeg; Du har også fire nydelige fargealternativer.

USP: Svelte-profil

Sjekk ut på Amazon

# 7. WATACHE

Når det gjelder kvalitet, er “WATACHE” uten sidestykke. I motsetning til mange deksler som er nevnt i denne omgangen, har den doble konstruksjonslag. Det betyr at smarttelefonen din har litt mer beskyttelse mot dråper.

Den harde PC-ryggen gjør det mulig for WATACHE å tåle sjokk, mens TPU-rammen hjelper den med å forhindre skraper i å skade smarttelefonen. Videre gir den gummiaktige rammen også bedre hold.

USP: To lag med konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 8. Elegant valg

Som navnet er funksjonaliteten. Elegant Choise, som er sportslig og karakteristisk hybriddesign, kan utfylle din fasjonable livsstil.

Den tynne profilen som er toppet av de myke kantene ser stilig ut på phabletten. Med børstet finish forhindrer saken et fingeravtrykk og holder også skitt i sjakk.

Derfor er dekselet i stand til å beholde glansen lenge. Til slutt er Elegant Choise tilgjengelig i tre farger: blå, rosa og rød.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 9. Casetego

Vil du tilby Xs Max litt mer frihet til å flagre designet? "Casetego" ville være den rette veien å gå.

Denne saken har en klar design med tofargede farger som lar deg vise frem enheten din med stil. Og med den jevne finishen reduserer dekselet sjansen for en plutselig slip-up. De uttalte knappene føles klikkende, og hullene er akkurat der de skal være.

USP: Jevn finish

Sjekk ut på Amazon

# 10. ICONFLANG

For å presentere smarttelefonen din som en mer funksjonell ringholderveske, kan du ikke gå galt med "ICONFLANG."

ICONFLANG kan se slank ut, men den kan bekjempe ujevnheter med letthet. Ringen gir ikke bare bedre grep, men gir også en behagelig seeropplevelse.

Du kan dra nytte av magnetplaten for å holde smarttelefonen din ved hjelp av magnetiske bilfester og ha en mer praktisk synsvinkel. Videre støtter denne saken trådløs lading. For ikke å snakke om de fire fargealternativene som ser fascinerende ut.

USP: Holdbar struktur

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Valget ditt?

Hva er kvaliteten du har funnet søt i din favorittringholder? La meg dessuten vite om funksjonene du liker å se i de beste tilfellene.

Ikke gå glipp av disse innleggene:

 • Beste iPhone Xs Maks klare tilfeller
 • Beste iPhone Xs maks. Kofanger
 • Beste iPhone Xs Maks batterisaker
 • Beste iPhone Xs maks lommebokvesker

Vil du utforske flere slike tilbehør til iPhone-tilbehør? Prøv iOS-appen vår, og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.