iPad's mikrofon fungerer ikke: Underlige midlertidige løsninger kan fikse det

Alt fungerer bra på iPad-en din bortsett fra mikrofonen som ikke hører noe du sier. Du prøver Siri, diktasjon, Skype, talememo og til og med tredjepartsapper som spiller inn lyd. Ingenting fungerer. Alt du får er statisk. Irriterende? Det kan du vedde på.

Når iPad-mikrofonen din ikke fungerer, er det vanligvis en av to ting: programvareproblemer som en tilbakestilling / gjenoppretting løser eller et maskinvareproblem der mikrofonen er blokkert eller borte. Det er virkelig så enkelt, selv om det siste kan være en kostbar ting å fikse. Les videre:

iPad-mikrofon fungerer ikke: tips for å løse problemet

Det er et programvare

Du er heldig hvis det er et programvareproblem. Mikrofonen slutter å fungere vanligvis etter en firmwareoppgradering eller etter at du installerte en app som endret noen få innstillinger. Det er ikke mulig for en app å endre innstillingene for mikrofon uten din eksplisitte tillatelse, men det er villige sjanser som utløser en slik hendelse.

  1. Den enkleste måten å teste og fikse på er ved å gjøre en enkel tilbakestilling. Trykk først på strømknappen til lysbildet (for å slå av) vises. Når glidebryteren dukker opp, trykker du på og holder nede Hjem-knappen til glidebryteren forsvinner. IPad-skjermen skal blinke, og da vil ting være normalt. Test mikrofonen.
  2. En hard tilbakestilling kan også fungere. Trykk på hjemmeknappen og på / av-knappene samtidig og hold dem til iPad-en blir tom. Trykk deretter på på / av-knappen til Apple-logoen kommer opp og iPad-en slås på. Test mikrofonen.
  3. Hvis disse ikke fungerte, gå til Innstillinger → Generelt → Tilbakestill og tilbakestill alle innstillinger . En "innstillinger tilbakestilles" tilbakestiller alle verdier til standard. Dette kan fungere for å løse problemet med mikrofonen.
  4. Som en siste utvei kan du prøve å gjenopprette også, men før dette, følg "rengjøring" -trinnet fra maskinvaredelen.

HVA HVIS DET ER EN HARDWAREPROBLEM?

Hvis trinn 1, 2 og 3 ikke fikset iPad-mikrofonen din, kan det åpenbart være en indikasjon på maskinvareproblemer. Har du droppet iPad-en din en gang? Eller slo det inn i noe? Eller ble iPad utsatt for mye støv og forurensning?

Dette er bare noen av tingene som kan føre til et maskinvareproblem som gjør mikrofonen ubrukelig. En av de første tingene du skal prøve høres sprø nok ut til at Apple ugyldiggjør garantien, men det ser ut til å ha fungert for mange mennesker. Så vi anbefaler det, men med nok dosering med forsiktighet.

Her er hva du gjør:

  • Bruk en liten støvsuger og kjør den over mikrofonhullet på iPad. Test mikrofonen etter dette vanvittige forsøket på å gjenopprette den. Hvis det fungerer, var det bare støvet i hullet.

  • Det fungerte ikke? Det er sannsynligvis et tilkoblingsproblem. Blås inn i hullet og bank over mikrofonporten. Igjen, dette er sprø nok til og med å snakke om, men det er ikke noe vondt å prøve.
  • Siste utvei: ta enheten til Apple Store. Hvis du har AppleCare, er sjansen stor for at de ordner saken gratis eller mot en liten avgift. Hvis ikke er Apples standard tilbaketrukne respons å få en ny enhet.

Det er alt, kompis! Håper dette hjelper :)

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad for å få tipsene mens du er på farten.

 

Legg Igjen Din Kommentar