5 tips til Siri på iOS 7 Du kan prøve på iPhone / iPad

Siri fikk ikke bare en makeover i iOS 7, men også en funksjon-oppgradering som er verdig en god personlig assistent.

Tidligere i forrige uke kom Siri endelig ut av beta, men så langt bruken har fungert har det fungert bra for alle brukere (på iPhone 4s, 5 og iPad 3/4 og nå den nye iPhone 5s). Den nye Siri i iOS 7 kan gjøre mye mer enn å bare svare på spørsmålene dine eller legge til en påminnelse eller ringe noen. Her er noen av de kule nye tingene du kan prøve med Siri i iOS 7:

Merk at disse tingene fungerer i alle iDevices som Siri som standard.

Endre Voice of Siri på iOS 7 fra Mann til Kvinne og vice versa

Siris stemme er nå mye mer "naturlig" med raffinerte kadenser, men det er muligheten til å ha en mannlig assistent nå. Damer, dette er sannsynligvis noe for deg. Du kan endre Siris stemme kjønn.

Følg instruksjonene nedenfor for å endre kjønn av Siri:

  • Gå til Innstillinger
  • Trykk på Generelt
  • Nå trykker du på Siri
  • Trykk på Stemmekjønn
  • Velg Mann for å endre stemmen

Åpne appinnstillinger

Du vet at Siri kan brukes til å åpne apper. “Siri, open Safari” åpner pliktoppfyllende Safari-app på iPhone og iPad. Men nå vil "Åpne Safari-innstillinger" ta deg direkte til innstillingssiden for Safari. Du kan faktisk bruke det på alle apper som er oppført på Innstillinger-siden. “Åpne postboksinnstillinger” - hei, sir. Åpnet.

For å gjøre dette, må du si "Åpne innstillinger."

Kontroll Wifi, lysstyrke, volum etc.

Dette er sannsynligvis gamle nyheter, men grensesnittet er interessant her. Når du ber Siri om å "redusere lysstyrken", "slå av Wi-fi" osv., Vil den gi deg en glidebryter eller en bryter. Det er også enkelt å kontrollere ting ettersom Siri umiddelbart gjenkjenner hvilken handling du vil utføre.

Søk på Google i stedet for Bing

“Siri, søk etter” gir resultater fra Bing. Du kan selvfølgelig be Siri om å gjøre et Wikipedia-søk også, men hvis du ikke er tilhenger av Bing og vil holde deg til Google, kommer ikke Siri til å forhindre deg.

Alt du gjør er å fortelle Siri "Google", og du vil bli vist Google-resultater i stedet for Bing. Å bytte ut "Søk" med "Google" er ikke en stor ting, er det?

Lær Siri å uttale

Hvis navnet ditt ikke er et av stiftenavnene som er enkle å uttale, vil Siri sannsynligvis få uttalen feil. Men du kan lære Siri å uttale navnet ditt riktig. Vi har dekket om dette allerede, men den enklere versjonen går slik:

  • Når Siri tar feil navn, bare si til henne: “Det er ikke slik du uttaler”
  • Siri vil nå la deg uttale det.
  • Den vil behandle den og gi resultater du kan velge mellom.