Tips for å forbedre macOS Mojave-batterilevetid på MacBook Pro og Air

Har lagt merke til uventet macOS Mojave-batteriavløp? Det er ikke uvanlig å se det raske strømforbruket etter programvareoppgraderingen. Og ut fra det jeg har opplevd gjennom årene, skyldes det ikke nødvendigvis at problemet skyldes en feil.

Så, hvordan vil du fikse macOS Mojave-batteridreneringsproblem på MacBook? Vel, du må ta vare på flere kraftsultne funksjoner og sørge for at de er perfekt innstilt. Det er ikke alt; Du må også holde en oversikt over bruken. Og når du ikke trenger å bruke noen fasiliteter, må du ikke unnlate å sette dem av.

Slik løser du macOS Mojave-batteritømming: Tips for å forbedre batterilevetiden

Men det er en ganske grunnleggende ting. Hva med å løse feilen eller feilen som kan ha sneket seg inn? Vel, for å bli kvitt et slikt problem, må du gå for en litt radikal løsning.

La oss begynne å løse problemet uten å gjøre noe for det! For det første skal vi prøve de grunnleggende triksene. Hvis du får dem riktig, vil problemet være borte. Men hvis de ikke klarer å gi noe pusterom, må du gå til neste sett med triks.

Rask sjekkliste:

 • Slå av Bluetooth mens den ikke er i bruk
 • Justerte innstillinger for energisparing på Macbook
 • Avslutt appene du ikke bruker på Macbook
 • Juster skjermens lysstyrke på Macbook
 • Bruk macOS Mojaves mørke modusfunksjon
 • Reduser bevegelser og åpenhet i macOS Mojave
 • Bruk Safari så mye som mulig
 • Hold MacBook-appene dine oppdatert
 • Slå av Location Services i macOS Mojave
 • Deaktiver Dynamic Desktop i macOS Mojave
 • Tilbakestill PRAM / SMC på MacBook
 • Oppdater OS på MacBook
 • Mac Cleaner-apper for å administrere alt enkelt

Deaktiver Bluetooth når det ikke er nødvendig

Når den er aktivert, fortsetter Bluetooth å sjekke signalet fra tid til annen. Og den trenger makten for å få det til. Derfor er det fornuftig å holde den deaktivert når det ikke trengs. Bare klikk på Bluetooth-ikonet i menylinjen og velg Slå Bluetooth av.

Forsikre deg om at du ideelt har justert energirelaterte innstillinger

macOS lar deg finjustere energirelaterte innstillinger. For eksempel kan du stille skjermen til å slå seg av etter ett minutt, vise batteristatus i menylinjen, dimme skjermen på enheten når du er på batteristrøm og mer.

Gå over til SystemvalgEnergisparing, og sørg for at alle innstillingene er perfekt aktivert.

Det er også et alternativ å sette energispareren til standard. For å gjøre dette, klikk på Gjenopprett standardverdier.

Ikke hold for mange apper åpne lenge

En av de enkleste måtene å forlenge batterilevetiden til macOS er å avslutte appene så snart du har taklet dem. Med andre ord, ikke hold for mange apper om gangen. Jo lenger de er PÅ, jo mer kraft vil de forbruke.

Hold lysstyrken i sjakk

Unngå å stille lysstyrken på toppnivå. Det kan spille en effektiv rolle i å spare batteriet til den bærbare PC-en.

Personlig justerer jeg lysstyrken på enheten min basert på miljøene. Når jeg er i lite lys, foretrekker jeg å dempe lysstyrken. Og når jeg har å gjøre med det lyse miljøet, holder jeg det litt på høyresiden. Dette koselige lille trikset hjelper meg med å forbedre batteriet på enheten og også beskytte øynene mine fra å brenne.

Dra fordel av mørk modus når det er mulig

macOS Mojave har kommet med en fullverdig Dark Mode . Du kan dra full nytte av denne funksjonen for ikke bare å forbedre visningen, men også hjelpe MacBook Pro-batteriet til å vare lenger. For å vite mer om det, gå over det.

Reduser bevegelser og åpenhet

Når det er en anstrengelse for å kutte ned unødvendig strømforbruk, bør du ikke la noen steiner være urolige. Derfor vil det også være egnet til å redusere bevegelser og åpenhet.

Åpne SystemvalgTilgjengelighet.

VisMerk av i boksene ved siden Reduser bevegelser og reduser gjennomsiktighet.

Bruk Safari så mye som mulig

Safari er den mest avanserte og effektive nettleseren i verden. Du kan ideelt tilpasse appen for å surfe på nettet sikkert og også redusere strømforbruket.

Enda bedre, vil du også kunne deaktivere avspillingsvideoene for ikke bare å forhindre at uønskede klipp fra å distrahere deg, men også hjelpe batteriet med den nødvendige pusterom.

Hold alle appene oppdatert

Utdaterte apper kan vise seg å være veldig problematiske. De kan kapre den jevne ytelsen til enheten din og også utløse uventet batteri. Så det er bedre å holde dem oppdaterte. Åpne Mac App Store → Klikk på OppdateringerTrykk på Oppdater alle.

Bruk lokasjonstjenester smart

Hvis den ikke brukes riktig, kan Location Services være wrecker-in-sjefen når du spiser i tonn juice på enheten. Ikke for ingenting, det er kjent som en av de mest makt-sultne funksjonene overalt.

Aktiver denne funksjonen bare når du trenger den. Og når du ikke bruker den, unnlater aldri å slå den av. SystemvalgSikkerhet og personvern.

Klikk på PersonvernPlasseringstjenesterFjern merket i ruten ved siden Aktiver lokasjonstjenesterSlå av.

Slå av dynamisk skrivebord

macOS Mojave kommer med Dynamic Desktop som endres automatisk basert på tidspunktet på dagen. Derfor ser skjermen aldri kjedelig ut.

Imidlertid er det en stor ulempe med dette nye tillegget. Det krever ubegrenset tilgang til posisjonen din, og det kan føre til at batteriet raskt tappes. Så det er verdt å slå av denne funksjonen.

Nå som du har sjekket ut alle de grunnleggende triksene, la oss sette fokus på de avanserte løsningene.

Tilbakestill PRAM / SMC på MacBook

Hver gang jeg synes at Mac-en min oppfører seg underlig, eller de grunnleggende løsningene ikke ser ut til å skyte ut et fast spørsmål, vil jeg tilbakestille PRAM / SMC. Og oftere enn ikke klikker det for å få jobben gjort for meg. Følg denne komplette guiden for å vite mer om hvordan det fungerer.

Når du har tilbakestilt PRAM, bør MacBook-en begynne å levere varene forventet. Og batterilevetiden skal gå tilbake til det normale.

Men hvis ting ikke har endret seg, og du fremdeles stirrer på problemet, er det på tide å gå for programvareoppdateringen.

Oppdater OS på MacBook

Oppdatering av programvare kan være til stor hjelp for å løse det raske batteriforbruksproblemet på Mac. Hvis problemet skyldes en feil, kan det løses umiddelbart. Dessuten fortsetter Apple å øke den totale ytelsen til macOS og feilsøke diverse problemer.

Derfor vil det være lurt å gå for dette alternativet også. Husk at metoden for å oppdatere systemprogramvare i macOS Mojave er litt annerledes. Så sjekk ut denne guiden hvis du trenger hjelp.

Hvorfor ikke prøve en kompetent Mac Cleaner for å holde rotet i sjakk

Mange ganger er det rotet som utløser kaos, noe som gjør datamaskinen din treg eller blir for rotet til å fungere problemfritt. Hvis du synes det er for mye å håndtere mange filer og apper, hvorfor ikke prøve en allsidig Mac-renser for å administrere alt enkelt.

Det er ganske mange tredjepartsverktøy som kan hjelpe deg med å spore opp overflødige filer og skyte dem ut med letthet. Videre kan de også hjelpe deg med å holde et øye med appenes ytelse og forhindre dem i å kutte på enheten din effektivt. Ta en rask titt på disse beste Mac-renere-appene, og velg en fin til datamaskinen din.

Det er det! Jeg antar at du har funnet måtene og måtene å administrere batteriet på en god måte.

Video: Hvordan spare batterilevetid på macOS Mojave på MacBook Pro og MacBook Air

Pakk inn ...

Hold oss ​​oppdatert om de ovennevnte løsningene har klikket for deg eller ikke. Hvis du har funnet noe avgjørende hack mangler, så fortell oss om det også, slik at vi kan inkludere det i denne guiden.

Ta også en titt på innleggene nedenfor:

 • Slik forbedrer du iOS 12-batterilevetid
 • Hvordan bruke tekstutklipp på Mac
 • Slik løser du Wi-Fi-problemer på MacBook Pro
 • Beste iTunes-alternativer for Mac og Windows PC

Har du spørsmål? Kast det opp i kommentarfeltet. Følg oss på Facebook og Twitter i tillegg til å laste ned appen vår for å holde tritt med de nyeste praktiske guider.