Rebtel iPhone-app: Ring billige internasjonale taleanrop fra din iPhone

Det er et ordtak: Det er ikke noe som heter en gratis lunsj. Men det er slikt som gratis internasjonale taleanrop. Ordet “Gratis” begeistrer menneskets hjerne, og det “klikker” umiddelbart i denne kommunikasjonsalderen. Så å få noe gratis er som å få en gratis lunsj.

Rebtel er en internettfri samtale-app som blir populær over hele verden med sine ekstraordinære funksjoner. Appen lar deg ringe internasjonale til mobiltelefoner og fasttelefoner for billige priser på skitt. Du kan bruke Rebtel til å ringe internettfrie lokale samtaler for maksimal kvalitet og ytelse.

Rebtel iPhone App gjennomgang

Appen har en unik funksjon “Rebel Calling”, som er gratis i hele 2016; legg inn det, kan du abonnere på denne funksjonen til $ 1 per måned, som er like bra som gratis. Når du registrerer nummeret ditt til Rebtel får du fem minutters bonus, du kan bruke uten å betale noe beløp til Rebtel. Vær oppmerksom på at Rebel Calling er tilgjengelig i noen få land nå.

Når du har installert appen, kan du la den få tilgang til nødvendige ting som Kontakter og plassering på iPhone; etter noen få trinn vil appen føre deg til det vakre grensesnittet, der du kan se alle kontaktene dine importert av Rebtel, oppringingstastatur, startskjermbildet og Innstillinger for appen.

innstillinger

Etter vellykket installasjon, bør brukerne utforske appens innstillinger, som er det siste alternativet i den nederste menyen. På denne skjermen vil brukerne finne abonnementene sine, verdenskreditter og andre nødvendige detaljer. Finn bonusminutter, samtaleoppsett, priser osv. I prissnitt-delen, må du trykke på Alle land hvis ditt land ikke er på listen over tre nasjoner. Når du trykker på Alle land, kan du sjekke landet ditt og trykke på det samme. Du vil få forskjellige pakker med pris og minutter som er tydelig nevnt på skjermen. Du kan også legge til studiepoeng fra skjermen.

Tjen noen kroner ved å invitere vennene dine til Rebtel. Ja, Rebtel vil tilby $ 5 til deg og vennen din når du inviterer dem til Rebtel. Hvis du har mottatt noen kuponger, kan du innløse det samme ved å trykke på Innløs kupongalternativet; Betalingsinnstillinger lar deg legge inn detaljene på kreditt- / debetkortet og annen viktig informasjon. Kontoaktivitet gir deg tydelig informasjon om samtaler du har foretatt; følgelig gir denne delen deg informasjon om transaksjoner, slik at du får en ide om hvor mye saldo du har i kontoaktiviteten din. Fra appinnstillinger kan du la Rebtel få tilgang til beliggenhet, kontakter, mikrofon osv.

Etter oppdatering ...

Tidligere hadde appen visse problemer, som nå er løst i den siste oppdateringen. Noen av de viktigste problemene som Rebtel-brukere møtte var dataanrop som ble avsluttet når de forlater appen under en samtale; utseendet på dupliserte kontakter i adresseboken; Opprørskontakter ble ikke vist; appen viste ikke bonusminutter på konto; og noen Rebtel-abonnenter i Den Dominikanske republikk kunne ikke logge inn.

ulempen

Selv etter tildeling av land tar appen de to første tallene for et cellenummer som landskode, og viser landets navn deretter. For eksempel, hvis du er fra Storbritannia og har lagret noen få lokale mobiltelefoner uten landskode, vil det automatisk ta de to første sifrene, som ikke er +44, som en landskode og vise navnet på landet, som har den koden. På min iPhone 6s er alle numrene fra 98 tildelt som numre fra Iran.

Rebtel bruker stabile telefonlinjer for å koble samtaler; kan du snakke med dine kjære uten å bekymre deg for dårlig kvalitet på linjer eller samtale. Billig pris er en annen stor fordel med Rebtel; kanskje dette kan være årsakene til at Rebtel har mer enn en milliard samtaleminutter hvert år.

Pris: Gratis

Last ned Rebtel

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.