Hvordan nedgradere fra iOS 12 Beta til iOS 11.4 på iPhone eller iPad

Så snart iOS 12 ble utgitt, oppdaterte du iPhone-en din for å ta en titt på de helt nye funksjonene. Men dessverre har programvareoppdateringen vist seg å være et mareritt for enheten din på grunn av harde problemer som raskt batteri og å krasje. Derfor har du bestemt deg for å nedgradere fra iOS 12 til iOS 11 for å redde iPhone-en din.

Har jeg rett i å forestille meg historien din? Etter å ha vært i slike situasjoner ganske mange ganger, kan jeg føle ditt dilemma. Uansett er det på tide å få slutt på den buggy iOS og omfavne det forrige operativsystemet til det siste blir perfekt foredlet!

Hvordan nedgradere fra iOS 12 til iOS 11 på iPhone eller iPad

Vi skal demonstrere tre måter å la deg nedgradere OS på iPhone. Og du kan velge metoden basert på dine krav:

Metode nr. 1: Bruk gjenopprettingsmodus

Med bruk av gjenopprettingsmodus kan du enkelt nedgradere enheten til forrige operativsystem. Dessuten har du muligheten til å enten utslette alt innholdet og installere iOS eller bare oppdatere enheten for å installere operativsystemet uten å måtte rydde opp i dataene. Følg denne komplette guiden for å få det til.

Metode nr. 2: Nedgrader til din foretrukne iOS-versjon uten å miste dataene dine

Det er også en rask måte å gå til en tidligere iOS-versjon ved å laste ned IPSW-fil og få enheten til å hoppe over den. Grunnen til at jeg liker denne prosessen er at den lar deg velge operativsystem og også få gjort mye raskere arbeid.

Merk: Forsikre deg om at Finn min iPhone er deaktivert. Du kan gå til Innstillinger → Apple ID-banner → iCloud → Finn min iPhone og slå den av.

Trinn 1. Gå til //ipsw.me/ for å laste ned den foretrukne IPSW-filen for din iPhone. Deretter kobler du iPhone til datamaskinen, åpner iTunes og klikker på iPhone fra øverste venstre hjørne.

Steg 2. Nå, klikk på fanen Sammendrag og trykk og hold nede Alt / Alternativ-tasten på Mac-en. (På Windows PC må du holde Shift-tasten) og deretter klikke på alternativet Kontroller for oppdatering .

Trinn 3. Velg deretter IPSW-filen du lastet ned på enheten din. Nå vil iTunes bekrefte at den vil oppdatere iOS 11.4 (eller den du har valgt) på iPhone-en din.

Trinn 4. Neste opp, klikk på Oppdater.

La nå prosessen være fullført.

Slik nedgraderer du iOS 12 til iOS 11 ved bruk av DFU-modus

Denne er absolutt ikke den ideelle måten å nedgradere. Men det som gjør det så nyttig, er at det kan kvitte seg med selv ustabile problemer. Så hvis enheten din blir møtt med noen gjenstridige problemer som ikke ser ut til å fikse ved tradisjonell gjenoppretting eller til og med gjenopprettingsmodus, kan denne være verdt å ta en titt på! Her er den detaljerte veiledningen for å sette din iPhone i DFU-modus.

Trinn 1. Etter at du har gått inn i DFU-modus, vil iTunes bekrefte at enheten er i gjenopprettingsmodus. Klikk "OK."

  • Nå, på Mac-maskinen, trykker du og holder nede Alternativknappen på tastaturet.
  • På Windows må du trykke og holde nede Skift-knappen.

Steg 2. Når du fremdeles holder tastaturknappen, må du klikke på "Gjenopprett iPhone."

Trinn 3. Neste, finn og velg IPSW-filen du hadde lastet ned tidligere, og klikk på "Åpne."

Trinn 4. Du vil motta et varsel om at iTunes nå vil installere iOS 11 på enheten din. Bare klikk på "Gjenopprett." Ta deretter en kopp varm kaffe og vent litt tålmodig til nedgraderingsprosessen er fullført.

Når den er ferdig, vil enheten starte på nytt med iOS 11. Nå, koble enheten fra datamaskinen og sett den opp ved hjelp av installasjonsassistenten. Underveis vil du få muligheten til å gjenopprette den fra iCloud og til og med iTunes.

Det var alt folkens!

Logger av

Hva tar du for iOS 12, og hva er tingene du har funnet virkelig merkelige med det? Skyt tankene dine i kommentarene nedenfor.

Du vil gjerne komme inn på disse innleggene også:

  • Slik installerer du iOS 12 Beta 1 uten utviklerkonto
  • Slik installerer du watchOS 5
  • Hvordan installere macOS Mojave Beta

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar