De beste trådløse ladestativene og dokkingstasjonene for iPhone Xs Max, Xs og XR i 2020

Nylig, mens jeg kompilerte det nødvendige tilbehøret for iPhoner fra 2018, kom jeg over noen av de fineste trådløse ladekaststasjonene som er designet for å fungere med iPhone Xs Max, Xs og XR. Bortsett fra å trykke opp enheten sikkert, gir de forbedret håndfri opplevelse for å forbedre FaceTime eller filmvisning.

Funksjonene som jeg har sørget for å sjekke ut i følgende trådløse ladere, er den godt bygget designen og muligheten til å tilby en effektiv ladeløsning. I tillegg har jeg sørget for at de må tilby forbedrede synsvinkler. Er de gode nok til å dekke etterspørselen? La oss gå gjennom roundup for å finne ut de mest effektive trådløse ladestativene for enheten din!

De beste trådløse dokkingstasjonene for iPhone Xs Max, Xs og XR i 2019

#1. Anker PowerPort Wireless 5 stativ

Når det gjelder å produsere topp hakk for iPhone, har Anker lenge vært et pålitelig navn. Og “PowerPort Wireless 5 Stand” har alle kvalitetene til å være ditt premium trådløse ladestativ.

Det jeg liker mest i denne laderen er det godt bygget designet. Den lar deg plassere smarttelefonen både vertikalt og horisontalt. Så du får en bedre synsvinkel mens du ser på medier.

Når det gjelder lading, beskytter den enheten raskt og beskytter den også mot vanlige farer som kortslutning. I tillegg kommer PowerPort Wireless 5 Stand med 18 måneders garanti.

USP: Sikker lading

Sjekk ut på Amazon

# 2. Seneo

Jeg har prøvd hendene på Seneo trådløst ladestativ og synes det er veldig effektivt. De fire og en halv stjernene av mer enn 4000 kundevurderinger gjør det til en av de mest populære ladere på markedet.

Den er ganske kompakt og designet for å livne opp videotiden din. Takket være de innebygde sikringstiltakene gir den sikker lading. Så du bør ikke bekymre deg for farer som strøm eller kortslutning.

En annen bemerkelsesverdig egenskap ved dette stativet er den sakvennlige designen. Derfor trenger du ikke fjerne dekslet før du slipper iPhone-en på ladningen.

USP: Sakvennlig design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Belkin Boost Up

Belkin er kjent for å produsere usedvanlig effektive ladere til iPhone. Og dens "Boost Up" er grunnlagt for å være svært kompetent og fungerer med ikke bare iPhone, men også mange Android-enheter.

Du kan bruke denne forankringsstasjonen for å plassere iPhone-en ikke bare i liggende, men også i portrettmodus for å forbedre synsvinklene. På grunn av den sklisikre matten, holder den seg godt mens du holder på enheten.

Når det gjelder sikker lading, beskytter Boost Up smarttelefonen din mot alle vanlige farer. Til slutt kommer denne toppkvaliteten med en pålitelig tre års garanti.

USP: Rask lading

Sjekk ut på Amazon

# 4. SENZLE

Nok om iPhone-standen bare? “SENZLE” kan være et flott valg hvis du vil ha en komplett lader for ikke bare din iPhone, men også Apple Watch og AirPods.

Med de innebygde to spolene lar denne allsidige dokken deg lade enheten i flere retninger. Soft dock sørger for at smarttelefonen din liker å sitte på laderen.

Den støtter også Nightstand-modus for å la deg bruke smarturet ditt som en praktisk vekkerklokke. Den sklisikre matten gir den den mye påkrevde stabiliteten, og hjelper den å holde seg jevn på en flat overflate. Enda bedre, vil du velge SENZLE i et par fine farger: svart og det stadig lysende sølvet.

USP: Ladesystem med flere enheter

Sjekk ut på Amazon

# 5. SurgeDisk

Dette tilbudet fra SurgeDisk er opp til oppgaven fra alle sider. Det beste med denne Qi-laderen er muligheten til å jobbe med de fleste tilfeller. Derfor trenger du ikke ta av dekselet fra enheten din før du setter den på ladingen.

Den er laget for å sove vennlig og gir ingen lyd når du saftet opp designet. Lysdioden slås automatisk av etter 10 sekunder slik at du kan sove uten forstyrrelser. Dessuten styrker den iPhone raskt og med den nødvendige sikkerheten.

USP: Sov vennlig

Sjekk ut på Amazon

# 6. Conido

Nok en trådløs ladedokk som tar sikte på å holde din iPhone, Apple Watch og AirPods perfekt organisert. Docken ser ut til å være veldig solid og holder enhetene dine i ønsket vinkel. Derfor kan du enkelt samhandle med enhetene dine.

Inkluderingen av doble spoler gjør det til en nyttig lader, slik at du kan plassere enheten i ønsket vinkel. Enda bedre, kan du også justere høyden for å øke visningen ytterligere. Når det gjelder farger, er Conido tilgjengelig i flere varianter: rosa, hvit og svart.

USP: Justerbar høyde

Sjekk ut på Amazon

# 7. RAVPower

Det som skiller RAVPower bortsett fra den ordinære kaien er muligheten til å levere hurtig lading med maksimal sikkerhet. Med den avanserte temperaturkontrollteknologien sprer den varmen 15% raskere. Derfor forblir enheten din kjølig mens den blir ladet.

Dessuten sikrer den også din X-serie iPhone mot flere vanlige trusler som overlading, overstrøm, overspenning og mer. Og LED-en sørger for at du er i stand til å spore ladestatus enkelt. Når det gjelder holdbarhet, er RAVPower klar for å være en langvarig følgesvenn for smarttelefonen din.

USP: Avansert temperaturstyringsteknologi

Sjekk ut på Amazon

# 8. OLVOO

Villig til å gå en stor offbeat? Du skal ikke se lenger enn OLVOO. Den er skåret ut i naturlig bambusved og har en jevn finish. Muligheten til å slå på iPhone, AirPods og Apple Watch gjør det til en arrangør.

Når det gjelder lading, gjør OLVOO en rimelig god jobb. Akkurat som de fleste av sine kolleger, er den også lastet med doble spoler, slik at enhetsbruken forblir en hyggelig opplevelse.

USP: Bambus trekonstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 9. PEMENOL

Dette universelle trådløse ladestativet fra “PEMENOL” er uten sidestykke når det gjelder effektivitet. Laget av høyverdig PC- og ABS-materiale, og er ekstremt robust. Så du kan stole på at den tåler påvirkning med letthet.

Den solide basen gjengir den nødvendige stabiliteten, slik at det ikke blir famling. Dessuten er den fullt ut i stand til å levere hurtiglading til både Watch og iPhone med maksimal sikkerhet. En annen bemerkelsesverdig funksjon er varmeavledningsdesignet som forhindrer smarttelefonen fra å overopphetes.

USP: Varmeavledningsdesign

Sjekk ut på Amazon

# 10. CHOETECH

CHOETECH presenterer en av de beste trådløse ladestativene for iPhone. Funksjonene som har fått meg til å ønske denne laderen er det raffinerte designet.

Den har to innebygde spoler som lar deg lade smarttelefonen i flere posisjoner. Derfor vil du plassere smarttelefonen ikke bare i liggende modus, men også i portrettmodus. Hvis du liker å se media håndfritt, vil du virkelig sette pris på denne funksjonaliteten.

LED-indikatoren gjør det lettere å spore ladestatus. Ettersom det er søvnvennlig, vil ikke søvnen din bli forstyrret.

USP: To innebygde spoler

Sjekk ut på Amazon

# 11. ODELENWA

En trådløs ladedokk som er så merkbar som “ODELENWA”, bør være på radaren din. Stativet har et lite fotfeste slik at det ikke tar mye plass på skrivebordet ditt.

Dokken er klar for å holde både Apple Watch og iPhone på. Med tillatelse fra overordnet beskyttelsessystem; den lader enhetene dine med den vesentlige sikkerheten.

Så det er ikke snakk om overstrøm eller lignende farer som skader din iPhone eller klokken. Bortsett fra, er ODELENWA støttet av ett års garanti.

USP: Kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 12. LK

Enkelt sagt, LKs trådløse ladedokk har alle funksjonene til å være din pålitelige lader. Den ser litt solid ut og leveres med den glatte dokk. Smarttelefonen din vil glede seg over mykdokkens komfort mens du blir ladet.

Akkurat som mange av sine kolleger, lar den deg slå opp enheten i din foretrukne retning. Med LED-indikatoren til disposisjon kan du enkelt sjekke enhetens strømstatus. Dessuten har den en sklisikringsmatte som holder seg fast mens du holder enheten.

USP: Robust design

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. dinto

Jeg ser på “DINTO” som en dyktig trådløs lader. Det holder alt enkelt og lar deg lade Apple Watch og iPhone komfortabelt.

Det brede ladeområdet blir veldig nyttig når du vil fortsette å innhente favorittflikkene dine selv når enheten slås på. Den avanserte sikkerhetsbeskyttelsen og temperaturkontrollen tillater ikke skurker som overoppheting skade smarttelefonen din og klokken.

Robust konstruksjon spiller en viktig rolle i å hjelpe den å overleve mindre humper. Bortsett fra holdbarhet, kommer DINTO i et par flotte farger: svart og hvitt.

USP: Avansert sikkerhetsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 14. NANAMI

NANAMI har krysset av for nesten alle boksene for å være en av mine favoritt trådløse ladestativ. Dessuten gjør de fire og et halvt stjernene av mer enn 2000 kundevurderinger den svært pålitelig.

Den robuste konstruksjonen gjør det mulig å overleve sporadiske støt. Med tilstedeværelsen av to innebygde spoler lar den deg slå opp enheten i ønsket vinkel.

Takket være de flerfargede LED-indikatorene er det aldri noe å spore strømstatus. Enda viktigere, det lader enheten din stille og sikrer at du fortsetter å sove fredelig.

USP: Robust konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

Så dette er de beste ladestativene mine. Forhåpentligvis har du funnet dem gode nok til å oppfylle dine krav.

Din favoritt trådløse ladedokk?

Jeg tror alle de ovennevnte laderne er fullt utstyrt for å være et langsiktig potensial for enheten din. De er svært holdbare og leverer også effektiv lading. Får jeg vite hvilken av dem som skal holde enheten din slått på?

Du vil kanskje også like:

  • Beste trådløse strømbanker for iPhone Xs Max, Xs og XR
  • Beste billadere for iPhone Xs Max, Xs og XR
  • Beste bilmonteringer for iPhone Xs Max, Xs og XR
  • Beste Bluetooth-hodetelefoner for iPhone Xs Max, Xs og XR

Vil du utforske flere slike tilbehør til iPhone-tilbehør? Sørg for å laste ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus, slik at du aldri går glipp av de siste innleggene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar