Dockingstasjoner med høyttalere for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR i 2020

Topp hakkstasjoner har en høy prislapp, men de er fullpakket med utmerkede funksjoner. Fysisk er dokkingstasjoner de beste dekorative bitene når de hviler på skrivebordet eller nattbordet. Men når du kobler telefonen til en dokkingstasjon, åpner den for en rekke funksjoner.

Forankringsstasjoner kan spille musikk fra din iPhone, ringe alarmer, spille radio og lade smarttelefonen. Imponert? Sjekk denne samlingen av de beste dokkingstasjonene med høyttalere du kan bruke til iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR.

En ladedokk med Bluetooth-funksjon er et mer avansert stykke enn Bluetooth-høyttalerne dine, som bare kan spille musikk eller tillate deg å ringe og motta samtaler mer høyt. En ladestasjon lastet med Bluetooth-evne fungerer som musikkspiller og fyller rommet ditt med lyd av høy kvalitet. Nedenfor har jeg nevnt noen dockingstasjoner av høy kvalitet med høyttalere.

Topp iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR Dockingstasjoner med høyttalere i 2019

#1. Azpen

Azpens dockingstasjon tilbyr trådløs lading og Bluetooth-høyttaler. De to funksjonene er nok til å inspirere deg til å ta riktig beslutning. Du kan lade enheten din og spille musikk trådløst. Bare plasser enheten din på denne dokken, koble den til dokkingstasjonen og spill av favorittmusikken din eller nyt FaceTime-samtaler.

Innovasjon er en nøkkel i denne dockingstasjonen som eier førsteklasses høyttaler, trådløs Qi-lading og docking. Alt i alt er det din tre-i-en-enhet.

USP: Tre-i-en-enhet

Sjekk ut på Amazon

# 2. DPNAO

Denne dockingstasjonen for iPhone XR kommer med en fjernkontroll som lar deg kontrollere musikk på avstand. De to høyttalerne leverer krystallklar lyd som du kan glede deg hjemme eller på kontoret, mens iPhone-en lader. Bortsett fra det, synkroniseres den digitale klokken på dock automatisk med din iPhone-tid.

Den støtter også FM-radio; Hvis du ikke har musikk på iPhone, er det ingenting å bekymre deg. Bare stil inn på favorittradiostasjonen din, så er du klar til å rulle. Til slutt er det ingen tilgjengelige fargevalg bortsett fra standard svart.

USP: To høyttalere

Sjekk ut på Amazon

# 3. Homtime

Homtime har pakket åtte utmerkede funksjoner på denne enkelt dokkingstasjonen. De nevneverdige funksjonene er trådløs lading, Bluetooth-tilkobling, vekkerklokke og innebygd mikrofon. For å lade iPhone trådløst, slipper du telefonen på toppen av denne dock.

Lysstyrkekontroll er faktisk en blendende funksjon. For uavbrutt søvn kan du bruke fire trinn med lysstyrkekontroll - høy, midt, lav og av. Trykk på den store roterende knappen og gå til sengs.

USP: Funksjonsrik dock

Sjekk ut på Amazon

# 4. Trykk på Spill

Er du en stolt eier av iPhone XR og en Apple Watch? Her er en dokkingstasjon med en høyttaler som støtter iPhone og Apple Watch. Lytt til favorittmusikken din mens dingsene dine hviler og lader. Apple MFi-sertifisert, og dermed er det trygt for enhetene dine. Apple Watch-stativet har et godt grep og lar det ikke gli over.

I tillegg til det, kan de ekstra par USB-portene på baksiden brukes til å lade iPad-en eller andre enheter. Til slutt er det to fargevalg: svart og rosegull.

USP: Apple Watch-støtte

Sjekk ut på Amazon

# 5. QiCellular

Denne Bluetooth-dokkingstasjonen fra QiCellular er kombinert med trådløs Qi-lading og to USB-porter. Dette betyr at du kan lade tre enheter samtidig - en på den trådløse ladeplaten og to med USB-porter.

De 5 watt Bluetooth-høyttalerne gir fantastisk lydkvalitet. Du kan bruke den innebygde mikrofonen til å ringe og motta høyttalersamtaler mens du sitter i nærheten av kaien. Ikke gå glipp av den MicroSD-porten som mottar SD-kort på opptil 64 GB lagringskapasitet.

USP: MicroSD-port

Sjekk ut på Amazon

# 6. iHome iBTW39

Hvorfor bruke lynporten når du har en iPhone XR med trådløs lademulighet. Denne dockingstasjonen fra iHome har trådløs lading sammen med å spille musikk gjennom de kraftige høyttalerne. Den har også en digital klokke med alarmfunksjonalitet. Med en innebygd mikrofon kan du enkelt ringe og motta samtaler.

Dockingstasjonen er elegant og vakker, perfekt for kontorpulten. Hvis du liker fargevalg, vil du bli skuffet fordi det ikke er noen.

USP: Trådløs lading

Sjekk ut på Amazon

# 7. DPNAO

Hvis du leter etter en fullstendig dokkingstasjon for din iPhone XR, kan denne modellen fra DPNAO være perfekt passform for skrivebordet ditt. Den har en klokke, FM-radio, lading, alarm og fjernkontroll. Du kan også kontrollere musikk og andre funksjoner ved å bruke berøringstastkontrollen.

FM-funksjonaliteten har 20 forhåndsinnstilte radiostasjoner som får deg i gang umiddelbart. På toppen av det kan du også tilpasse EQ sammen med forhåndsinnstilte innstillinger. Til slutt er det ingen fargevalg tilgjengelig.

USP: 20 forhåndsinnstilte radiostasjoner

Sjekk ut på Amazon

# 8. Sony

Sony er et anerkjent merke når det kommer til elektronikk. Denne dockingstasjonen fra Sony er i et høyere prisbånd, men lyden og produktkvaliteten er verdt det. Den kan kobles trådløst, og også ved hjelp av hjelpekabelen. Du kan også kontrollere musikken ved å bruke fjernkontrollen som følger med.

Det er to høyttalere på kaien som spiller høy, men krystallklar musikk. På en lukkende lapp er det ingen fargealternativer som passer til skrivebordet eller møblene, bortsett fra standard svart.

USP: Hjelpeport for å koble til andre enheter

Sjekk ut på Amazon

# 9. CENSHI

Hvorfor lade iPhone X-serien med en kabel når du kan lade den trådløst? Censhi-dokkingstasjon har stereohøyttalere, trådløs lading, og også NFC-funksjon for å gjøre livet ditt mye mer praktisk. Bare plasser iPhone Xen på stasjonen og lytt til musikk, mens den lades raskt.

Lydkvaliteten er Hi-Fi, dyp bass og krystallklar. Den har innebygd sikkerhet for overspenning, underspenning, overspenningsvern og kortslutning. Avslutningsvis er det ingen fargevalg.

USP: NFC aktivert

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Din ta ...

Forankringsstasjoner er smart tilbehør som også løfter elegansen i stuen eller kontorpulten. De innebygde Bluetooth-høyttalerne lar deg glede deg over musikk mens iPhone-enheten er ladet. Bortsett fra telefonlading, kommer dokkingstasjoner også med FM-radio og vekkerklokke. Fra daggry til skumring forblir dockingstasjoner like aktive som du er.

Du vil kanskje også utforske mer tilbehør:

  • Beste Bluetooth-høyttalere for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR
  • Beste Selfie-pinner for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR
  • De beste trådløse ladestativ og dokkingstasjoner for iPhone Xs Max, Xs og XR
  • Must-have tilbehør for iPhone Xs Max og Xs

Hvilken dokkingstasjon har imponert deg mest? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Ikke glem å laste ned appen vår for å finne annet nyttig tilbehør til iPhone Xs, Xs Max og iPhone XR.

 

Legg Igjen Din Kommentar