Beste iPhone-fotofilter-apper fra 2020: For å gjøre bedre klikk de beste øyeblikkene!

Det er alltid gøy å klikke på bilder med iPhone. Men det er noen ganger når et perfekt lykkelig øyeblikk med familien eller vennene dine blir ødelagt, bare på grunn av tåke eller ekstra lys eller røde øyne. Det er da de beste fotofilterappene for iOS kan komme til nytte.

Lastet med en rekke attraktive filtre, fantastiske effekter og det store utvalget av redigeringsverktøy, tilbyr disse toppredigeringsappene deg ønsket frihet til å designe bildene dine raskt og enkelt. Dessuten kan du til og med endre øyenfarge og bli kvitt flekken for å sikre at bildet lyser i full form!

Beste fotofilterapper for iPhone og iPad - utgaven av 2019

#1. Instagram

Instagram Den enkle måten å fange og dele øyeblikkene på. Rundt 1 000 millioner mennesker bruker Instagram og opplever noe nytt hver dag. Redigering vil være en helt ny kunst med gratis spesialdesignede filtre. Det er flere kule verktøy som lar deg forskjønne bildene dine.

Den tilpassede bygningsstabiliseringen gir videoene dine et filmisk syn. Man kan dele sine personlige klikk direkte med venner og familie. Du kan lære nye teknikker fra vennene dine og dele bildene dine. Å følge legendariske fotografer holder deg inspirert og oppdatert. Å ja, du kan også portrettmodellignende fokus for å ta bilder med bokeh-effekt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Adobe Photoshop Express

Appmarkedet er lastet med mange apper for redigering, men de er veldig tekniske i grensesnittet og dermed ikke mye brukervennlig. Adobe Photoshop Express har gjort redigering av bilder til en morsom, rask og enkel oppgave. Deling på Facebook, Instagram og Twitter eller gjennom e-post og tekster gir deg en bedre plattform for å utvikle lidenskapen din.

Det grunnleggende er virkelig det viktigste som å beskjære, rette, rotere og snu bildene dine. Bare en rask berøring er nok for justering for kontrast, eksponering og hvitbalanse; Fjern flekker, skitt og støv for å holde klikkene feilfrie. Velg utseendet fra mange mange iøynefallende effekter for å gi bildene dine morsomme, friske utseende. Med de særegne rammene og rammene for hvert bilde, kan du tilpasse samlingen din.

Støy, uønskede korn og flekk i nattefanger kan ødelegge din innsats for å ha et perfekt klikk. Den avanserte betalte pakken (funnet i “Rettelser”> glidebrytermenyen) legger til verktøyene for å redigere og ha et perfekt nattklikk. For fagfolkene tillater RAW-fotostøtte i Adobe Photoshop Express import og redigering i RAW-format. Den beste appen er her for å glede deg og ha det gøy med redigering.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Fasett 2

Sitter komfortabelt på nummer 4 i kategori foto og video, er Facetune 2 utvilsomt en av de fineste bilderedigeringsappene for iOS. Appen kan skryte av et stort utvalg av fengslende filtre, og lar deg smykke dine selfies vakkert.

Utover filtre kan du øyeblikkelig bleke tennene, endre øyenfarge og til og med utvide øynene. Vil du at bildet ditt skal lyse uten flekker? Det lar deg enkelt fjerne mørk flekk og rynker, slik at bildet ditt får ønsket glød.

Dessuten kan du bytte ut bakgrunnene og bruke den unike prismeeffekten slik at bildene dine ser attraktive ut. I tillegg har du også flere lyseffekter å leke med!

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Fotolaboratorium

Fotolaboratorium er en komplett pakke! Det som virkelig overskrifter for denne imponerende fotoredigeringsappen er tilgjengeligheten av over 800 fascinerende effekter. Det betyr at du har mange alternativer for å eksperimentere med utseendet til bildene dine og dekorere dem elegant.

Du kan få mest mulig fotomontasjer med avansert ansiktsgjenkjenningsfunksjon for å bli en redd tiger og til og med en farlig gangster med bare et trykk. Velg mellom flere attraktive filtre som puslespillet, neonglød, brann, Matrix digital regn, HDR, fraktal, etc. for å designe bildene dine skinnende.

Du kan også samle noen av de minneverdige bildene dine for å lage en fantastisk collage. Det er ikke alt; vil du også kunne lage et imponerende fotokort for å ønske dine kjære på bursdag, bryllup, jul og Valentinsdag!

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. VSCO Cam

Gi profesjonelle fotografer et godt løp for pengene sine med VSCO-app på iPhone. Funksjonslisten er en favoritt til alle tider. Du kan synkronisere og redigere arbeidet ditt ved å velge klikk og redigere på tvers av enheter.

VSCO-verktøy hjelper deg med å finjustere eksponering, temperatur, kontrast, beskjære, rette, fade, vignette og mer; Dette lar deg definere utseendet ditt. Du kan alltid utforske det kreative samfunnet mens du direkte søker etter mennesker, tidsskrifter, artikler og bilder.

Du kan bruke den innovative prosesseringsteknologien som gir VSCO Cam elegante resultater som tidligere var uoppnåelige på iPhone og iPad. Du kan alltid dele bildene dine til VSCO Grid, Instagram, Facebook, Twitter, Google, Weibo, kamerarullen din og mer. Det er veldig viktig å være godt informert om bildene dine.

Med denne appen kan du enkelt se bildedataene dine inkludert plassering, dato, forhåndsinnstilt bruk og mer. Bla gjennom en fantastisk rekke forhåndsinnstilte pakker som er tilgjengelige for kjøp i butikken i appen for å glede deg over og lære fotografering.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. B612 - Skjønnhets- og filterkamera

Når du har mange stilige og glamorøse filtre å eksperimentere, er det stor sjanse for at bildene dine viser seg å være iøynefallende. “B612” ser ut til å være et flott valg for folk som liker å knipse kule selfier og liker å bruke sanntidseffekter for å forskjønne bildene.

Appen har også fått et bredt spekter av fascinerende klistremerker. Så hvis sportslig gal utseende er din greie, vil du aldri bli lei av å prøve ut de forskjellige klistremerkene.

På toppen av alt har B612 også et stadig større bibliotek med AR-emojis, slik at du kan legge til noe morsomt element i miksen. For ikke å snakke om det brede spekteret av ferdige melodier som kan være en fin folie for musikkvideoene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Rookie Cam

Med et så fantastisk kamera ønsker jeg alltid å prøve noe nytt. Rookie Cam tilbyr mye verktøystøtte for å gjøre det samme. Appen tilbyr et levende filterkamera, som sikrer bildekvalitet med 156 “skreddersydde” filtre.

Med Grid & Leveler, Geo-Tag, Anti-Shake, Self-Timer og Shutter Interval Control, Mirror Mode og mange andre, tilbyr Rookie Cam et fantastisk og kraftig kamera til deg. En tur med venner eller familie sammen, en høyskole er en perfekt måte å huske alle slike minner.

Denne appen lar deg ta bilder og kombinere opptil 9 bilder i en enkelt ramme. Normalt klikk kan være ekstraordinært med 14 forskjellige temaer å velge mellom, som varierer fra et filmkamera til stilige modus og til og med morsom kreativitet.

Rookie Cam gir redigeringsfunksjoner perfekt for de som ønsker en mer sofistikert fotoredigering, som Crop, Rotate, Straighten, Brightness & Contrast, Hue & Saturation og mer. En perfekt blanding av morsom og profesjonell fotografering er balansert i Rookie Cam, som lar deg spille godt med bildene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Spøkelseslinsen

Har du noen anelse om hvordan et spøkelse ser ut? Ghost Lens lar deg oppleve ditt spøkelse (ikke ved å drepe deg, selvfølgelig). Transparensfunksjonen er alt du trenger. Ghost lens har noen fantastiske funksjoner å nevne. Den redigerer ikke bare bilder og videoer, men lager også fantastiske videoer og bilder.

Over 100 video- og bildefiltre for å holde bildene og videoene dine bare bedårende. Appen tilbyr mange fleksible oppsett å velge mellom. For pranksterne er det virkelig morsomt, ettersom det tilbyr mer enn 100 spøkelsesklistremerker for å lage morsomme filmer og bilder.

Du kan laste hvilken som helst video og foto fra Instagram for dine kreative verk. Muligheten til å zoome hver ramme individuelt og flytte hver video og bilde gjør det enkelt å lese hver detalj i klikket. Med Ghost Lens Lagre mesterverket ditt på biblioteket ditt, eller del det på sosiale medier som Instagram, Snapchat, Facebook, Twitter, Tumblr og & Email.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. EyeEm a - Fotofilterkamera

Fotografering er kunst uten noen begrensning. Det samme er EyeEm når det gjelder funksjoner for redigering. Bildene dine vil nå være på et virkelig nytt nivå av perfeksjon med flere filtre og nøye utformede redigeringsverktøy. Fresh, Urban, B&W, Vintage, Soft og Life er få å nevne fra listen. For å finjustere hver detalj av klikket ditt, er her de mest nødvendige funksjonene: Format, kontrast, eksponering, metning, temperatur, skjerpe, visne, vignett og mer.

Enten du er amatør eller profesjonell, det er alltid en inspirasjon. Med EyeEm får du en daglig dose anbefalte fotografer, album og historier fra forskjellige felt. Du kan alltid utforske hvordan EyeEm-fotografer redigerer bildene sine, slik at du kan bruke redigeringene dine på dine egne bilder med Open Edit. Ta hånden på det og utforske verden med et kreativt blikk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. PhotoToaster

PhotoToaster er ganske enkelt bare det beste for iPhone og iPad. Det tar fotografiet litt mer enn på alvor og bruker justering av høyeste kvalitet. Du vil ikke tro at når du blunker, er redigeringen ferdig. Det er mer enn én klikk-effekter for å forbedre eller endre klikk og 80+ innstillinger for å tillate kreativ kontroll, belysning, Fx, Vignette og kant for å nevne noen.

Du kan alltid tilpasse innstillingene dine til å eksperimentere med klikkene dine når og når du vil. Med 45+ smakfulle grenser, kan du få et utrolig blikk for klikkene dine. Flere condos lar deg prøve og se eksperimentene på klikkene dine.

Separat kanalbehandling lar deg blande farger på en ny og morsom måte. Dine siste redigeringer blir lagret slik at du kan fortsette dem senere. Du kan til og med lage dine egne forhåndsinnstillinger og lagre dem. Enkel tilgang til Facebook, Twitter og Instagram i full oppløsning gjør at verden kan ærefrykt for dine klikk.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

Det var alt folkens!

Valget ditt?

Antar at du ikke lenger vil gå tom for alternativer for å pryde dine skudd. Har du noen tilbakemeldinger? Del tankene dine i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å innhente disse innleggene:

  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste musikkredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste DJ-apper for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese mer slike iOS-app-roundups.

 

Legg Igjen Din Kommentar