Lagt til RAM-kapasitet for ny iPhone 11 avslører ny CPU Geekbench-test

Ettersom Apples lanseringsevent "Invite By Innovation Only" nærmer seg, kan nye iPhone 11-modeller se et lite hopp i brikkeytelse med ekstra RAM-kapasitet som vurdert i Geekbench CPU Test og rapportert av 9to5Mac.

Vi vet at nye iPhoner fra 2019 sannsynligvis kommer med TMSC-brikkesett A13 på iPhone SoC-er (system-på-brikke) for 5nm sprang. Med raskere A13-brikkesett kjent internt som AMX eller matriks co-prosessor forventes det å håndtere noen matematikk-tunge oppgaver, slik at hovedbrikken kan avlaste til å jobbe med andre prosesseringsoppgaver.

Apple skal snart lansere Raskere og flertallige iPhone-modeller fra 2019

Geekbench CPU-testresultater viser ytelsen til brikken for å erstatte den i iPhone XR som heter iPhone 12, 1 i ytelsestabellen.

Så, arvingens tilsynelatende PRO-line-up av iPhone XR kan bli lagt til 1 GB RAM på totalt 4 GB og i prosess og få hastighet og ytelse for enheten. Men iPhone XS og iPhone XS Max har allerede 4 GB, mens iPhone XR med 3 GB trengte dette løftet i prosessorhastighet.

Geekbench-poengsummen rapporterer 5415 for enkeltkjernen og 11294 for flerkjernen. Hvis det er ekte, vil dette bety at den nye iPhone-oppstillingen er omtrent 12% raskere for enkeltkjernede oppgaver, men flerkjerneresultatet er i det vesentlige uendret sammenlignet med det dagens iPhone XR scorer, sier 9to5Mac.

Imidlertid pessimistisk en kanskje, men kommer fra Geekbench-kilden, og ytelsestabellen til brikken i enkjernet og multikjernen vurdert til 5415 og 11294 tydelig bindestreker den førstnevnte med 12% raskere.

Dermed tar ytelse med en kjerne et oppsving etter hvert som logikken utvides, sier antall kjerner mellom A13 og A12 Bionic - seks totalt har holdt seg konstant. Husk at referansetestene ble utført ved hjelp av iOS 13.1.

Geekbench-tester avslører et annet faktum at de nye kostbare iPhone-modellene kan få ekstra tilfeldig minne mens enhetene forventes å kjøre på iOS13-oppgraderingene.

9to5Mac konkluderer, “ Legg merke til at Geekbench bare tester bestemte beregne elementer i en 'CPU' og Apple kan levere spesialiserte ytelsesforbedringer som ikke vises på referanseporteføljen. De potensielle ytelsesgevinstene ved denne typen tillegg gjenspeiles vanligvis ikke i syntetiske referanseresultater. ”

For å anta fra det ovennevnte, vil de nye iPhone Pro-modellene - blant dem som erstatter iPhone XR, ha lagt til iGB tilfeldig tilgangsminne for å sjonglere og multitaske sømløst og effektivt.

2019 iPhone- og iPad-modeller sannsynligvis med OLED-skjermer, stor trippelkamera-støt, 6, 1-tommers LCD-skjerm og hva ikke; skal vi ikke gi Tim Cook og hans Apple Team til å innta scenen og kunngjøre alt?

Hvis du blir invitert av ' I nnovation ', så er det gitt at du vil bli med dem på Apple Park-arrangementet 10. september 2019!

 

Legg Igjen Din Kommentar