Hvordan lage dine egne geofiltre for Snapchat

Snapchat har lansert et helt nytt webverktøy som lar deg lage dine egne tilpassede geofiltre etter behov. Enda bedre kan du gjøre det ved å bruke din egen grafikk eller ferdige maler som vil koste bare $ 5 (startpris som varierer basert på beliggenhet og tid) for en minneverdig fest. Dessuten trenger du ikke programvare for bilderedigering for å få ting gjort som ønsket.

Etter at du har publisert opprettelsen din, vil gjestene støte på det mens de legger ut et blunk under arrangementet. Du kan gjøre en On-Demand Geofilter aktiv i opptil 30 dager eller til og med en time etter behov.

Ting du trenger å vite:

  • Forsikre deg om at Geofilter-designen ideelt sett er Snapchats retningslinjer.
  • Før du fortsetter å publisere din egen Geofilter, må du velge et tidspunkt og angi en geofence der den skal vises. Det anbefales at du tillater Snapchat minst en arbeidsdag for å se gjennom innsendingen.
  • Tillat minst en virkedag til Snapchat for å gjennomgå og godkjenne den.

Personal Geofilters vs Business Geofilters

Personlige geofiltre er designet for å markedsføre dine egne arrangementer så vel som tilpassede steder. De kan være fantastiske til bryllup, gjensyn, bursdager og mer. Videre kan du bruke dem til private steder som bondegården i opptil 30 dager.

Sammenlignet med private geofitlers, består Business Geofilters av merker, logoer eller merkevare og mer. De kan være fantastiske når du gjør virksomheten din mer dynamisk.

Hvordan lage dine egne geofiltre for Snapchat

Trinn 1. Først opp, åpne en hvilken som helst nettleser på skrivebordet ditt og gå over til snapchat.com/on-demand.

Steg 2. Deretter må du klikke på Opprett nå for å starte prosessen.

Trinn 3. Nå må du logge på med ditt Snapchat brukernavn og passord. Sørg for å merke av i boksen "Jeg er ikke en robot" og klikk på Logg inn for å fortsette.

(I tilfelle du har beskyttet Snapchat-kontoen din ved å bruke tofaktorautentisering, må du oppgi en engangskode for å autentisere den.)

Trinn 4. Klikk på Design- fanen til høyre, og velg deretter din Geofilter-type for å fortsette.

Trinn 5. Klikk på dine foretrukne kategorier som bursdager, feiringer eller bryllup .

Kul! Ta en titt på den første malen og den perfekte fargepaletten. Nå kan du velge hvilken som helst interessant overleggsgrafikk; tilpasse filteret etter ønske. Som for eksempel kan du sette inn tekster og til og med bruke en fin fargepalett på den.

Hvis du ikke vil bruke mye penger og vil bruke din egen grafikk, kan du laste opp dine egne bilder, akkurat som før.

Trinn 6. Når du har designet filteret etter din beste smak, klikker du på Neste .

Trinn 7 Velg tidsramme, legg til start- / sluttdatoer samt tidspunkter for filteret og klikk på neste. Neste, sørg for å velge et geofences område mellom 20.000 og 5.000.000 kvadratmeter, da filteret vil vises i det for andre å bruke.

Det er bedre å tegne en geofence som kan dekke ønsket sted og et område utenfor det.

Trinn 8. Bekreft til slutt handlingen, og nyt å utnytte filtrene dine mest mulig.

Slik ser du dine geofiltrers beregninger på forespørsel

Trinn 1. Gå til Snapchat-nettstedet for å se On-Deman Geofilter-beregningene.

Steg 2. Deretter må du logge deg på kontoen din.

Trinn 3. Klikk på kontonavnet ditt øverst til høyre.

Trinn 4. Velg Mine geofiltre og velg filteret.

Trinn 5. Bla nedover for å se beregningene, for eksempel hvor mange ganger en Snapchatter har sett en Snap med Geofilter i en historie.

BTW, leveringsstatusen vises i Gjennomgang hvis innsendingen ennå ikke er gjennomgått. Når det er gjort, vil du se Godkjent eller avvist i stedet for det. Du vil også få en e-post som bekrefter at innsendingen din er gjennomgått.

Hva synes du om Geofilters? Er de virkelig spennende? Skyt synspunkter i kommentarfeltet nedenfor, på Facebook, Twitter og Google Plus. Last ned iOS-appen vår.

Les mer Snapchat How-Tos

Slik endrer du Snapchat-brukernavnet ditt på iPhone

Dhvanesh Adhiya Snapchat lar deg utvilsomt endre visningsnavnet. Du kan til og med endre noen andres Snapchat-visningsnavn, men det er ikke noe alternativ for deg å endre ...

Slik bruker du Snapchat Baby-filter på iPhone og Android

Dhvanesh Adhiya Har knapt støvet satt seg på det sensasjonelle kjønnssveipefilteret, Snapchat introduserte nok et nyoppsiktsende nytt tillegg kalt "Babyfilter." Ikke rart, dette ...

Slik slår du av plassering i Snapchat på iPhone og Android

Dhvanesh Adhiya Selv om jeg liker ideen om å dele lokasjon, vil jeg ha full kontroll over den. Så jeg er OK med "Snap Map" som det ...
 

Legg Igjen Din Kommentar