Slik konfigurerer du Steam Link på iPhone og iPad

For spillelskere er det gode nyheter. Den etterlengtede Steam Link-appen har endelig truffet App Store. Det som gjør det så spennende, er at det lar deg koble til og streame alle de kule Steam-spillene fra datamaskin til iOS-enhet.

Valve skryter av at appen tilbyr spillopplevelse på desktop-klassen på iOS-enheten. Med tanke på hypen er det fornuftig å lage en praktisk guide for å sette opp Steam Link på iPhone og Apple TV.

Men før du tar et langt dykke i spill, må du ta vare på viktige krav:

Først og fremst må du ha en topp spillkontroller. Hvis du ikke har en akkurat nå, vil jeg foreslå at du prøver SteelSeries Nimbus. Det er kraftfullt og sport et ergonomisk design, slik at du enkelt kan komme på toppen av dine høyeoktanske spill.

Dessuten kommer den med en hendig menyknapp som gjør navigasjonen ganske enkel. Hvis du vil finne ut flere alternativer, kan du gå over til denne samlingen:

  • Mac-, Windows- eller Linux-PCen din må ha Steam installert.
  • IPhone eller iPad må kjøre iOS 10 eller nyere.
  • Forsikre deg om at iOS-enheten og datamaskinen din er i samme lokale nettverk.

Slik konfigurerer du Steam Link på iPhone, iPad og Apple TV

En ting til, i denne følgende guiden, skal vi fokusere trinnene som gjelder iOS-enhet. Du kan imidlertid følge den samme ruten for å gjøre appen klar på Apple TV også. Nå som pep talk er over, la oss komme i gang!

Trinn 1. Først av, last ned Steam Link-appen på iOS-enheten din. Få også Steam-appen på datamaskinen din. (Sjekk linkene.)

Steg 2. Nå, start Steam-appen på datamaskinen din. (Hvis du ikke har Steam-konto, må du opprette en. Hvis du allerede har det, må du logge inn.)

Trinn 3. Deretter klikker du på bildeikonet øverst til høyre på skjermen.

Trinn 4. Åpne Steam Link ap p på iOS-enheten din og trykk på Connect Bluetooth-kontrollerknappen på skjermen.

Trinn 5. Neste opp, må du følge instruksjonene i henhold til spillkontrolleren for å koble til og parre den til iOS-enheten din.

Trinn 6.velger du datamaskinen du vil streame spill til.

Deretter vil du motta en kode på iOS-enheten din. Du må oppgi denne koden i Steam-starteren på datamaskinen.

Trinn 7 Etter at appen og datamaskinen er koblet til, vises en skjerm med tilkoblingsstatus. Nå, alt du trenger å gjøre er å bare trykke på Start spilling-alternativet. Da vet du ganske godt hva du har å gjøre, ikke sant? Fortsett å knuse mål og score høyt ved å desimere alle utfordringene som kommer din vei. Lykke til!

Der går du!

Si din mening…

Fra hva jeg kan se, er "Steam Link" en god innsats for spillere. Hvis morsomt spill er noe som lyser opp fritidene dine, ville du allerede tenkt på en lang kamp- eller racingtur.

Se også raskt på disse artiklene:

  • Beste Tower Defense-spill for iPhone og iPad
  • Beste FPS-spill for iPhone og iPad
  • Hvordan installere GBA4iOS i iOS 12 på iPhone for å spille Retro Games
  • Beste betalte Mac-spill

Forresten, hva tar du med Steam Link? Del tilbakemeldingene dine og forbedringene du vil se i den. For å lese flere slike praktiske guider, sørg for å følge oss på Twitter, Facebook og Telegram, samt laste ned iOS-appen vår.

 

Legg Igjen Din Kommentar