Beste iPad Pro Stylus i 2020: Apple blyantalternativer

Spesielt designet for kreativt arbeid, er "Apple Pencil" den beste pennen for digital stylus. Med avanserte funksjoner som trykkfølsomhet og vinkeldeteksjon, gjør pekepinnen tegning, tegning og maling til en hyggelig opplevelse. Til tross for overlegen kvalitet, er det mulig at noen av dere ikke vil betale den høye prisen ($ 99, 99) for den digitale pennen. Derfor; Vi har avrundet den beste iPad-pennen - som er de beste Apple Pencil-alternativene slik at du kan velge et rimeligere alternativ.

Avhengig av behovet ditt, kan du velge en pekepenn som kan leve opp til tegning, notat og tegning. Disse digitale pennepennene er kompatible med nesten alle iPad- og iPhone-modeller. Dessuten er de enkle å bruke og tilgjengelige i flere fargealternativer. Gå over for å finne ut hvilken som er verdt tiden din!

Hva er den beste pennen for iPad Pro i 2019

#1. Femtitre

Den første på listen er “FiftyThree” som har alle kvalitetene til å være din premium digitale stylus. Med det forbedrede grepet og håndflateavslaget lar det deg tegne og tegne med ønsket presisjon. Spissen er ideelt utformet slik at du enkelt kan lage linjer i alle størrelser. Innebygd viskelær sikrer at du har full frihet til å tegne fantasien din uten å bry deg om feilen. Du kan lade batteriet via hvilken som helst USB-port.

Når den er fulldrevet, holder pennen omtrent en måned ved normal bruk. Dessuten støtter Fifty-tre iPads 3 eller nyere iPad mini eller nyere, iPad Pro (alle modeller) iPhone 4s og nyere.

USP: Palm-avslag

Sjekk ut på Amazon

# 2. Adonit Pixel

Adonit Pixel kan gi Apple Pencil et langt løp! Det største høydepunktet av denne pennen er den overlegne 1, 9 mm pikselpunktspissen som gir mer nøyaktighet og perfekt dra for både tegning og naturlig skriving. Pixels ytterligere påstand om berømmelse er den enorme 2048 nivåer av trykkfølsomhet og forbedret håndavstøtning. Det betyr; du vil ha den tiltrengte komforten til designkunster.

Programmerbare snarveiknapper lar deg raskt få tilgang til de ofte brukte verktøyene, inkludert angre, gjøre om eller slette mer praktisk og raskere. Husk at du må pare denne pennen med iOS-appen sin for å aktivere alle funksjonalitetene. Videre kommer Adonit Pixel i flotte farger: svart og bronse.

USP: 2048 nivåer av trykkfølsomhet

Sjekk ut på Amazon

# 3. Navitech

Navitech er en mellomstore pekepenn, som er bra for både å skrive og tegne. Utstyrt med fin punktteknologi, er den kapasitive stylus-spissen designet for å fungere med de fleste smarttelefoner og nettbrett. 2, 3 mm spiss fungerer pålitelig ved å la deg tegne forskjellige ting.

En av de beste delene med Navitech er at den ikke krever Bluetooth; legg batteriet i pennen og begynn å skrive eller tegne på iPad Pro. Dessuten kan du velge Navitech i to farger: svart og svart / sølv.

USP: Fine Point Technology

Sjekk ut på Amazon

# 4. Besgoods

Her er hoveddelen av 10stk av en 2-i-1-pennen; bruk den som en pekepenn eller som en vanlig penn. Når det gjelder funksjonalitet, er det ganske grunnleggende. Barna vil ha det livlige designet og enkelheten. Det myke pekepinnet forhindrer riper og fingeravtrykk.

Det er også et klipp på hodet, som hjelper deg å bære pennen lett i skjortelommen. Til slutt støttes Besgoods av 18 måneders garanti.

USP: Dual-function design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Moko

MoKo har en imponerende profil, med et ganske elegant design. Takket være det forbedrede grepet gjør pennen det veldig enkelt å tegne eller kommentere dokumenter. Med den to-i-en-designen kan du bruke den både som en praktisk pekepenn og en penn.

Laget av høykvalitets anodisert aluminium, har den kvaliteten til å være en langvarig følgesvenn av din iPad. Når den er fulladet, leverer den opptil 8 timers batterilevetid, noe som er anstendig for normal bruk. Med det integrerte lommeklippet kan du feste pennen sikkert på lommer eller etuier. Dessuten kan du velge MoKo i tre farger som gull, sølv og rosegull.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 6. SLIM PRO

For jevn seiling og tegning, kan du ikke gå galt med SLIM PROs letech +. Det medfølgende spissen presisjonsspissen på 1, 9 mm har funksjonen for justering av følsomhet for å gi nøyaktig skriving og tegning.

For å komme i gang trenger du ikke installere noen app eller koble den sammen med iOS-enheten din. Bare slå på strømknappen, så er du klar til å gå! Du kan bare vri spissen for å justere signalstyrken - gå etter svak signalstyrke for lettere slag og den sterke for tyngre slag.

Med PU skinnhylse har pennen ønsket beskyttelse mot riper. Opptil 7 timer med batteri er tilstrekkelig til å vare i en utvidet tegneøkt. Dessuten kommer SLIM PRO i to profesjonelle farger: svart og grått.

USP: 1, 9 mm fint poengpresisjonstips

Sjekk ut på Amazon

# 7. Ciscle

Ciscle er ganske enkelt en fin digital pekepenn som kan oppfylle kravet ditt uten noen klage. Inkludert med 1, 8 mm superfin spiss, gir den den nødvendige nøyaktigheten for å la deg lage et mesterverk.

Det tilbyr også bedre kontroll og trekkraft mot nettbrett-skjermer for å sikre at du føler deg øverst på evnen din mens du tegner. Aktiv stylus-teknologi eliminerer sett- og etterslepstid mellom fin spiss og spor. Laget av kobbermateriale, gir spissen mer komfort for maling og tegning. Og det avtakbare lokket på pennen bunnen sikrer porten mot skader.

USP: Aktiv stylus-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 8. Gosin

Skulle du tenke på å kjøpe en mellomstor stylus som kan tilby flaggskipytelse, bør du vurdere Gosin. Med en 2mm spiss, gir denne pennen en betydelig skrive- og tegneopplevelse på iPad Pro.

Inkludering av aktiv sensorteknologi blir kvitt forskyvning og forsinketid mellom spiss og spor, og gir dermed følelsen som er ganske nær penn og papir. En annen kvalitet på denne pennen er at du ikke trenger å koble den med enheten din eller installere noen app. Imidlertid fungerer det fortsatt med noen populære apper som ZoomNotes, Evernote, Paper av FiftyThree og ProCreate. Dessuten kan du velge Gosin i to farger: sort og sølv.

USP: 2mm spiss

Sjekk ut på Amazon

# 9. Digiroot

Enkelhet og bekvemmelighet er de to viktigste aspektene av “Digiroot.” Med glatt fiberspiss gjør pennen det enklere å skrive, tegne og navigere. Gjennomsiktig plate forbedrer nøyaktigheten ved å la deg se hvor merket peker.

Aluminium og stål fat gir den nødvendige holdbarheten for å vare lenge. Og med gummigrep har du bedre grep. Det er også et solid klipp som lar deg enkelt feste pennen til iPad-saken eller lommen. Det er ikke alt; Digiroot er tilgjengelig i doble pakker og leveres i 8 livlige farger.

USP: Aluminium og stål fat

Sjekk ut på Amazon

# 10. Mixoo

Mixoo har fiber-tippet hode i den ene enden og en silisiumskivepenn under en skruelokk i den andre enden. Leset med rustfritt stål og aluminium, det ser fint ut.

Med gummigrepet føles det veldig behagelig å holde og tilbyr pennlignende skriveopplevelse på nettbrettet. Den transparente platen gir mer fleksibilitet og spiller også en viktig rolle i å forbedre nøyaktigheten. Beskyttelseshette med et klipp lar deg enkelt feste pennen i lommen. I tillegg er Mixoo tilgjengelig i fem farger: svart, blått, lilla, rosegull og romgrått.

USP: Fibertippet hode

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er ditt valg?

Forutsatt at du har funnet en verdig pynt for dine spesifikke krav. Jeg ville være veldig glad for å kjenne navnet og de egenskapene du har funnet nevneverdige i den digitale pennen.

Ikke gå glipp av:

  • De beste Apple blyantvesker, deksler og ermer
  • Beste iPad-apper for å få mest mulig ut av din Apple-blyant
  • Beste 12, 9-tommers iPad Pro-tastaturetui
  • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-tastaturetui

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike topp iPad-tilbehørslister.