Beste iPhone 6 Plus lommebokvesker i 2020: Bli kvitt den fete lommeboka

Enten du vil ha en iPhone 6 Plus lommebokveske som dekker fronten av skjermen eller en som er tynn og holder seg på baksiden, er det mange alternativer for deg i markedet. Hver lommebokveske hjelper deg å bære en håndfull viktige kort inkludert kredittkort og en sum kontanter. Dette kommer godt med når nettbetalingene ikke fungerer for deg. Du kan betale med dem uansett hvor du går, også i situasjoner der Apple Pay svikter deg.

Den viktige fordelen med lommebokssaker er at de også fungerer som en vanlig sak ved å gi ekstra beskyttelse mot skader på grunn av dråper. Så, den beste måten å bære din iPhone 6 Plus trygt mens du lagrer uunnværlige kort og kontanter, er ved å velge en av disse nedenstående lommebokvesker.

Beste iPhone 6 Plus lommebokvesker i 2019

#1. Davis-saken

Hvis du leter etter en ekte lær lommebokveske til iPhone, er dette en for deg. Daviscase er skåret ut av førsteklasses italiensk skinn og har vintage design. Det støtdempende interiøret gjør det mulig å tåle støt, mens det gripende utsiden gjør det lettere å holde smarttelefonen.

Med flere spor for kort og kontanter kan dekselet fungere som en funksjonell lommebok for smarttelefonen din. Du kan dra nytte av det selvfremmende stativet for å plassere 6 Plus i liggende modus for en komfortabel medieopplevelse.

USP: Premium italiensk skinn

Sjekk ut på Amazon

# 2. Docbrevan Sport Wallet v5

Docbrevan er kjent for å produsere lommebøker i toppklasse til iPhone. Og Sport Wallet v5 har alle egenskapene til å være de beste i bransjen.

Kvaliteten som gjør det verdt et valg er skinnkonstruksjon av topp kvalitet med raffinert håndverk. Med flere kortspor er det designet for å være en nyttig ressurs under reisen.

Den avtakbare designen gir deg mer fleksibilitet, slik at du kan kutte ned bulk når det er nødvendig. Dessuten kan skinn lommebokdekselet tåle sjokk for å holde phablet beskyttet.

USP: Skinn av høy kvalitet

Sjekk ut Doc Docan

# 3. Silkehvelv

Silks “Wallet Slayer Vol.1” er tidsbestemt for folk som ikke liker den tradisjonelle eller klumpete designen. Den ser ganske kompakt ut og har et skjult spor som kan inneholde opptil tre kort og litt kontanter.

Den ergonomiske strukturen sikrer at du føler deg komfortabel med å holde smarttelefonen. Den slitesterke strukturen kan tilby det ønskede skjoldet til smarttelefonen din og beskytte den mot dråper og riper. Dessuten kommer Wallet Slayer Vol.1 med en sterk skjermbeskytter for å avverge riper.

USP: Skjult kortspor

Sjekk ut på Amazon

# 4. IZENGATE

Dette er en godt designet sak fra IZENGATE som gir god beskyttelse til telefonen din og har alle funksjonene til en fin lommebok. Den er laget for å passe perfekt på iPhone 6 Plus.

Denne saken er laget av Premium PU skinn og er veldig enkel å installere. Den har 3 spor for kredittkort, 1 ID-kortspor og 2 spor for kontanter og regninger.

Det er et integrert stativ bak på saken som kan aktiveres med en enkel vipp og brett. Du kan lukke saken med en innovativ knappklaff. Saken har også en avtakbar stropp som hjelper deg å bære telefonen din sikkert.

USP: Vintage-profil

Sjekk ut på Amazon

# 5. SILKE

SILKs kort lommebokveske er et elegant designet ett-stykke etui som gir beskyttelse på full ramme på enheten din. Det er en ekstremt slank veske laget av slitesterke materialer inkludert eksklusivt proprietært soft-touch gummi og førsteklasses stoff.

Den har mange spor for å holde 3 kredittkort, ID-er, etc., og kontanter. Denne premiumsaken består av et integrert konvertittstativ med to stående stillinger. Den har også en flatskjermbeskytter som kan beskytte telefonens skjerm mot skader.

USP: Holdbar konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 6. i-Blason

i-Blason Premium Slim Book Leather Case er laget av høy kvalitet vegansk skinn med en lommebok. Dette er en bokstil-sak med nok spor for ID-er, kredittkort osv., Pluss kontanter eller regninger. Denne lærvesken inneholder også en fleksibel skalletui som er festet til den. Denne indre harde saken har utmerket støtdemping og ripemotstand samtidig som den opprettholder en slank profil. i-Blasons lommebokveske kan også forvandles til en kickstand ved å brette den, for håndfri bruk.

USP: Slank profil

Sjekk ut på Amazon

# 7. Stony-Edge

Denne lommebokvesken fra iPhone 6 Plus av Stony-Edge er laget av finsk skinn av ypperste kvalitet med jernets robusthet. Dette syntetiske skinnet er ikke-falming. Denne lommebokvesken lyser opp belastningen din, fordi den ikke gjør telefonen din bulkere.

Den har integrerte kortspor, kassa og alle transparente ID-vinduer. Den er veldig enkel å installere og passer perfekt til telefonen din. Denne saken kommer også med en fin skjermbeskyttelse.

USP: Material av førsteklasses kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 8. TORRO

TORRO iPhone 6 Plus lommebokveske er designet med ekte, premium italiensk dyreskinn. Designet på innsiden er minimalistisk, og gir dermed full og tydelig tilgang til Retina HD-skjerm.

Denne saken har spor for kort og kontanter, som kan lukkes med magnetisk lås. Det kan inneholde opptil 3 kort og kontanter. Det er en slank sak som lar deg betjene alle telefonens kontroller, kameraet uten problemer mens du ivaretar det.

USP: Utøvende design

Sjekk ut på Amazon

# 9. Belemay

Jeg har funnet dette tilbudet fra Belemay virkelig bedårende. Folio dekselet er skåret ut av ekte kuskinn og førsteklasses utførelse.

Med ekte lærtekstur, passer foliodekslet komfortabelt i håndflaten din. Mykt TPU-interiør gir det mer holdbarhet og hjelper også dekselet med å overleve støt.

En stor lomme for kontanter og tre spilleautomater for kort kan komme til nytte når du vil reise med fullstendig sinnsro. Dessuten konverterer frontdekselet saken til et stativ slik at du vil ha medier mer praktisk.

USP: Verdifull håndlaget design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Lupa

Skulle du ønske å plukke ut en av de rimeligste lommebokveskene til din iPhone 6 Plus, kan du gå til LUPA. Jeg sier det fordi denne folio-saken har fått høy rangering (fire og en halv stjerner av over 1400 kundeanmeldelser).

Når vi snakker om designen, ser dekslet ganske slank ut og klikker perfekt rundt smarttelefonen. Faux skinn konstruksjon sports raffinert design. De innvendige sporene lar deg lagre opptil 3-4 kort og opptil 4 dollar regninger.

LUPA kommer med en høyverdig skjermbeskytter for å beskytte berøringsskjermen mot riper. Syv attraktive farger som svart, gull, burgunder og mer gjør det dessuten litt lettere for deg å velge riktig match.

USP: Slank og sofistikert design

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens! Så dette er de øverste lommebokdekslene mine til iPhone 6 Plus. Hvilken har fanget øynene dine?

Følg med for mer ...

Plukket ut lommebokvesker basert på flere ting som design, holdbarhet og bekvemmelighet. Vi sørget også for å velge både billige og luksuriøse dresser for å oppfylle forskjellige krav. Hvis du synes at et alternativ som mangler topp i ovennevnte oppdatering, kan du også fortelle oss om det.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Beste iPhone 6 Plus lærvesker
  • Beste iPhone 6 Plus Bluetooth-hodetelefoner
  • Beste iPhone 6 Plus tynne saker
  • Beste iPhone 6 Plus bilmontering

Sørg for å laste ned appen vår, og følg oss på Twitter og Facebook for å utforske flere slike iPhone-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar