Slik løser du Facebook-hjemmesiden ikke riktig

Facebook er det mest populære nettstedet for sosiale nettverk, og nesten alle av oss har kontoen der. Et av de vanlige problemene er når Facebook-hjemmesiden ikke lastes ordentlig. Mange facebook-brukere har rapportert dette problemet. Noen ganger etter å ha sunget inn på Facebook-kontoen din, vil du se meldingsknapp, venneforespørselsknapp, utloggingsknapp, Hjem-knappen alt, men når du prøver å klikke, fungerer ikke disse koblingene. Noen ganger lastes ikke sidene ordentlig inn. I følge noen brukere, hvis de prøver å åpne Facebook på andre maskiner, så fungerer det uten problemer, internetthastigheten er også fin, og bare Facebook har dette problemet.

Her vil noen mulige løsninger for å fikse Facebook-hjemmesiden ikke lastes ordentlig inn.

Se også: Hvordan fikse Galaxy S5 Facebook-app krasj problem

Mulige løsninger for hjemmesiden til Facebook vil ikke lastes ordentlig

Metode 1: Tøm hurtigbuffer og informasjonskapsler

Slett først hurtigbufferen, tomme informasjonskapsler og midlertidige mapper når du står overfor Facebook-lastingsproblemet. Etter å ha gjort disse tingene, prøv å åpne Facebook og se om problemet er løst. Hvis ikke, følg deretter neste trinn.

Metode 2: Endre //

Du må erstatte // med // i begynnelsen av Facebook-URLen. Det vil ta mer tid, men siden skal lastes ordentlig.

Metode 3: Kontroller tidsinnstillinger

Sjekk tidsinnstillingene på datamaskinen. Hvis tiden på enheten din er feil, vil ikke Facebook-hjemmesiden lastes riktig.

Metode 4: Oppdater nettleser

Hvis du ikke har den siste versjonen av nettleseren du bruker, vil det være en god ide å oppdatere den nå. Løsningen er å laste ned den nyeste versjonen av nettleseren ettersom versjonen du bruker har blitt skadet. Her er lenkene for å laste ned den nyeste versjonen av Firefox og Internet Explorer.

Firefox

Internet Explorer

Metode 5: Bruk en annen nettleser

Det er mange nettlesere du kan bruke til å surfe på Internett, for eksempel Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, bare for å nevne noen. Prøv å laste Facebook i en annen nettleser og se om det vil gjøre noen forskjell.

Metode 6: Start enheten på nytt

Uansett hvilken enhet du bruker for å åpne Facebook, kan du prøve å starte den på nytt. Slå av enheten og la den være slik i et minutt. Etter det kan du slå den på igjen og prøve å åpne Facebook.

Metode 7: Start ruteren på nytt

Hvis det ikke løste problemet å starte enheten på nytt, kan du prøve å starte ruteren på nytt. Trykk på av / på-knappen og la den sitte i ett minutt, og slå den deretter på igjen.

Metode 8: Kontroller sikkerhetsprogramvaren din

Sikkerhetsprogramvaren du bruker kan påvirke nettleserens ytelse og forårsake problemet. Forsikre deg om at sikkerhetsprogramvaren på datamaskinen din er oppdatert og ikke blokkerer Facebook-hjemmesiden. Du kan prøve å slå den av midlertidig og se om Facebook kan laste riktig da.

Metode 9: Sjekk tilleggsprogrammer i nettleseren din

Tillegg i nettleseren kan gi nettleseren spesielle evner. Noen ganger kan det imidlertid føre til en feil når du åpner visse sider, inkludert Facebook. Forsøk å oppdatere tilleggene eller deaktivere dem en stund. Kan du åpne Facebook-hjemmesiden nå?

Metode 10: Kontroller Proxy-innstillingene

Proxies er en nettverksfunksjon fra en datamaskin som fungerer som en port mellom lokale og store nettverk. Det kan også gjøre Proxy-innstillingene på datamaskinen din for å blokkere Facebook. Derfor kan du tilbakestille Proxy-innstillingene på datamaskinen din.

For Mac

- Gå til Apple-menyen> Systemvalg, og klikk på Nettverk.

- Velg nettverkstjenesten, for eksempel Ethernet eller Wi-Fi.

- Hit Advanced, og klikk deretter Fullmakt.

For Windows

- Åpne Kjør-kommandoen, klikk Windows-logotasten Windows-logotasten + R

- Kopier og lim inn dette i tekstboksen Kjør:

reg legge til “HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings” / v ProxyEnable / t REG_DWORD / d 0 / f

- Klikk OK.

- Gå til Run-kommandoen, klikk på Windows-logotasten Windows-logotasten + R

- Kopier og lim inn denne i tekstboksen Kjør:

reg slette “HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings” / v ProxyServer / f

- Klikk OK.

Se også: Facebook-tips og triks