Beste avtakbare bærbare datamaskiner i 2020

Avtakbare bærbare datamaskiner har de samme fordelene som deres ikke-avtakbare kolleger. De kommer også i forskjellige konfigurasjoner for å dekke forskjellige behov. Som navnet antyder har disse bærbare PC-ene en ekstra fordel. Skjermene deres kan tas av, og du kan bruke dem som berøringsskjermtabletter. Dette gjør slike bærbare datamaskiner ideelle for de som legger vekt på aspekter som bærbarhet og lettvekt. De er også et godt alternativ for de som ikke ønsker å eie en bærbar datamaskin og et nettbrett hver for seg. På grunn av deres evne til å fungere som to enheter, blir de også referert til som 2-i-1 bærbare datamaskiner. Selv om ikke alle bærbare produsenter tilbyr avtakbare versjoner, kan du velge fra anerkjente merker som Acer, Lenovo og HP. Følgende er noen av de beste avtakbare bærbare datamaskiner som du kan vurdere å kjøpe.

Se også: Topp 10 beste bærbare datamaskiner for forfattere

Beste avtakbare bærbare datamaskiner

Beste avtakbare bærbare datamaskin med fingeravtrykksleser

Lenovo ThinkPad Fjernstyrbar avtakbar bærbar PC

Lenovo ThinkPad bærbare PC har 12 ”LED-bakgrunnsbelyst FHD IPS-skjerm med 2160 x 1440p oppløsning og er beskyttet av Corning Gorilla Glass. Berøringsskjermen har også en 170 grader bred visningsvinkel, 800: 1 kontrastforhold, 3: 2-sideforhold og 360 netts lysstyrke. Enheten leveres med 8 GB RAM og 256 GB SSD-lagring. Den har også en dual core 1, 2 GHz Intel Core-prosessor med vPro-teknologi og en Intel HD Graphics 515-prosessor. Det leveres forhåndsinnlastet med Windows 10 Pro-operativsystemet.

Den svarte bærbare datamaskinen har et tynt magnetisk festet tastatur som enkelt kan fjernes og en kickstand. Tastaturet har en knapp mindre Mylar overflate touchpad og en TrackPoint pekeenhet. Enheten støtter Wi-Fi 802.11 abg / bgn og Bluetooth-tilkoblingsalternativer. Den inkluderer 2 MP foran og 8 MP bakskyttere, en fingeravtrykksleser og en multiformatleser for digital media som har plass til et minnekort med maksimal kapasitet på 64 GB. Enheten har også en rekke tilkoblingsalternativer, som inkluderer en USB 3.0-port, en mini Display-Port, en USB Type C-port, en mikrofon / hodetelefonkombinasjonskontakt og en Pogo-tastaturkontakt. Det fungerer med et litiumpolymer 37-cellers 37 Wh-batteri med en levetid på 10 timer. Lenovo bærbare datamaskin kommer i to varianter av nettbrett og nettbrett med tastatur og penn.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den brede visningsvinkelen gjør Lenovo ThinkPad til et flott alternativ for de som liker å se på film og spille spill.
 • Den bærbare datamaskinen er en god ide for deg som vil bruke den som nettbrett på grunn av den medfølgende kickstanden som lar deg plassere den komfortabelt på en flat overflate.

Se det på Amazon

Beste avtakbare bærbare datamaskin med dedikert Windows-nøkkel

Acer Switch V Metallisk avtakbar bærbar datamaskin

Acer Switch avtakbar bærbar PC har en 10, 1 ”FHD IPS berøringsskjerm med bakgrunnsbelyst LED LCD-skjerm og 1280 x 800p oppløsning og Corning Gorilla Glass. Den bærbare datamaskinen er tilgjengelig i to varianter av RAM og lagring. En variant er utstyrt med 4 GB RAM og 64 GB SSD-flashminne. Det andre alternativet er 8 GB RAM og 256 GB lagring. Enheten er integrert med en quad-core 1, 44 GHz Intel Atom x5-prosessor som kan økes til 1, 9 GHz og en Intel HD Graphics 400-prosessor. Det er forhåndsinstallert med 64-biters Windows 10 Pro-operativsystem.

Den svarte bærbare datamaskinen har et tastatur som enkelt kan kobles fra eller vippes, basert på individuelle preferanser og Acer SwitchLock-teknologi for datasikkerhet. Enheten består av to kameraer, to frontvendte Dolby Audio-høyttalere, en minnekortleser som støtter micro-SD- og microSDXC-minnekort, en fingeravtrykkleser og en valgfri pekepenn, i tillegg til dedikerte Windows-tast og strøm- og volumkontrollknapper. Den støtter Bluetooth 4.0 og Wi-Fi 802.11 abg / bgn MIMO combo-tilkoblingsmodus. Enheten omfatter en strømport, en USB 2.0 Type A-port, en USB 3.1 Gen 1 Type C-port og en mikrofon / hodetelefonkombinasjonskontakt. Enheten har en metallisk kropp med et stofflignende mønster. Den avtakbare bærbare datamaskinen fra Acer kommer med et to-cellers litiumion 7450 mAh-batteri.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Tastaturets klaffbare funksjon gjør Acer-enheten ideell for folk som ønsker å bruke den i fire forskjellige moduser, for eksempel en bærbar PC, nettbrett, telt og stativ.
 • Den metalliske kroppen med mønster i stoffstil sikrer at den bærbare datamaskinen er et godt valg for deg som ønsker å eie en stilig enhet.

Se det på Amazon

Beste avtakbare bærbare datamaskin med aktiv penn

HP IPS Touch Display Avtakbar bærbar PC

HP-avtakbare bærbare datamaskin omfatter et 10, 1 ”IPS BrightView WXGA eDP-skjerm med 1280 x 800p oppløsning og LED-bakgrunnsbelyst multi-touch aktivert kant til kant glass. Den bærbare datamaskinen har 4 GB RAM med 64 GB eMMC-lagring. Den er også integrert med en firkjernet Intel Atom x5-prosessor som klokker ved 1, 44 GHz (1, 84 GHz boostfrekvens) og en integrert Intel HD Graphics 400-prosessor. Enheten leveres med 64-biters Windows 10 Home som allerede er installert i den.

Naturens sølvfargede bærbare datamaskin kan også settes sammen i tre andre moduser av telt, nettbrett og stativ basert på brukervennlighet. Enheten støtter et avtakbart tastatur i øystil. Det inkluderer også et bredt syn på 5 MP bakkamera med en integrert digital mikrofon, et frontvendt TrueVision HD-kamera, en minnekortleser for å sette inn et micro-SD-kort, en aktiv penn og to DTS Studio Sound-høyttalere. Enheten tillater Bluetooth 4.2 og Wi-Fi 802.11 ac trådløs kombo-tilkobling. Systemet har flere porter, for eksempel en USB 3.1 Gen 1-port for kun dataoverføring, en mikro HDMI-port, en USB 2.0 Type C-port og en komfonport for hodetelefoner / mikrofoner. Det er forhåndsinnlastet med Netflix, McAfee LiveSafe og tre HP-apper som inkluderer HP ePrint, HP Support Assistant og HP Recovery Manager. HP bærbare datamaskin har et to-cellers 35 Wh litium-ion-batteri som har en maksimal levetid på ti og en halv time. Batteriet får 50% lading på bare en halv time.

Hvem skal kjøpe dette?

 • HP-avtakbare bærbare datamaskin er verdt å vurdere av filmbuffere på grunn av den utmerkede lydkvaliteten som de to DTS Studio Sound-høyttalerne har gitt.
 • Den aktive pennen gjør enheten ideell for de som er skeptiske til at berøringsskjermen blir utsatt for flekker på grunn av konstant kontakt med fingrene.

Se det på Amazon

Beste avtakbare bærbare datamaskin i flere fargealternativer

RCA Cambio Dual Camera Setup Avtakbar bærbar PC

RCA Cambio avtakbar bærbar PC er tilgjengelig med to alternativer for skjermstørrelse og oppløsning. Et av alternativene er en 10, 1 ”berøringsskjerm med 1280 x 800p oppløsning og IPS-skjerm med brede synsvinkler. Det andre alternativet er en 11, 6 ”HD berøringsskjerm med 1366 x 768p oppløsning. Den bærbare datamaskinen støtter 2 GB RAM og 32 GB harddisk ombord lagring. Den har også en quad-core 1, 83 GHz Intel Atom Bay Trail-prosessor og en Intel HD Integrated Graphics co-prosessor. Systemet er forhåndsinstallert med Windows 10 Home-operativsystem.

Den bærbare datamaskinen har et avtakbart tastatur uten bakgrunnsbelysning uten en numerisk pute og en multi-touch styreflate med integrerte knapper. Enheten omfatter også to bakre og frontvendte 2 MP-kameraer, et microSD-spor for å øke det tilgjengelige minnet med et minnekort og en monohøyttaler. Det tilbyr Wi-Fi 802.11 n og Bluetooth-tilkoblingsmodus. Enheten består av en USB 3.0-port, en micro USB 2.0-port, en mini HDMI-port og en 3, 5 mm hodetelefon / mikrofonport. 10, 1 ”-versjonen av den bærbare datamaskinen er tilgjengelig i fire fargevarianter av svart, lilla, blått og rosa. Det 11, 6 ”motstykket kommer i rosagullfarge. RCA bærbare datamaskin fungerer med et litiumionbatteri som har en maksimal levetid på seks timer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • RCA-bærbare datamaskiner er verdt å tenke på folk som må lage mange kraftige lysbildefremvisning og dokumenter som bruker Microsoft Office 365 i sitt yrke.
 • Systemet er ideelt for de som ønsker et lyst fargevalg i stedet for det vanlige sort eller sølv til den bærbare datamaskinen.
 • Webkameraet på fronten gjør den bærbare datamaskinen ideell for de som liker aktiv deltakelse i videosamtaler.

Se det på Amazon

Beste avtakbare bærbare datamaskin med gratis Microsoft Mobile Office

iRULU Walknbook lett avtakbar bærbar PC

Den avtakbare bærbare iRULU Walknbook-bærbare datamaskinen har en 10, 1 ”1280 x 800p HD berøringsskjerm med krystallklarIPS-skjerm som hjelper deg med å beskytte øynene mot stråling. Den bærbare datamaskinen har innebygd 2 GB RAM med 32 GB onboard-lagring. Den omfatter også en Intel Cherry Tail-firkjerneprosessor og en integrert grafikkprosessor. Enheten leveres forhåndsinstallert med Windows 10-operativsystem og Microsoft Mobile Office.

Systemet har et sammenleggbart, avtakbart tastatur som du kan holde i alle vinkler basert på din bekvemmelighet. Enheten inneholder også et 2 MP frontkamera, en 5 MP bakre snapper, HD video og lydstøtte, fire avtakbare rammer i forskjellige farger og en minnekortleser for å sette inn et minnekort og utvide det tilgjengelige minnet til 128 GB. Enheten har en mini HDMI-port og en USB Type C-port. Det bakre skallet til den lette bærbare datamaskinen er laget av herdet glass. Den er tilgjengelig i to farger oransje og grønn. IRULU bærbare datamaskiner har et langvarig batteri og ett års begrenset garanti.

Hvem skal kjøpe dette?

 • IRULU-bærbar PC er en god idé for folk som bruker systemet i lange timer på grunn av skjermens evne til å beskytte øynene mot stråling.
 • Valget av herdet glass til bakskallet gjør enheten til et godt valg for de som er opptatt av riper på bakpanelet.
 • HD-lyd- og videostøtten sikrer at systemet passer for deg som vil bruke den bærbare datamaskinen utendørs.
 • De fargerike rammene gjør utvilsomt den bærbare datamaskinen verdt å vurdere av folk som ønsker å endre utseendet på enheten basert på humøret.

Se det på Amazon

Beste avtakbare bærbare datamaskin med lang batterilevetid

Asus Transformer Mini Enorme avtakbare bærbare datamaskiner

Den avtakbare bærbare Asus Transformer Mini har en HD WXGA blank skjerm med 1280 x 800p oppløsning, 178 grader bred visningsvinkel og maksimal lysstyrke på 400 cd / kvm. Den bærbare datamaskinen har 4 GB RAM og har to alternativer på 64 GB og 128 GB for lagring ombord. Systemet er integrert med en firkjernet Intel Cherry Trail x5-prosessor med 1, 44 GHz klokkefrekvens og en Intel HD-grafikkprosessor. Den kommer med 64-biters Windows 10 Home forhåndsinstallert.

Den grå fargede bærbare datamaskinen har et ultratynn avtakbart glassfibertastatur med antistøvkonstruksjon og en pennholder. Den inneholder også en microSD / SDXCcard-leser, et 2 MP webkamera og to sidemonterte stereohøyttalere. Den smarte hengsledesignen lar deg justere skjermen i enhver praktisk vinkel. Systemet er laget av lett magnesiumlegering. Enheten støtter Wi-Fi 802.11 ac og Bluetooth 4.1 trådløst datanettverksalternativer. Enheten har flere tilkoblingsporter som består av en mikro HDMI-port, en micro USB 2.0-port, en USB 3.0-port og en lydinngang og hodetelefonutgang. Den kommer sammen med en bruksanvisning, tastatur dock og en Asus-pekepenn. Asus bærbare datamaskin fungerer med et to-cellers litiumion 1S2P 32 Whr-batteri med en lang levetid på 12 timer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Tilgjengeligheten av massivt minne sikrer at Asus bærbare datamaskin definitivt gir en tanke av folk som regelmessig driver med multi-tasking aktiviteter.
 • Systemet er et godt valg for de som ikke ønsker noe kompromiss med ytelseshastigheten på grunn av inkludering av en kraftig prosessor.
 • Pekepennen sikrer at enheten er ideell for de som ønsker å utnytte Windows Ink arbeidsområde, for eksempel OneNote, Sticky Notes, Sketch Pad, Screen Sketch og Fresh Paint.

Se det på Amazon

Beste avtakbare bærbare datamaskin med dobbelt operativsystem

ALLDOCUBE 4K Videospillbar avtakbar bærbar PC

Den avtakbare bærbare datamaskinen ALLDOCUBE kommer med en 10, 1 ”Full HD IPS berøringsskjerm som har 1920 x 1200p oppløsning og 16:10 sideforhold. Den bærbare datamaskinen har 4 GB RAM og 64 GB ombord minne. Den har en innebygd firkjernet Intel Cherry Trail Atom-prosessor som klokker på 1, 92 GHz og en Intel HD Graphics-Gen 8 grafikkprosessor. Systemet er forhåndsinstallert med både Windows 10 og Android 5.1 operativsystemer.

Den svartfargede bærbare datamaskinen inneholder et avtakbart dockingstastatur med en dedikert Android-nøkkel som du kan bytte fra Windows til Android. Systemet omfatter også et 2 MP kamera både foran og bak, en kortleser for å sette inn et TF-type micro SD-kort for minneutvidelse opp til 128 GB og to innebygde høyttalere. For å bytte fra Android til Windows, er alt du trenger å gjøre å skyve skjermen nedover fra toppen og trykke på Android-robotikonet på skrivebordet. Enheten er i stand til å spille 4K videoer med 3840 x 2160p oppløsning med 30 Hz frekvens. Det tilbyr trådløs tilkobling Wi-Fi 802.11 b / g / n og Bluetooth 4.0. Den pekepatkompatible enheten rommer en micro HDMI-port, en USB 2.0-port og en USB Type C-port. Systemet leveres med en USB Type C-kabel, en OTG-kabel (micro USB / USB Type A) og en bruksanvisning. ALLDOCUBE bærbare datamaskin fungerer med et langvarig litiumpolymer 6.500 mAh batteri som har en ladetid på fire timer, en ventetid på fem dager og en videoavspillingstid på seks timer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • ALLDOCUBE bærbare datamaskin er et flott alternativ for folk som ønsker å bruke de beste funksjonene til både Windows 10 og Android operativsystemer på en enkelt enhet.
 • Den utmerkede oppløsningen kombinert med et høyt sideforhold sikrer systemet utvilsomt et godt alternativ for videokikkere som ønsker en virkelig minneverdig opplevelse.
 • HDMI-porten gjør den bærbare datamaskinen passende for deg som vil koble enheten til andre dingser som en TV eller en projektor.

Se det på Amazon

Beste avtakbare bærbare datamaskin med stereohøyttalere

Samsung ATIV Cloud Storage Støtter avtakbar bærbar PC

Samsung ATIV avtakbare bærbare datamaskin omfatter en 11, 6 ”LED HD-skjerm med 1366 x 768p oppløsning, 400 netts lysstyrke og SuperBright Plus-teknologi. Den bærbare datamaskinen har 2 GB RAM og 64 GB eMMC minnekapasitet. Den har også en Intel Atom-prosessor med en maksimal klokkefrekvens på 1, 8 GHz og en Intel SGX545 grafikk-prosessor. Systemet leveres med 32-biters Windows 8-operativsystem forhåndsinstallert i det.

Den svartfargede bærbare datamaskinen har et avtakbart dockingstastatur som lar deg enkelt transformere det til et nettbrett. Den inkluderer to 0, 64 W høyttalere med SoundAlive lydeffekt, et webkamera med en 2 MP HD fremovervendt skytespill, et micro SD multikortspor og en intern mikrofon. Systemet gjengir Wi-Fi 802.11 a / b / g / n og Bluetooth 4.0 trådløs tilkoblingsmodus. Enheten er også bakoverkompatibel med enheter som støtter tidligere versjoner av Bluetooth. Enheten støtter i tillegg SkyDrive-skylagring og et nytt forestilt grensesnitt. Enheten har en micro HDMI-port, to USB 2.0-porter, en docking-port og en RJ 45 LAN-port. Samsung bærbare datamaskin fungerer med et to-cellers litiumpolymer 30 Whr-batteri som har en levetid på 9, 7 timer, ventetid på 10 timer og en ladetid på 5, 3 timer. Batteriet tilbyr gratis avbrytelse i åtte timer og videoavspilling i 11 timer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Støtte for skylagring gjør at Samsung bærbare datamaskiner er et godt valg for folk som ønsker tilgang til filene sine når de er på farten.
 • Det gjensynte grensesnittet sikrer at systemet er ideelt for de som ønsker å tilpasse stasjonære maskiner for umiddelbar og enkel tilgang til favorittinnholdet.

Se det på Amazon

Beste avtakbare bærbare datamaskin med skjermbeskytter

Simbans Tango Tab Innbygget GPS-mottaker avtakbar bærbar PC

Den avtakbare bærbare Simbans Tango Tab viser frem en 10, 1 ”IPS HD krystallklar berøringsskjerm med 1280 x 800p oppløsning og 16: 9 bildeforhold. Den bærbare datamaskinen støtter 2 GB RAM og 32 GB intern lagring. Den drives også av en firkjernede MediaTek-prosessor med en klokkefrekvens på 1, 3 GHz per kjerne og en ARM Mali-grafikkoprocessor. Systemet fungerer med Android 7.0 Nougat-operativsystem og er forhåndsinnlastet med Microsoft Excel, Microsoft Word, WPS Office, Google Play og Google Apps.

Den fullstendige svartfargede enheten har et avtakbart tastatur med magnetiske egenskaper for å fikse det igjen igjen. Den bærbare datamaskinen har også en innebygd skjermbeskytter, et 2 MP frontkamera, et 5 MP bakkamera, en mikrofon og en micro SD-kortleser for å sette inn et SD-kort og øke minnet til 128 GB. Enheten tilbyr tilkoblingsmuligheter dobbeltbånd 2, 4 GHz og 5 GHz Wi-Fi, Bluetooth og en GPS-mottaker som hjelper navigasjonen. Enheten inneholder en lydport, en micro USB-port med OTG-støtte og en mini HDMI-port. Systemet kommer i en rødfarget gaveeske med en bruksanvisning, en micro USB-kabel og en universallader. Simbans-nettbrettet fungerer med et litium-ion-batteri som har en gjennomsnittlig levetid på fem timer.

Hvem skal bruke dette?

 • En Simbans-bærbar PC er et godt alternativ for folk som er skeptiske til at skjermen på enheten deres blir skadet på grunn av den på forhånd anvendte skjermbeskytteren.
 • Systemet er ideelt for de som ønsker å maksimere filmopplevelsen på grunn av den livlige fargen gjengivelse fra alle vinkler.
 • Enheten er uten tvil enhver spillers glede på grunn av Android-operativsystemet som lar deg laste ned et mangfold av spill som Candy Crush, Sims, Minecraft og Angry Birds fra Google PLAY med eksepsjonell lydkvalitet.

Se det på Amazon

Beste avtakbare bærbare datamaskin med foreldrekontroll

Tanoshi barnevennlig avtakbar bærbar PC

Den avtakbare bærbare datamaskinen Tanoshi kommer med en 10, 1 ”HD-skjerm med 1280 x 800 oppløsning. Den bærbare datamaskinen har 2 GB RAM og 32 GB SSD-flashminne som lagring ombord. Den har også en dual-core MediaTek prosessor som klokker på 1, 3 GHz og en MediaTek grafikk co-prosessor. Systemet er forhåndsinnlastet med Android 7.0 Nougat og har Gmail, Google Docs and Sheets, Google Earth, YouTube Kids, Google Family Link og pedagogiske barnekodingsapper som allerede er installert i det.

Den bærbare datamaskinen har et avtakbart tastatur med en barnestørrelse styreflate for alternativ bruk som nettbrett. Enheten rommer også et frontkamera og et bakkamera. Enheten gjør det mulig å sette opp foreldrekontroll fra en voksnes iOS- eller Android-smarttelefon. Den støtter trådløs Wi-Fi 802.11 bgn og Bluetooth-teknologi. Enheten omfatter i tillegg to USB 2.0-porter. Enheten er tilgjengelig i to fargevarianter av blått og rosa. Den bærbare datamaskinen Tanoshi fungerer med et ikke-standard batteri som følger med systemet.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Inkludering av Google Docs & Sheets i den bærbare datamaskinen Tanoshi gjør det passende for foreldre som ønsker å få tweens til et system for leksene på skolen, prosjekter og oppgaver.
 • Muligheten til å sette opp foreldrekontroll sikrer enkelt at enheten er ideell for de som ønsker å overvåke og kontrollere skjermtiden for barna sine.
 • Den bærbare datamaskinen er et flott alternativ for foreldre som ønsker å godkjenne apper som barna deres vil bruke før de installerer dem.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Stilig, snøhvit avtakbar bærbar datamaskin som blir til et nettbrett

HP Pavilion X2 10, 1-tommers IPS berøringsskjerm avtakbar bærbar PC

HP Pavilion X2 er en stilig, kompakt bærbar PC som rettferdiggjør den snøhvite fargen ved å umiddelbart bli tiltrukket av noen. Det er imidlertid en bærbar PC som du komfortabelt kan forvandle til et nettbrett på et øyeblikk. Enheten har et lite og kompakt 10, 1-tommers IPS-skjerm med en oppløsning på 1280 x 800 piksler og har også en berøringsskjerm for å bruke den enkelt i nettbrettmodus. Til bare $ 300 er det et flott valg som drives av den firkjernede Intel Atom-prosessoren kombinert med 2 GB RAM og 32 GB SSD. Selv om det kanskje ikke er for kraftig å håndtere krevende oppgaver, er det mer enn nok for kontorbruk med støtte for DTS-lyd, HD-kamera og har også et micro SD-kort for å utvide lagringsplassen. Baksiden har et bredt syn på 5MP-kamera, og har til og med en USB Type C hurtigladeport som gjør det fremtidssikret. HP Pavilion X2 kan kjøres i nesten 9 timer på full lading og kjører på Windows 10 hjemmeutgave som du kan oppgradere til en Pro-versjon om nødvendig. Hvis du er ute etter den beste underholdningsenheten som også ser stilig ut, er det vanskelig å slå hva denne HP Pavilion-modellen tilbyr, spesielt med DTS-lyd som er sjelden å finne i bærbare datamaskiner.

Se det på Amazon

Premium avtakbar bærbar datamaskin med berøringsskjerm og allsidig hengsel

HP Elite X2 1012 G1 12-tommers avtakbar 2 i 1 bærbar PC

HP Elite X2 1012 er tilgjengelig i en rekke konfigurasjoner, noe som gjør det enklere for deg å velge maskinvaren du trenger. Siden dette er en bærbar PC og de fleste av dem faller i det dyre spekteret, fungerer det til fordel for de som ser etter et produkt med et svært allsidig hengsel. Du kan bokstavelig talt plassere den i hvilken som helst grad og bruke den mens du er på farten. Elite har en 12-tommers berøringsskjerm med en oppløsning på 1920 x 1080, med robust Gorilla Glass 4. Den bærbare datamaskinen er drevet av Intel Core m5 6Y54-prosessor klokket til 1, 10 GHz, kombinert med 8 GB RAM og 256 GB SSD. Den bærbare datamaskinen støtter også HP-penn slik at du kan ta notater mens du er på farten og har et reisetastatur som umiddelbart konverterer den til en full bærbar datamaskin med en pekeplate og ekte taster for å skrive ut e-post eller regneark. En responsiv berøringsflate gir langt i å gi den konvensjonelle bærbare datamaskinopplevelsen mens nettbrettmodus lar deg nyte det beste av underholdning og medieforbruk mens du er på farten. Det kjører på Windows 10 Pro 64-bit operativsystem.

Se det på Amazon

Robust avtakbar bærbar datamaskin med et vendbart hengsel

Lenovo ThinkPad Helix-G2 avtakbar bærbar PC

En første titt på Lenovo ThinkPad Helix-G2 vil umiddelbart gi deg en god ide om hvor robust og robust den bærbare datamaskinen er. De fleste avtakbare bærbare datamaskiner har en tendens til å være lette, og hengslene kan skremme brukere som liker å bare fjerne eller feste den uten bekymringer. Lenovo bærbare datamaskin tilbyr en kompakt 11, 6-tommers skjerm, som drives av Intel Core M 5Y10c dual-core prosessor med 128 GB lagringsplass. Maskinvarespesifikasjonene til ThinkPad Helix er bare dekkende for å fullføre daglige oppgaver på et kontor, men det er allsidigheten som den tilbyr som skiller den fra konkurrenter. Den bærbare datamaskinen kjører på Windows 10 Pro 64-bit operativsystem, og gir deg alle forretningsfunksjoner uten kompromisser. Det sterke hengslet og det lysbildeformede kompakte tastaturet gjør det lettere å skrive lange e-poster eller fullføre dokumentasjonsarbeid uten å måtte flytte til et fullt tastatur.

Se det på Amazon

Beste høyoppløselig skjerm med en avtakbar bærbar PC

Acer NT LCDAA 014 Switch Alpha 12 ”bærbar datamaskin med berøringsskjerm

Acer NT LCDAA 014 Switch Alpha har en av de beste skjermene i sin kategori ettersom den kompakte 12-tommers skjermen bruker en forbedret oppløsning på 2160 x 1440 piksler. Den forbedrede skjermen lar brukerne se Excel-filer enkelt, se filmer i sin beste kvalitet og også kunne surfe på nettet ved hjelp av berøringsskjermen. Den bærbare datamaskinen drives av Intel Core i7 6500U-prosessor klokket til 2, 50 GHz kombinert med 8 GB RAM og 256 GB SSD-lagring. Det er relativt raskt ettersom SSD er standard lagringsalternativ og er flott for forretningsformål der du trenger responsive nettlesere og MS Office-programvare. Den bærbare datamaskinen har et effektivt hengsel som er enkelt å feste eller ta av etter behov. Det kan også plasseres i forskjellige posisjoner basert på ditt behov. Enheten kjører på Windows 10 Pro 64-bit operativsystem og er priset rundt $ 650. Det gir god valuta for pengene og ytelse.

Se det på Amazon

Sofistikert avtakbar bærbar datamaskin med HDR-skjerm

Samsung Galaxy Book 12-tommers berøringsskjerm-bærbar PC

Enheten er et ekstremt imponerende stykke teknologi som skriker premium i hvert hjørne. Galaxy Book fra Samsung oppnår en perfekt balanse mellom å være en fullverdig laptop og et nettbrett. 12-tommers skjerm har en super imponerende oppløsning på 2160 x 1440 og støtter High Dynamic Ratio HDR, noe som gjør den til den beste enheten for medieforbruk og se på YouTube-videoer. Den bærbare datamaskinen drives av Intel i5 7200U prosessor klokket til 2, 50 GHz med 8 GB RAM og 256 GB SSD. Den har Wi-Fi AC, 5 MP frontkamera og et 13 MP bakkamera. Den bærbare datamaskinen bruker et avtakbart tastatur med berøringspute og støtter også en pekepenn som lar deg gjøre mer med denne Samsung bærbare datamaskinen. Det har et kraftig 5070 mAh batteri som kan gå opptil 11 timer og kjøres på Windows 10 Pro operativsystem. Enheten har fått utmerkede anmeldelser og er verdt å investere, fordi det kan anses som dyrt på grunn av noen premiumfunksjoner og byggekvalitet.

Se det på Amazon

Storskjerm, avtakbar bærbar PC med berøringsskjerm IPS-skjerm

Dell 2 i 1 Latitude 13, 3-tommers HD-berøringsskjerm avtakbar bærbar PC med høy ytelse

Den bærbare Dell Latitude High-Performance bærbare datamaskinen når den er frakoblet, ser omtrent ut som et frittstående nettbrett med et stort skjerm. Berøringsskjermen gjør det lettere å få tilgang til alle funksjonene på Windows 10 uten å måtte stole på et tastatur eller mus. Den bærbare datamaskinen drives av Intel Core M5Y71 klokket til 2, 9 GHz kombinert med 4 GB RAM og 128 GB SSD-lagring. Enheten er veldig lydhør for berøring og apper åpnes enkelt uten forsinkelser. Den bruker Intel HD Graphics 5300 og 13, 3-tommers skjerm har en full HD 1080p-oppløsning slik at du kan oppleve det beste fra media så vel som kontorarbeid. Dell bærbare datamaskin har Wi-Fi AC for raskest tilkobling, og skjermen bruker IPS-teknologi som gir gode synsvinkler, foruten imponerende fargekvalitet. Skjermen kobles sømløst til det bakgrunnsbelyste tastaturet ved hjelp av et hengsel og kontakt for raskt å gå inn på laptop-modus.

Se det på Amazon

Utmerket skjerm, kraftige spesifikasjoner og en avtakbar bærbar Qualcomm-drevet

HP Envy X2 12-tommers avtakbar bærbar PC med Stylus Pen

Microsoft Surface Pro-serien er den mest premium i den avtakbare bærbare sektoren, men HP har sin rettferdige andel modeller for å konkurrere i den høyere enden. HP Envy X2 er definitivt på den dyre siden på nær 900 dollar, men funksjonene, byggekvalitet og det utmerkede tastaturet gjør det verdt investeringen. Dessuten er det ikke mange av dem som støtter en pennestift og har de nyeste teknologiene innebygd i seg slik denne modellen har. Envy X2 har en 12, 3-tommers IPS-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Den drives av Qualcomm Snapdragon 835-prosessor klokket til 2, 6 GHz 4 GB RAM og 128 GB flashlagring. Du kan anta at det er et nettbrett, men det fullstendige avtakbare tastaturet, SD-kortleser, Bluetooth, Wi-Fi og andre tilkoblingsporter gjør det til en ekte bærbar PC. Qualcomm bærbare PC kjører faktisk på Windows 10 OS, noe som er en overraskende og unik kombinasjon for kjøpere.

Se det på Amazon

Få med deg det beste av konvensjonell laptop- og nettbrettopplevelse

Lenovo ThinkPad Helix 2nd Gen 20CG000US 11, 6 ”bærbar datamaskin med berøringsskjerm

I en verden av avtakbare bærbare datamaskiner er noen mer tilbøyelige til å være et nettbrett, mens andre er rene bærbare datamaskiner med liten mobilitet. Lenovo ThinkPad Helix 20CG000US har en fin balanse mellom det beste fra begge verdener og er allsidig. På en bærbar PC er den perfekt med en anstendig 11, 6-tommers skjerm med en full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Berøringsskjermen gjør det lettere å få tilgang til alternativer i Windows 10, selv i bærbar modus. Den kjører på Intel Core M 5Y70 klokket til 1, 10 GHz med Intel HD Graphics 5300. Den bærbare datamaskinen har 8 GB RAM og 256 GB SSD-plass. Docking av tastaturet er sømløst, og du kan til og med vende det 180 grader for å bruke det som et nettbrett, selv med tastaturet festet. Maskinvarespesifikasjonene kunne vært bedre med tanke på at den koster mer enn tusen dollar, men byggekvaliteten og allsidigheten er det du betaler for.

Se det på Amazon

Konvertibel Chromebook ideell for mennesker mens du er på farten

Acer Chromebook R11 konvertibel bærbar 11, 6-tommers bærbar PC

Konvertible og avtakbare bærbare datamaskiner trenger ikke å kjøres på Windows 10 hele tiden, ikke sant? Verden av Chromebooks er annerledes, ettersom de kjører på et lett Google OS og er avhengige av internett. Med Acer Chromebook R11 Cabriolet får du en 11, 6-tommers skjerm som drives av Intel Celeron N3150-prosessor med 4 GB RAM og 32 GB lagringsplass. Du må oppbevare de fleste filene dine på skyen og få tilgang til dem ved å bruke internett. Batterilevetiden til denne Acer-bærbare datamaskinen er imponerende på 10 timer. Det kan vendes helt 180 grader i nettbrettmodus, og du vil lett glemme at det fremdeles har et tastatur festet til det. Fordelen er at du får et solid størrelse, solid tastatur som føles godt å skrive på, og du trenger ikke å bekymre deg for å finne et lagringssted for tastaturet.

Se det på Amazon

Toppen av linjen avtakbar bærbar PC fra Microsoft

Microsoft Surface Book 2 HNQ-0001 avtakbar bærbar PC

Microsoft Surface Book 2 er toppen av linjen avtakbar bærbar PC som virkelig omdefinerer kategorien med fantastisk gode maskinvarespesifikasjoner og en enorm prislapp som vil skremme de fleste kjøpere. Microsoft har gjort en utmerket jobb med sine bærbare datamaskiner i overflateserien, og Surface Book 2 er en klasse fra hverandre. Den har en 13, 5-tommers skjerm med en oppløsning på 3000 x 2000 piksler. Enheten drives av åttende Gen Intel Quad Core i7 8650U-prosessor klokket til 4, 20 GHz i turbomodus. Den har 16 GB RAM med 1 TB SSD-lagring, noe som gjør den til den raskeste bærbare datamaskinen som kjører på Windows 10 med god lagringsplass. Det har også et dedikert Nvidia GTX 1050 grafikkort som gjør det mulig å redigere og spille på farten. Den bærbare datamaskinen lover en utrolig lang brukstid på 17 timer på en enkelt kostnad, og alle disse spennende funksjonene leveres til en pris som er nær $ 2500. Hvis du er villig til å bruke, er det her pengene dine skal gå.

Se det på Amazon

Et billigere avtakbart alternativ for Microsoft Surface Book

Acer Switch Alpha 12-tommers 2 i 1 avtakbar bærbar PC

De fleste kjøpere ønsker å kjøpe Microsoft Surface Pro eller Surface Book som tilbyr en utmerket avtakbar opplevelse som ingen andre produkter. Prisene er imidlertid veldig høye, og hvis du ønsker å få ting gjort på et budsjett uten kompromisser, er Acer Switch Alpha 12-tommers bærbar PC med et avtakbart tastatur et utmerket valg. Innfartsmodellen koster under $ 500 og drives av en Intel i3-prosessor med 4 GB RAM og 128 GB SSD. Skjermen er bare fantastisk, ettersom 12-tommers panelet har en solid oppløsning på 2160 x 1440 piksler, noe som gjør det utrolig bra for å se på film, surfe på nettet, bruke excelark og til og med spille noen lette spill. Den bruker Intel HD Graphics 520 og har alle nødvendige porter inkludert USB Type C for enkel tilkobling. Acer Switch Alpha kjører på Windows 10 Home og tilbyr 8 timers batterilevetid. Hengslet på baksiden ligner på Surface, slik at du kan plassere skjermen i mange posisjoner og tastaturkvaliteten er først og fremst til tross for den budsjettvennlige prislappen.

Se det på Amazon

Sofistikert, avtakbar bærbar PC som kjører på Qualcomm-prosessor

Lenovo Miix 630 12-tommers avtakbar bærbar PC

Borte er dagene da bærbare datamaskiner stolte på Intel og AMD-prosessorer som et nytt selskap har trådt inn i konkurransen. Brukere ønsker å få den beste mobilopplevelsen, og Lenovo Miix 630 passer perfekt for kravet, fordi den er av førsteklasses kvalitet, kjører på Windows 10-operativsystem og overraskende er drevet av Qualcomm Snapdragon 835-prosessoren som finnes i flaggskip-smarttelefoner . Det er en helt avtakbar bærbar datamaskin som har et dedikert, fullt tastatur inkludert en styreflate. Den bærbare datamaskinen støtter til og med en pekepenn og kan kjøres i hele 20 timer på en enkelt lading. Den 12-tommers Windows-bærbare datamaskinen støttes av 4 GB RAM og har 128 GB lagringsplass. It also has Wi-Fi AC and an alternative model will allow you to use a SIM, making it easier to connect to the internet to get work done on the go. The total weight of the Lenovo Miix is just 1.7 pounds, a lightweight solution for both laptop and tablet mode.

Se det på Amazon

A Versatile Laptop that Lets You Flip the Keyboard Behind

Asus NovaGo TP370QL-6G128G 13.3-inch Flippable Laptop

Removing the keyboard every time is a tedious task because the keyboard should be stored safely in some place and when you want to type something, you have to attach it back once again. The Asus NovaGo TP370QL-6G128G is a versatile laptop with a 360-degree hinge that lets you instantly switch between laptop and tablet mode. The device has a large 13.3-inch 1080p display and it is powered by Qualcomm Snapdragon 835 processor. There's 6 GB of RAM and 128 GB storage space allowing the device to be responsive, fast and ample storage for office files. It has a fingerprint sensor for easy unlock with HDMI port and even a SIM Card slot providing the best of both worlds. The Asus NovaGo runs on Windows 10 operating system which is what has been breaking barriers for the Qualcomm chips when you get a full OS that's essential for office work.

Se det på Amazon

Huge Display and a Keyboard Stand Makes this Laptop Awesome

Dell Inspiron 15 5000 5579 15.6-inch Laptop

Dell has always been making some of the best laptops in the market. Instead of going the usual route of making detachable laptops, the manufacturer has come up with a more innovative and productive solution. The Dell Inspiron 15 5000 5579 has a large 15.6-inch display with a resolution of 1920 x 1080 pixels. It is an IPS touchscreen display that allows you to enjoy movies, browsing and YouTube videos with amazing picture clarity, especially in tablet mode. The laptop is powered by the powerful 8th gen Intel Core i7 8550U quad-core processor clocked at 1.8 GHz with 8 GB of DDR4 RAM and 1 TB of hard disk space. All these specs make it an amazing laptop at a decent price tag which runs on Windows 10. The device also has an IR camera with Wi-Fi AC, Bluetooth. The 360-degree hinge on the keyboard lets users easily flip it back and use it as a holder when using it as a tablet, which also serves as a stand when needed.

Se det på Amazon

Konklusjon

Detachable laptops serve as fully functional tablets that make use of optional keyboards. Manufacturers usually sell these devices by referring to them as laptops with detachable screens. They are best suited for those who wish to enjoy using both a laptop and a tablet with just one device. These laptops are also any touchscreen lover's delight. Some models allow you to fold them without removing the screen so that the keyboard gets positioned behind the laptop and act as a stand for your tablet. Most systems come with either Windows or Android pre-installed. However, some of them come preloaded with both operating systems. However, the price factor is something that you might want to keep in mind when you decide to choose such a laptop over the normal ones. As can be expected, some detachable laptops are priced a little on the higher side. However, they are definitely more economical than buying a laptop and a tablet separately.