Slik løser du HTC One som ikke lader eller slår på

HTC One som ikke lader eller slår på er et generelt problem som brukerne av HTC One fortsetter å møte noen ganger. Plutselig går telefonen av og blir ikke ladet eller slått på selv om den er koblet til en lader, og skjermen forblir svart. Rød fargelampe lyser heller ikke øverst til venstre. Hvis du står overfor det samme problemet, ikke bekymre deg, fordi telefonen ikke er død, og du kan raskt fikse HTC One med å ikke lade eller slå på problemet.

Se også - Slik løser du lite svar på rygg- og hjemmeknappen på HTC One M7

Slik løser du HTC One som ikke lader eller slår på

Måte å fikse HTC One på ikke å lade eller slå på

  • Trykk først og hold inne strømknappene, Volum opp og Volum ned knappene i minst 15 sekunder. Telefonen vil vibrere og deretter starte på nytt. Hvis din HTC One ikke svarer, følger du neste trinn.
  • Forsikre deg om at stikkontakten du bruker for å lade HTC One fungerer som den skal. For å sjekke dette, kobler du til andre enheter i samme stikkontakt og se om det lader.
  • Når du har bekreftet at strømuttaket fungerer fint, er det neste å sjekke laderen. Prøv å lade andre enheter med samme lader og se resultatet. På samme måte kan du prøve å bruke en ny ny HTC One-lader og legge merke til om det er forbedringer i ladehastigheten.

  • Koble til telefonen med en lader som fulgte med telefonen. Ikke prøv å lade ved å bruke den bærbare datamaskinen eller datamaskinen, da dette er rangert som veldig lavt sammenlignet med veggen.
  • La den lades til den røde lysdioden til høyre lyser. Det vil ta rundt 20 minutter. Ikke koble fra laderen. Nå trykker du på strømknappen i noen sekunder for å slå på telefonen. Hvis telefonen ikke svarer, trykker du og holder inne strømknappen, volum opp og volum ned knappene i noen minutter, si 1-5 minutter. Ved å utføre denne prosessen blir batteriet kalibrert, og det tillater å slå på telefonen. Prosessen er ikke tøff, og du kan enkelt fikse HTC One som ikke lader eller slår på problemet ved å gå gjennom trinnene ovenfor.
  • Hvis du har prøvd alle de ovennevnte rettelsene, men fortsatt ikke lader telefonen eller ikke slås på, kan det være en feil på batteriet, og batteribytte er løsningen i så fall.