Vanlige problemer med iPhone 5c og hvordan du løser dem

Hver smarttelefon har noen feil og problemer, inkludert iPhone 5c. Vi vet at selv den minste feilen kan være ganske irriterende, men heldigvis kan du løse mange problemer på egenhånd uten for mye krefter. Vi skal snakke om de vanligste iPhone 5c-problemene, og vi skal dele de mest effektive måtene å løse disse problemene på.

Vanlige iPhone 5c-problemer og deres løsninger

iPhone 5c Bluetooth-problemer

Dette er en av de vanligste problemene i smarttelefonverdenen. Noen brukere rapporterte at de ikke finner Bluetooth-parringsenheten, eller at de kan finne enheten, men de kan ikke opprette forbindelsen. La oss se de potensielle løsningene.

Metode 1:

Bytt flymodus

Metode 2:

Bytt Bluetooth

Metode 3:

Trykk og hold nede sleep / wake-knappen og flytt glidebryteren for å slå av enheten. Når telefonen er slått av, trykker du på og holder nede sleep / wake-knappen og slår på iPhone 5c igjen.

Metode 4:

Glem enheten du prøver å parre med ved å gå til Innstillinger> Bluetooth, finn deretter en enhet, trykk på (i) ved siden av den og trykk på "Glem denne enheten", bekreft handlingen. Finn enheten igjen og prøv å opprette forbindelsen.

Metode 5:

Det neste du bør prøve er å tilbakestille nettverksinnstillinger. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og trykk på alternativet "Tilbakestill nettverksinnstillinger".

Metode 6:

Sjekk manualen for Bluetooth-paringsenheten og se om programvaren kan oppdateres.

Metode 7:

Oppdater iOS hvis det er en ny versjon tilgjengelig for nedlasting.

Metode 8:

Hvis ingenting annet fungerer, kan du tilbakestille alle innstillinger. Med dette trinnet slettes ikke dataene du lagret på iPhone 5c. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og trykk på "Tilbakestill alle innstillinger".

Se også: 5 måter å løse iPhone 5c Bluetooth-paringsproblemer på

Problemer med iPhone 5c-mobildata

Ganske mange brukere sa at de ikke kan koble seg til nettverket, eller hvis de kobler den etablerte forbindelsen er for treg eller fortsetter å miste.

Metode 1:

Gå til Innstillinger> Mobil, slå den av og slå den på igjen.

Metode 2:

Gå til Innstillinger, slå på flymodus, vent et par sekunder og slå den av.

Metode 3:

Se om oppdateringen til operatørinnstillingene er tilgjengelig ved å gå til Innstillinger> Generelt> Om.

Metode 4:

Sett inn SIM-kortet på nytt.

Metode 5:

Du kan tilbakestille nettverksinnstillinger, og gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og trykk på "Tilbakestill nettverksinnstillinger".

Metode 6:

Start enheten på nytt.

Metode 7:

Hvis det er en ny versjon av iOS, kan du oppgradere enheten din.

Metode 8:

Tilbakestill alle innstillinger ved å gå til Innstillinger> Generelt> Nullstille og tappe på "Nullstill alle innstillinger".

iPhone 5c fortsetter å starte på nytt

Dette er et ganske irriterende problem da du ikke kan bruke telefonen din normalt. Før du besøker Apple Store, kan du prøve de potensielle løsningene som er oppført nedenfor.

Metode 1:

Slå på mobil- og flymodus.

Metode 2:

Oppdater alle applikasjonene på enheten din.

Metode 3:

Hvis du la merke til at enheten din starter på nytt når du bruker en bestemt app, må du slette applikasjonen. Finn ikonet på startskjermen, trykk og hold det, og når appen vrir seg og et "X" vises, klikker du på det for å slette appen.

Metode 4:

Det er viktig å oppdatere iOS, ettersom de nye versjonene fikser feilene, så hvis det er en oppdatering, må du laste ned og installere den.

Metode 5:

“Koble iPhone 5c til datamaskinen din, og iTunes vil gjenkjenne enheten din på få sekunder. Når det skjer, velger du Gjenopprett. ”

Metode 6:

Hvis ingenting annet fungerer, er det kanskje på tide å konfigurere enheten din som ny. For å gjøre det må du slette alt innhold og innstillinger. Sikkerhetskopier det som er viktig for deg, og gå deretter til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett alt innhold og Innstillinger. Når dette er fullført, følg trinnene på skjermen og konfigurer deretter iPhone 5c som en ny enhet.

iPhone 5c fryser under lading

Hvis du la merke til at din iPhone 5c fryser mens du lader, kan du prøve disse løsningene.

Metode 1:

Fjern saken hvis du bruker den.

Metode 2:

Forsøk å ikke bruke enheten din når den lades.

Metode 3:

Bruk alltid den originale laderen som fulgte med iPhone 5c når du kjøpte den.

Metode 4:

Hvis du har ladet telefonen din med veggladeren, kan du prøve å koble den til datamaskinen og lade den på den måten og omvendt.

Metode 5:

Oppgrader enheten din til den nyeste versjonen av iOS.

Metode 6:

Hvis de ovennevnte løsningene ikke fungerer, må du slette alt innhold og innstillinger, men først ta sikkerhetskopi av filene dine. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett alt innhold og innstillinger. Vent til den er fullført, og sett deretter opp telefonen som ny.

iPhone 5c ingen serviceproblemer

Hvis du ser Ingen tjenester på iPhone 5c, kan du prøve disse løsningene.

Metode 1:

Naviger til Innstillinger, slå på flymodus og slå den av igjen.

Metode 2:

Forsikre deg om at mobildataene er slått på ved å gå til Innstillinger> Mobil.

Metode 3:

Se om oppdateringen av operatørinnstillinger er tilgjengelig. For å gjøre det, gå til Innstillinger> Generelt> Om.

Metode 4:

Hvis du er i et fremmed land, må du sørge for at iPhone 5c er konfigurert for dataroaming. Naviger til Innstillinger> Mobil og trykk på Dataroaming.

Metode 5:

Start iPhone på nytt.

Metode 6:

Sett inn SIM-kortet på nytt.

Metode 7:

Åpne Innstillinger-appen, trykk på Generelt, trykk på Tilbakestill og klikk på Tilbakestill nettverksinnstillinger. Dette vil tilbakestille innstillinger for VPN og APN, mobil-, Bluetooth- og Wi-Fi-innstillinger.

Metode 8:

Oppgrader din iPhone til den nyeste versjonen av iOS.

iPhone 5c viser feil tid

De samme problemene plager alle iPhone-eiere, for eksempel problemer med Bluetooth eller mobildata, men dette spesielle problemet oppstår for det meste på iPhone 5c.

Metode 1:

"Det første du bør prøve er dette: trykk på Innstillinger> Generelt> Dato og tid, slå av / på alternativet Angi automatisk."

Metode 2:

“Hvis den forrige løsningen ikke hjalp igjen, gå til Innstillinger> Generelt> Dato og tid. Denne gangen må du ikke slå Set automatisk, bare slå av det og la det være slik. ”

Metode 3:

Hvis du la merke til problemet etter at du lastet ned en app fra tredjeparter, må du slette applikasjonen. Finn appens ikon, trykk og hold det og klikk deretter på "X" når det vises for å slette appen.

Metode 4:

Hvis du bruker en tredjeparts klokke-app, må du tvinge den appen til å lukke. For å gjøre det, trykk på Hjem-knappen to ganger, sveip til venstre for å finne applikasjonen og sveip deretter opp for å lukke det.

Metode 5:

Start iPhone 5c på nytt.

Metode 6:

Oppdater iOS-programvare på enheten din.

Metode 7:

Hvis de oppførte løsningene ikke løste problemet, bør du gi enheten din en ny start ved å slette alt innhold og innstillinger. Da alt blir slettet, må du ta sikkerhetskopi av filene dine. Gå deretter til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og trykk på Slett alt innhold og innstillinger. Dette kan ta et par minutter, og når det er fullført, følg trinnene på skjermen for å sette opp telefonen som ny.

iPhone 5c dårlig batterilevetid

Hver smarttelefoneier vil begynne å lete etter måter å fikse dårlig batterilevetid etter en viss periode. La oss se hvordan du kan forbedre batteriets levetid og få det til å vare lenger mellom ladningene.

Metode 1:

Slå av Wi-Fi når den ikke er i bruk. Hvis du ikke gjør dette, vil enheten hele tiden lete etter et nettverk du kan koble til.

Metode 2:

Hvis du ikke trenger Bluetooth, må du slå den av.

Metode 3:

Reduser lysstyrken ved å gå til Innstillinger> Skjerm og lysstyrke og deretter flytte glidebryteren.

Metode 4:

“Hvis du slår av lokasjonstjenester, blir du positivt overrasket over endringen. For å gjøre dette, gå til Innstillinger> Personvern> Plasseringstjenester, og velg av-alternativet. "

Metode 5:

Gå til Innstillinger> Generelt> Tilgjengelighet og slå på Reduser bevegelse.

Metode 6:

Slå av varsler for noen apper. For å gjøre det går du til Innstillinger> Varslingssenter.

Metode 7:

Deaktiver oppdatering av bakgrunnsappen. Du kan slå av denne funksjonen helt, eller du kan bare slå den av for noen apper. Gå til Innstillinger> Generelt> Oppdatering av bakgrunnsapp.

iPhone 5c kan ikke sende eller motta meldinger

Noen brukere klaget over dette problemet, og her er flere potensielle løsninger.

Metode 1:

“Det er noen få metoder du kan bruke for å sende meldingene som iMessage, sende som SMS, og det er også MMS-meldinger. Det er viktig å få alle disse satt på. For å sjekke, gå til Innstillinger og trykk på Meldinger. "

Metode 2:

Forsikre deg om at kontakten du prøver å sende meldingen til ikke er på blokkeringslisten. Naviger til Innstillinger> Meldinger> Blokkerte.

Metode 3:

Bytt iMessage. Slå den av, vent noen sekunder og slå den på igjen.

Metode 4:

“Klikk på Innstillinger> Meldinger> Send og motta. Du vil se Apple-ID-en, klikke på den for å logge ut, og deretter logge på igjen. "

Metode 5:

Trykk og hold nede sleep / wake-knappen, og flytt deretter glidebryteren for å slå telefonen av. Når enheten er slått av, trykker du på og holder nede sleep / wake-knappen og slår den på.

Metode 6:

Se om det er en oppdatering av en operatørinnstillinger tilgjengelig. For å gjøre det, åpne Innstillinger-appen, trykk på Generelt, trykk på Om.

Metode 7:

Hvis det er en iOS-oppdatering tilgjengelig, sørg for å laste ned og installere den.

Metode 8:

“Hvis du har for mange lagrede meldinger du utvekslet med noen, bør du slette dem. Hvis du vil beholde noe, ta et skjermbilde. Når du har slettet samtalen, kan du prøve å sende meldingen igjen. ”

Metode 9:

Som du sikkert allerede vet, når ingenting annet fungerer, kan du slette alt innhold og innstillinger. Ta først sikkerhetskopi av filene dine. Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett alt innhold og innstillinger. Dette kan ta et par minutter. Når slettingsprosessen er fullført, følger du noen enkle trinn på skjermen og konfigurerer enheten din som ny.

iPhone 5c synkroniserer ikke problemet

Her er flere forslag hva du kan gjøre hvis iPhone-en ikke synkroniseres med iTunes.

Metode 1:

Start iPhone 5c på nytt.

Metode 2:

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av iTunes.

Metode 3.

Lukk iTunes-programvaren og start den igjen.

Metode 4:

Start datamaskinen på nytt.

Metode 5:

Sett opp enheten din som ny. For å gjøre det, må du slette alt innhold og innstilling, men først ta sikkerhetskopi av filene dine. Gå deretter til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill> Slett alt innhold og innstillinger.

iPhone 5c-lagring er full

Når lagringsplassen på enheten din er full, vil telefonen gå tregere, og du vil ikke ha nok plass til å oppgradere telefonen når det trengs. Slik kan du frigjøre lagringsplassen.

Metode 1:

Flytt bilder, videoer og litt musikk til datamaskinen din, og slett deretter filene fra din iPhone.

Metode 2:

Slett appene du ikke bruker. For å gjøre det, finn ikonet for appen du vil slette, trykk og hold den, og deretter når appen sjonglerer og et "X" dukker opp, klikker du på det og appen blir slettet.

Metode 3:

"Hvis du har for mange lagrede meldinger på iPhone 5c, vil du når du sletter dem, frigjøre mye plass, spesielt hvis det er mange gruppemeldinger med bilder og videoer."

Metode 4:

Fjern Safari-hurtigbuffer og data. Gå til Innstillinger> Safari> Informasjonskapsler og data.

iPhone 5c vil ikke oppdatere eller laste ned apper

Dette problemet plaget mange iPhone-brukere, inkludert eierne av iPhone 5c. Hvis enheten din ikke vil oppdatere appene du har installert, eller hvis den ikke vil laste ned nye apper, kan du prøve løsningene nedenfor.

Metode 1:

Hvis det er mange apper som kjører i bakgrunnen, bør du lukke noen få. For å gjøre dette, trykk på Hjem-knappen to ganger, og sveip deretter til venstre for å gå gjennom appene du har brukt nylig. Når du finner appen, vil du lukke sveipe opp.

Metode 2:

Gå til Innstillinger, trykk på Dato og tid og sett dem til automatisk.

Metode 3:

Åpne Innstillinger-appen, trykk på Wi-Fi, finn ditt Wi-Fi-nettverk og klikk på (i) og trykk deretter på Forny leasing.

Metode 4:

“Gå til Innstillinger, og velg iTunes & App Store, klikk på Apple ID og Logg deg av. Når du er ferdig, klikker du på App Store, blar gjennom appene og velger den du vil laste ned. Meldingen med nye tjenestevilkår vises, så sørg for å klikke på Godta. "

Metode 5:

Oppdater iOS-programvaren til den nyeste versjonen.

iPhone 5c ingen lyd under samtaler

Det er flere potensielle løsninger hvis du ikke hører en lyd under en telefonsamtale.

Metode 1:

“Det beste stedet å starte er å justere volumet. Du kan gjøre det mens du er på samtale, med volumknappene på siden av iPhone 5c. "

Metode 2:

Gå til Innstillinger, Bluetooth og slå den av.

Metode 3:

Hvis du bruker saken for din iPhone 5c, må du fjerne den.

Metode 4:

“Hvis du merket noe rusk eller skitt i headsettkontakten, eller i mottakeren, bør du støv av. For å gjøre det, kan du bruke en liten børste. ”

Metode 5:

Det er mange problemer som kan løses med en enkel omstart, så slå av telefonen og slå den på igjen.

Metode 6:

Sikkerhetskopier filene dine, og sørg for at du har den nyeste versjonen av iTunes.

  • Koble iPhone 5c til datamaskinen din (bruk kabelen som fulgte med enheten)
  • Når din iPhone vises i iTunes, velger du den
  • Klikk på Gjenopprett i Sammendrag-panelet
  • Klikk på Gjenopprett igjen for å bekrefte handlingen
  • Når enheten er gjenopprettet til fabrikkinnstillingene, vil den starte på nytt
  • Konfigurer enheten din som en ny enhet.

Problemer med iPhone 5c Wi-Fi-anrop

Å kunne ringe via Wi-Fi er et ganske kult alternativ, men noen brukere rapporterte at de ikke kan ringe.

Metode 1:

Du må sørge for at transportøren tilbyr denne funksjonen. Det kan du se her.

Metode 2:

Se deretter om funksjonen er slått på. Gå til Innstillinger> Telefon. Hvis den er på, deaktiver den og slå den på igjen.

Metode 3:

Slå av Wi-Fi og slå det på igjen.

Metode 4:

Gå til Innstillinger, slå Flymodus og slå den av.

Metode 5:

Koble til et annet Wi-Fi-nettverk og prøv å ringe.

Metode 6:

Start ruteren på nytt. Slå den av, vent 15-20 sekunder og slå den på igjen.

Metode 7:

Start iPhone 5c på nytt.

Metode 8:

Gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill og trykk på Tilbakestill nettverksinnstillinger.

 

Legg Igjen Din Kommentar