Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad: 2020-utgaven

Oftere enn ikke lager jeg morsomme videoer som jeg kan dele med venner via apper for sosiale nettverk. Og jeg foretrekker å ta hjelp av de beste videoredigeringsprogrammene for iOS for å brise litt mer komfortabelt gjennom prosessen.

Naturligvis kan ikke videoredigeringsappene for iOS stemme overens med sine MacOS-kolleger. Imidlertid er de gode nok til å fylle tomrommet og lar deg lage fantastiske filmer i løpet av få minutter. Dessuten trenger du ikke være en proff for å redigere klippene dine elegant!

Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad i 2019

#1. InShot

Jeg har funnet “InShot” opp til merket, og jeg er sikker på at du også vil like det. Så hva gjør det til en imponerende fotoredigerer?

For meg er det det intuitive brukergrensesnittet kombinert med de effektive redigeringsverktøyene som gjør InShot til et utmerket alternativ. Enten det er å slå sammen flere videoer eller justere hastigheten, lar deg redigere enkelt.

Velg mellom forskjellige tilgjengelige lydeffekter eller legg til musikk fra biblioteket ditt. Du kan også legge til voice-overs til videoene og få mest mulig ut av filtrene for å legge til den ekstra sjarmen til prosjektet. Denne appen fungerer bare på iPhone.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Videoshop

“Videoshop” har lenge vært en topp lydbehandler for iOS. Du kan slå sammen flere videoer til en og velge mellom flere kule lydeffekter som dyrelyder, vinstokk sitater, eksplosjoner, latter og mer.

Det lar deg også justere video- og lydhastigheten. Du vil finjustere lysstyrke, kontrast og metning. Skriv morsom tekst med farger og flere forskjellige skrifter.

Det er mange filtre som pryder filmene dine. Dessuten kan du spille inn stemmen din over videoen for å gi den et personlig preg.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Filmskaper Pro

Som navnet i seg selv utpeker, er “Filmmaker Pro” en fullverdig filmproduserende app. Hvis du vil at arsenalet ditt med redigeringsverktøy skal tilby deg ønsket teft for å ta full kontroll over prosjektene dine, bør du ikke se lenger enn dette.

Det kan skryte av så mange som 30 toppkvalitetsfiltre som kan legge til den nødvendige sjarmen til videoene dine umiddelbart. Med over 180 skrifter har du mange muligheter for å designe tekstoverleggene.

Det er 190 illustrasjoner og etiketter for å legge til mer teft i filmene. Dessuten gir den fargekodede tidslinjevisningen den sårt tiltrengte bekvemmeligheten i stykket for å hjelpe deg med å administrere tidslinjen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Magisto

Når det gjelder redigering av videoer med aplomb, kan Magisto slå seg sammen med de beste i bransjen. Appen fungerer effektivt og bruker avanserte videoredigeringsteknikker som stabilisering, ansiktsgjenkjenning, videofiltre, videoeffekter og automatisk videoavling for å lage fine videoer. Derfor kan du få det fantastiske resultatet uten å bruke mye tid på redigering.

Du kan oppgradere til denne premium- og pro-versjonen for å bruke Magisto uten noen begrensninger. Mens Magisto Premium er tilgjengelig for $ 6, 99 månedlig, $ 29, 99 årlig, kommer den profesjonelle versjonen for $ 29, 99 månedlig og $ 89, 99 per år.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Splice

Det som står “Splice” i god stand er muligheten til å gjøre videoredigering utrolig enkel. Du får forskjellige redigeringsverktøy for å lage fantastiske filmer. Den har flere filtre som umiddelbart kan forandre utseendet til videoene dine.

Du kan justere bakgrunn, farger og til og med orientering for å forbedre kreativiteten din. Den lar deg perfeksjonere avspillingshastigheten for stilig sakte film også.

Appen lar deg velge overgangsstil og lar deg til og med kontrollere for å kontrollere overgangshastigheten. Med en omfattende samling gratis musikk og lydeffekter som tilbys, har du mye å eksperimentere.

Å ja, det er også tilpassede lydeffekter med den innebygde taleopptakeren slik at du kan legge litt personlig preg på filmen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. VivaVideo

Det ene ordet som ideelt beskriver “VivaVideo” er –kraftig. Hvilke overskrifter for denne videoredigereren er de fagmessig utformede temaene som kan gi liv til filmene dine. Med flere pro redigeringsverktøy sørger det for at du har alle alternativene som kreves for å dekorere videoene dine.

Du kan importere flere klipp samtidig og begynne å redigere dem. Det tilbyr mange lydeffekter slik at du kan gi ønsket sjel til mesterverket ditt. Og ja, du har også mange klistremerker for å legge til noe morsomt element i filmene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. iMovie

For å lage spennende filmer og trailere i Hollywood-stil, må "iMovie" være ditt beste alternativ. Det jeg liker i denne filmproduserende appen er det ganske enkle grensesnittet og tilgjengeligheten til et bredt spekter av redigeringsverktøy. Det betyr at du har mange alternativer for å gi ønsket resultat til kreativiteten din.

Du kan velge mellom mer enn 14 trailermaler med iøynefallende grafikk. Det lar deg ideelt tilpasse rollebesetninger, filmstudiologoer og studiepoeng.

Ta en titt på de super unike temaene med matchende titler, overganger og musikk for å gjøre filmene dine out-of-the-box. Ikke unnlater å utnytte sakte bevegelser, fremover, bilde-i-bilde og delt skjermeffekter for å transformere kvaliteten på den kommende filmen!

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. LumaFusion

En komplett pakke som “LumaFusion” fortjener å bli nevnt i denne toppoppstillingen. Appen har mange videoeffekter som pryder filmene dine. Det er mange titalls overganger som oppløser, lysbilder, skyv, våtservietter og mer for å få filmen til å se fremtredende.

Den har et avansert fargekorrigeringsverktøy som 5-punkts editor. Du kan legge til så mange nøkkelrammer du vil animere effekten eller fargen din.

Støtten til slo-mo-videofiler på 120 og 240 bilder / s og tidsfelt-videofiler gjør det til en virkelig avtale. Videre kan du eksportere videoene dine i flere oppløsninger opp til 4K.

Pris: $ 19.99

nedlasting

# 9. klipp

Hvis du vil lage videoredigering, ikke bare en smertefri øvelse, men også en absolutt moro, kan "Clips" være et av de bedre alternativene. Du kan bruke denne appen til å opprette og sende en videomelding raskt.

Den har en rekke filtre som gjør at videoene dine ser søte ut. Den har også en flott samling på 60 innebygde lydspor.

Hvis du ikke liker de tilgjengelige alternativene, kan du også legge til musikk fra biblioteket ditt. Det er ikke alt; Du kan også velge blant mange animerte klistremerker fra Star Wars, Disney og Pixar.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Video Maker med Music Editor

“Enkelhet” er det sentrale aspektet av denne videoprodusenten. Med denne appen er det ganske enkelt å lage musikkvideoer. Takket være tilgjengeligheten til et bredt spekter av musikkspor som romantisk, party, rock, pop og mer, vil du alltid ha noe interessant å blande.

En annen bemerkelsesverdig funksjon ved denne appen er at den lar deg trimme videorammen for ramme og lar deg kontrollere lyden perfekt. Hvis du vil ta spillet enda lenger, kan du også spille inn stemmen din over videoen. Dessuten vil du like å lage dubsmash-videoer og dele dem med vennene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Din favoritt?

Forhåpentligvis har du valgt en flott filmprodusent-app for iOS-enheten din. Har du noe imot å fortelle oss noe om valget ditt?

Ikke gå glipp av:

  • Beste musikkredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste DJ-apper for iPhone og iPad
  • Beste videochat-apper for iPhone og iPad
  • Beste iPhone- og iPad-apper for musikere

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar