Beste iPhone 6 / 6s-saker i 2020: Slanke, beskyttende og stilige iPhone 6-klær

Nylig, mens jeg utforsket must-have tilbehør, kom jeg over noen av de beste sakene for iPhone 6 / 6s. Imponert av deres design og preg, vil jeg dele disse bestiene med dere alle.

Hvis du ikke klarer å velge hvilket deksel som kan se søtt ut på iPhone-en din, kan sammenligningen nedenfor løse ditt puslespill. Når jeg visste at en slags design eller kvalitet ikke kan passe til alles behov, har jeg satt en rekke iPhone 6-saker på lineupen.

Så har du ikke noe å si om du er fan av klassisk skinn eller synes en elegant dress mer tiltalende. Du kan få den rette til smarttelefonen!

Beste iPhone 6 og 6s saker i 2019

#1. Harber London

Ser du etter en sak som stave luksus, bør denne være din valg. Harber London lager sakene sine fra fullkornsbrun vegetabilsk garvet kuskinn. De går verken på kompromiss med stil, funksjonalitet, den slanke profilen eller beskyttelsen.

En praktisk baklomme kan huse et kort og holde det praktisk uansett hvor du går. Brettet kant gir beskyttelse fra hjørne til hjørne og komfortabelt grep. Et mykt mikrofiberfor fôrer telefonen som en nyfødt, og holder skrapemerker eller riper i sjakk.

USP: Luksus på sitt beste

Ta en titt på Harber London

# 2. bellroy

En slank profil av denne lærvesken griper raskt oppmerksomheten din. Det er imidlertid ikke alt for å imponere deg! Bellroy har pakket denne skinnvesken med mange funksjoner for å gjøre den ekstremt nyttig og stilig. Bellroys bruk av sertifisert lær og myk polymermikrofiber sikrer at du får det beste materialet.

Premium huder utgjør hele forskjellen. Ekte skinn gjør hver sak unik og skiller den fra andre Bellroy-saker. Siden læret er solbrent og farget etter miljøprotokoller, eldes det grasiøst og flairer en rik tone ved vedvarende bruk.

USP: Skinn og polymer av høy kvalitet

Ta en titt på bellroy

# 3. Speck CandyShell

Speck CandyShell kan være et automatisk valg for folk som vil ha det beste fra begge verdener: slankhet og sertifisert beskyttelse.

For at alle er på den tynnere siden, tilfredsstiller dekslet MIL-STD-810G dråpesteststandarder. Dessuten spiller den hevede rammen også en pålitelig rolle i å beskytte skjermen mot skrap.

Blandingen av mykt akryl interiør og ytre skall fra PC øker holdbarheten. Til slutt tilbyr de dekkede knappene taktile tilbakemeldinger, slik at du enkelt kan kontrollere volumet og slå av / på skjermen.

USP: Slank profil med vern av militær karakter

Sjekk ut på Amazon

# 4. Vesel Wood Series

Ønsker du et attraktivt støtfangerveske laget med den perfekte kombinasjonen av tre og aluminium? Vesel Wood Series grunnet med eik / valnøtt tre og massivt aluminium kan gjøre et elegant par med din iPhone 6 / 6s.

Du kan raskt installere / fjerne Wood Series ved hjelp av verktøyet det følger med. Alle portene og knappene på enheten din er lett tilgjengelige. Når det gjelder beskyttelse, tilbyr det grunnleggende beskyttelse.

Den minimalistiske profilen kombinert med den tiltalende designen skårer høyt nok til å oppfylle forventningene. Les hele anmeldelsen.

USP: Luksuriøs sak

Sjekk ut på VeselCase

# 5. Spigen Neo Hybrid

Spigen var sannsynligvis det første store merket som kom med iPhone 6 / 6s-saker på forhåndsbestilling (de la den opp på Amazon). I skrivende stund er det minst fem varianter av iPhone 6-tilfeller. Vårt valg: Neo Hybrid for sin klasse. Det forblir tro mot navnet sitt: det er en hybrid av en klassisk skinnplastkasse og et tynt hardt skall for god beskyttelse.

Spesifikasjonen lyder “webmønster TPU-etui.” Det er et mykt premiumdeksel som er inne i en hard polykarbonatramme. Den metalliske finishen på rammen og knappelokkene ser kule ut. Det er ikke en støtfangersak, men ligner en. Utmerket beskyttelse mot sjokk, utilsiktet støt og slikt.

USP: Grippy TPU-mønster

Sjekk ut på Amazon

# 6. Incipio DualPro Hard Shell

Incipio DualPro har mye å tilby til din iPhone. Dekselet ser elegant ut uten at det går ut over forsvaret.

PC-ytre skallet tilfører den nødvendige styrken, mens TPE-innerste kjerne absorberer støt. Med myk berøringsbelegg får du ønsket tak over smarttelefonen.

Har du en smak for fargerik design? Du kan velge ut DualPro i mer enn 10 attraktive fargetoner.

USP: Soft-touch belegg

Sjekk ut på Amazon

# 7. Otterbox Symmetry Series

Otterbox har vanligvis tunge panservesker som beskytter iPhone mot ekstreme nivåer av støt, støv og så videre. Symmetry Series for iPhone 6 / 6s er en avgang (selv om den ikke er ny for Otterbox.)

Vesken har et tynt og passe design. For alle som har en slank struktur, kan den absorbere sjokk.

Det skrå (hevede leppet) rammeverket beskytter skjermen når iPhone-en din er plassert nedad. I tillegg kommer SYMMETRY SERIES i syv flotte farger.

USP: Formtilpasset og ripebestandig design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Luvvitt Ultra Armor

Selv om det ikke er noe spesielt ut-i-boksen i denne, er Luvvitt iPhone 6 / 6s panserveske en standard-sak som er veldig bra. Den støttes av en lignende konstruksjon som i Otterbox eller andre tosjiktede saker. Polykarbonatskallet kommer med en TPU-kjerne som absorberer støt. Og så er det det vanlige støv- og ripebeskyttelsesnivået.

Dekselet klikker seg lett på din iPhone 6 / 6s og har utklipp for enkel tilgang til kameraet og dempebryteren. Knapphetter for strøm- og volumknappene holder dem beskyttet.

USP: Robust konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 9. TORRAS Love Series

Det er tre kvaliteter som har fått meg til å plassere TORRAS Love Series helt øverst i denne topp iPhone 6 / 6s-saken. Og den første er den bedårende elegante designen som ser fin ut på smarttelefonen.

Apples logoutklipp på baksiden forbedrer profilen ytterligere. Det andre: takket være bruken av flytende silikongummi føles dekselet ganske glatt og føles også greit i håndflaten.

Men kan dette tynne dekselet beskytte din iPhone mot mindre fall? Med mikrofiberpute har saken litt styrke for å redde smarttelefonen fra tilfeldige fall. For ikke å nevne, du kan velge ut Love Series i åtte fargevarianter som rosa, rød, svart og mer.

Og den tredje har dette tynne omslaget (fire og en halv stjerner av mer enn 3500 kundeanmeldelser).

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Spigen Ultra Hybrid

Hver gang jeg ser etter en oversiktlig klar sak for min iPhone, er den som umiddelbart kommer til tankene “Ultra Hybrid.” Hvis jeg ikke tar feil, er denne modellen tilgjengelig for alle iPhones.

Snakker om designet, det er hybrid av PC og TPU. Den myke gummierte støtfangeren samsvarer like godt med den krystallklare ryggen. Så din iPhone 6s får full lisens til å sjarmere øyne.

Men det er ikke for å antyde at forsiden ikke kan bekjempe sjokket. Du bør ikke bekymre deg for tilfeldige fall. Tilstedeværelsen av frontleppe og kamerabud øker beskyttelsen ytterligere.

USP: Krystallklar design

Sjekk ut på Amazon

# 11. OtterBox COMMUTER SERIES

Hver gang jeg gjør meg klar til å avrunde de beste sakene for iPhone, sørger jeg for å sjekke ut dette kjente merkevaren – OtterBox. Det er fordi jeg har brukt så mange saker fra denne produsenten av tilbehør og synes de er jævlige.

Når det gjelder COMMUTER SERIES, synes jeg det er en flott blanding av beskyttelse og stil. Derfor vil ikke smarttelefonen din legge elegansen bak for å hindre truslene fra tilfeldige dråper i sjakk. Og det er dette som gjør det så imponerende.

Det gripende utsiden spiller en stor rolle i å forhindre uønskede dråper. Dessuten gir de nøyaktige utklippene for hodetelefonkontakt, port og høyttalere smertefri tilgang.

USP: Beskyttende design

Sjekk ut på Amazon

# 12. Caseology Parallax Series

Høydepunktet i Caseology Parallax Series er det glatte og strukturerte omslaget med 3D geometrisk design. Som et resultat ser håndflaten alltid ut til å ha en ekstra pute til å holde den 4, 7-tommers smarttelefonen.

Saken er kombinasjonen av TPU og PC-materiale for forbedret beskyttelse. Drevet av den robuste støtfangeren kan Parallax Series spre støt med letthet.

Dessuten tilfører kameralippen og hevet leppe den nødvendige beskyttelsen, slik at riper ikke kan skade enheten.

USP: geometrisk 3D-design

Sjekk ut på Amazon

Det er ganske mye det!

Så dette er de beste sakene mine for iPhone 6 / 6s. Jeg antar at du har funnet dekslene ovenfor verdige valgene dine.

Hva er din favoritt?

Hvis du har valgt noen av sakene, gi meg beskjed om tilbakemeldingene dine om det. Hvis du finner noen av de beste kandidatene dine som mangler i roundupen, kan du også fortelle oss navnene deres.

Du ønsker å se raskt på:

  • Beste iPhone 6s lærvesker
  • Beste iPhone 6s slanke tilfeller
  • Beste iPhone 6s støtfangervesker
  • Beste iPhone 6s treetui

Last ned appen vår og følg oss på Facebook og Twitter for å holde oversikt over de nyeste tilbehøroppdateringene.