Beste VR-apper for iPhone

Teknologien vokser så raskt at det knapt er noe i verden som er umulig. Og virtuell virkelighet er selvfølgelig en flott innovasjon som lar oss glede oss over sanntidsopplevelsen av visse ting. Vel, et virtual reality-headset er nødvendig for dette som er relativt dyrt, og mange av oss har ikke råd til det. Hvis du har en iPhone kan du ha VR-opplevelse, men likevel trenger du et VR-headset, men det kan være billigere. Så, for å glede deg over VR-innholdet på iPhone, er alt du trenger en iPhone som kjører iOS 10, et billigere VR-headset og selvfølgelig VR-appene.

Mens billige VR-headset er tilgjengelig på Amazon, er VR-appene for iPhone tilgjengelige i App Store. I denne artikkelen har vi listet ned de 10 beste VR-appene for iPhone.

Se også: Slik konfigurerer du hjemmedeling på iPhone og iPad

10 beste VR-apper for iPhone

YouTube

YouTube er sannsynligvis den beste og mest brukte VR-appen som ikke krever at du laster ned igjen, siden den allerede er til stede i nesten alles enhet. Det beste er at denne appen er helt gratis. Takket være inkluderingen av 360-graders videoer kan du nå glede deg over virtual reality-opplevelsen. Hva du må gjøre er å skrive inn 360 graders videoer i YouTube på iPhone, trykke på VR-ikonet og deretter bruke VR-headsettet for å synke ned i gledens verden.

Last ned YouTube for iPhone

Incell VR

En annen flott VR-app for iPhone å nevne på listen. Dette er uten tvil en av de beste VR-appene for iPhone som er helt gratis. Så igjen, dette vil ikke kreve at du bruker en eneste dollar. Dette er faktisk et racingspill i menneskekroppen. Du spiller inne i menneskekroppen, opplevelsen er veldig kul. Spillet handler om å beskytte mennesker på cellenivå. Brukerne må samle objektet i spillet. De vakre fargene og størrelsen er virkelig morsomme.

Last ned Incell VR for iPhone

Google Street View

Elsker du å reise verden rundt? Vel, få denne Google Street View-appen på iPhone-en din, så vil du være god å gå. Denne Street View-appen tilbyr en sanntidsopplevelse ved å ta deg med til forskjellige steder i hele verden. Enten du vil se Eiffeltårnet eller om det handler om en kinesiske mur, vil Google Street View tilby en fantastisk opplevelse. Selv denne appen kan brukes til å lage dine egne 360-graders fotosfærer, slik at du kan legge dem til i samlingen.

Last ned Google Street View for iPhone

Oppdag VR

Discovery er en av favorittkanalene, ettersom den gir oss beskjed om mange ting vi virkelig ikke er klar over. Så, hva med å få den opplevelsen på ekte? Discovery VR-appen er bare perfekt for det. Denne appen for iPhone er tilgjengelig i appbutikken der du kan nyte nesten alt fra dyreliv, korte filmer, dokumentar osv. Og en annen flott ting med denne appen er at den er gratis tilgjengelig.

Last ned Discovery VR for iPhone

Jaunt VR

Jaunt VR-app er en må-ha-app som ikke bare er begrenset til en type, men den har masse 360-graders videoer på forskjellige nisje. Enten det er musikk, kortfilmer, dokumentar, film, reise eller sport, Jaunt VR er et godt valg for alt. Du kan reise i forskjellige byer i verden gjennom denne appen mens filmene, TV-programmene og videoene kan nytes veldig for å bruke litt fritid.

Last ned Jaunt VR for iPhone

Zombie Shooter VR

Dette er et morsomt VR-spill som virkelig er fascinerende. Zombie shooter VR var en betalt app i fortiden, men ganske nylig har denne blitt gjort helt gratis for å overleve i konkurransen. Så strekk hendene mot appen. Dette spillet handler om en reise i en T-bane mens du kjemper mot massen av zombier. Ikke noe spesielt skal gjøres, bare se på zombiene, og pistolen din vil bli utløst automatisk.

Last ned Zombie Shooter VR for iPhone

End Space VR

Er du glad i det Sci-fi-spillet? Da vil denne appen være best for deg. End Space VR lar deg utforske rommet på den beste måten ved å tilby deg en fantastisk opplevelse. Utforsk verdensrommet med romfartøy mens du slipper løs fiendens romfightere også. Den inneholder utmerket 3D oppslukende lyd og topp grafikk som gjør VR-opplevelsen virkelig morsom.

Last ned End Space VR for iPhone

Innenfor

En gratis gratis og en av de beste VR-appene for iPhone som du kan få gratis i appbutikken. Det tilbyr en flott opplevelse som virkelig gleder seg over og noe mer enn de høye 360-graders videoene. Denne appen ble tidligere kjent som Vrse, men har fått nytt navn til Within. Den har masse VR-innhold fra musikk, videoer til journalistikkrapporter. Dette er en flott app. Så få den på telefonen og utforsk VR-virkeligheten.

Last ned Within for iPhone

Roller Coaster VR

Har du noen gang opplevd moroa med berg og dalbane? Hvis ikke, er det på tide å få den virkelige opplevelsen. Roller Coaster-appen er tilgjengelig i appbutikken gratis. Appen tar deg til de eksotiske stedene på en øy hvor du vil kunne nyte den fantastiske naturens natur.

Last ned Roller Coaster VR for iPhone

Haunted Rooms: Escape

Nok et gratis spill å nevne på listen. Hvis du elsker å se skrekkfilmer eller -videoer, er denne appen noe for deg. Hjemsøkte rom: flukt handler om et hjemsøkt hus. Den har mange rom, og du må flykte derfra ved å løse mysteriet og samhandle med objekter. Det krever litt hjernekraft for å løse gåtene.

Last ned Haunted Rooms: Escape for iPhone

Så dette er de 10 beste VR-appene for iPhone. Alle er tilgjengelige gratis, bare hent dem fra App store, det er det. Appene er forskjellige, og de lar deg oppleve forskjellige slags ting.

Se også: Slik administrerer du mobildata på iPhone