Hvordan fikse SSL-sertifikatfeil i Facebook

Ugyldig sikkerhetssertifikat eller SSl sikkerhetssertifikatfeil i facebook er et veldig irriterende problem som oppstår når du prøver å åpne nettstedet ved hjelp av https (Hypertext Transfer protocol protocol safe) i en hvilken som helst nettleser. Ikke bare på facebook, men denne feilen finner sted på alle nettsteder. Alle nettlesere som Internet Explorer, Mozilla, chrome og opera møter dette problemet med forskjellige symptomer og meldinger mottatt for denne feilen. Meldingene som vises i nettleseren er:

I Google chrome åpnes ikke nettstedet som viser et rødt kors på et hengelåseikon og med rød linje på tvers av http //: Det viser 'SSL-feil' øverst på siden og 'kan ikke koble til den ekte www. facebook.com 'under hengelåsikonet.

I Mozilla vises det som 'Utrolig tilkobling'. IE representerer feilen med å si "Det er et problem med sikkerhetssertifikatet til dette nettstedet", og i Opera vises feilen som "Ugyldig sertifikat".

Se også - Slik fikser du blank side på Facebook

Årsaken til feilen i SSL-sikkerhetssertifikatet

Feil dato og klokkeslett fører til denne SSL-sertifikatfeilen på datamaskinen din. Du synes kanskje det er rart, men dette er den eneste grunnen til dette problemet. Dato og tid blir automatisk endret i systemet på grunn av forskjellige årsaker, og disse er: dødt CMOS-batteri, BIOS-innstillinger blir gjenopprettet til standard, installasjon av nye vinduer og endring av maskinvare. Siden dato og klokkeslett ikke er oppdatert riktig, får brukerne denne sikkerhetssertifikasjonsfeilen mens de prøver å åpne nettsteder med http //:

Løsning på problemet

Å løse dette problemet er veldig enkelt, og du kan gjøre det ved å følge trinnene nedenfor.

> Gå til varslingsområdet for oppgavelinjen og høyreklikk på Dato og klokkeslett. Velg alternativet 'juster dato / tid'.

> Dato og tid-vinduet åpnes. Det er en annen måte å åpne dette vinduet ved å gå til RUN-dialogboksen og skrive timadate.cpl.

> Klikk nå på knappen "endre dato og tid" for å korrigere dato og klokkeslett.

> Lagre endringene og prøv å åpne nettsteder på nytt.

Tips

Hvis du har en fungerende nettforbindelse, velger du fanen 'Internett-tid' fra dato og tidsvindu, klikker på 'endre innstillinger' og aktiverer 'synkronisering med en internett-tidsserver' avkrysningsrute. Dette korrigerer dato og klokkeslett automatisk.