Slik løser du feilen "Ingen SIM-kort" på HTC One M8

Vi vet alle at HTC One M8 er en flott smarttelefon. Den har mange funksjoner, og dens nydelige utseende gjør at telefonen skiller seg ut.

Imidlertid er dette håndsettet ikke et problemfritt utstyr. Som med andre smarte telefoner, kan noen feil vises på HTC One M8. Et av de vanligste problemene som brukerne står overfor, er "ingen SIM-kort" -feil på HTC One M8. Mange av brukerne har rapportert at det ofte vises en melding om at SIM-kortet ikke blir oppdaget riktig.

Se også: Hvordan løse problemer med hodetelefoner på en

Løsning av "ingen SIM-kort" -feil på HTC One M8

Her er potensielle løsninger for " ingen SIM-kort" -feil på HTC One M8, og du kan følge dem hvis du også har samme problem på håndsettet.

www.cnet.com

1. Slå av HTC One M8-telefonen og finn SIM-kortskuffen. Ta ut SIM-kortet fra magasinet ved å bruke et binders eller en klips. Juster deretter kortet igjen og sett det inn igjen i skuffen.

2. Hvis du ser at problemet fremdeles eksisterer, tar du igjen SIM-kortet fra telefonen. Deretter rengjør du den og gullkontaktene på den ved å bruke litt alkohol. Du må være forsiktig slik at SIM-kortet ikke blir skadet. Tørk kortet og sett det inn igjen.

3. Noen ganger oppstår "ingen SIM-kort" -feil på HTC One M8 hvis kortet er løst i brettet. For å forhindre at det rister i brettet, tyk SIM-kortet ved å legge til et tynt lag teip. Forsikre deg om at du ikke dekker de gylne platene på SIM-kortet.

4. Du kan løse feilen “ingen SIM-kort installert” ved å slå Air plane-modus av og på. Hold inne strømknappen og slå deretter på flymodus, hold deretter strømknappen igjen og slå den av. Du kan gå til nettverksinnstillinger og slå den på manuelt og deretter slå av den igjen.

Relatert: Hvordan forbedre batterilevetiden på One M8