De beste billige TV-boksene til Android i 2020

For mange år siden startet Android som et mobilt operativsystem som endret måten vi opplevde mobile enheter på. I dag har den diversifisert med flere formål inkludert strømmenheter. En Android TV-boks er i utgangspunktet en set-top-boks som kjører på Android-operativsystemet. Folk bruker den for å se på favorittstrømningskanalene sine, for eksempel Netflix, Hulu og andre. Bortsett fra slike tjenester kan du også bruke Android TV-boksene, til å spille Android-spill og emulatorbaserte ROM-er.

Det er to typer Android TV-bokser. Man kjører Android TV OS, som kommer med et intuitivt brukergrensesnitt og en fjernkontroll eller gamepad for kontroller. Den andre er en nettbrettversjon av Android som krever en mus for optimal navigering. Selv om begge kjører det samme operativsystemet, kan du ikke kjøre hver eneste Android-app i set-top-versjonen. Du kan imidlertid laste mange av dem, men det er ikke sikkert at opplevelsen er like glatt. Avhengig av formålet ditt, kan du kjøpe riktig enhet og begynne å bruke favorittappene og -tjenestene dine.

Se også: Beste smarte TV-er

Beste billige Android TV-bokser

En av de beste Android TV-boksene på mellomnivå

Leelbox Q4 Maks

Leelbox Q4 Max kommer med 4 GB RAM, 64 GB ROM, Android 8.1 OS, Quad-Core-prosessor, Bluetooth 4.1-kompatibilitet og 2, 4 GHz Wi-Fi-tilkobling. Den kommer også med H.265 videodekodingsteknologi og støtter 4k x 2k opp til 60 fps. Dette gjør at man kan ha en effektiv og jevn brukeropplevelse når det gjelder profesjonell bildebehandlingsevne. Å ha det nyeste Android 8.1 OS hjelper også mye med tanke på programvare og appkompatibilitet.

På 3, 94 x 3, 94 x 1, 06 tommer er Leelbox Q4 Max ikke den minste Android TV-boksen der ute, men den er kompakt nok til å sette den opp diskret med underholdningssystemet ditt. Ser lurt ut at den har en tradisjonell eskeform som er ganske normal for en TV-boks. Det er veldig få flotte produkter i denne kategorien fordi hovedformålet deres er funksjonalitet fremfor utseende.

Med 4 GB DDR3 RAM er lastingen mer flytende enn de fleste av konkurrentene i samme prisklasse. På grunn av dette får du raskere overføring, starthastighet, respons og kanalendringshastigheter, noe som er ganske fantastisk. Ved å parre det med en høyttaler, mus og tastatur kan du få en rikere og mer flytende seeropplevelse uten å bevege deg fra favoritt sofaen din.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Det er perfekt for de som leter etter en rimelig, men god ytelse, Android TV-bokser.
 • Det er ideelt for de som leter etter en enkel å sette opp TV-boksen, da installasjonen er utrolig enkel.

Se det på Amazon

En av de beste prisgunstige Android TV-boksene

Kingbox Android TV Box 8.1

Kingbox Android TV-boksen leveres med Android 8.1, 2 GB DDR3 RAM, 16 GB ROM, Quad Core, 2, 4 GHz Wi-Fi + 5G støtte og H.265 maskinvare dekodingsteknologi. Med Android 8.1 OS får du en jevn og stabil opplevelse når det gjelder lasting av bilder og filmer. Dessuten får du også glede av bedre kompatibilitet når det gjelder de nyeste appene. Wi-Fi-nettet på 2, 4 GHz / 5, 0 GHz sammen med 10 / 100M Ethernet LAN gjør at du kan glede deg over en seerfri opplevelsesopplevelse når det gjelder å se på strømmet innhold på nettet.

Kingbox Android TV-boksen er et av de bedre produktene i denne kategorien. Designet er ikke ute av boksen, på noen måte, men det har et visst klassisk, men likevel enkelt utseende. Du trenger ikke å skjule det bak TV-apparatet ditt som noen av de andre enhetene. Den er også ganske kompakt med 3, 94 x 3, 94 x 0, 79 tommer i størrelse. Den kommer med en 2, 4 GHz stemmefjernkontroll som har en rekkevidde på opptil 50 fot, som er det dobbelte av rekkevidden du får med en tradisjonell IR-fjernkontroll.

Enheten støtter 3D- og 4K-oppløsning slik at du kan se på ditt favoritt 3D-innhold i best mulig kvalitet. Med 2 GB DDR3-RAM får du god ytelse og en flytende videoopplevelse også. For intern lagring har du 16 GB EMMC som er ganske anstendig for en Android TV-boks, men du kan oppgradere den til 32 GB som er enda bedre.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Kingbox Android TV-boksen er ideell for de som leter etter en billig TV-boks som støtter Android 8.1.
 • De som leter etter den rimelige og rimelige Android TV-boksen for TV-apparatet, vil synes at denne enheten er perfekt.

Se det på Amazon

En av de beste TV-boksene til Android som kjører KODI

MINIX NEO U1

Minix Neo U1 kommer med Android Lollipop 5.1.1 OS, 2 GB RAM, 16 GB lagring, MIMO dual-band Wi-Fi (2, 4 GHz og 5G) tilkobling, 4k støtte, 60 fps rask respons, Kodi-kompatibel og en media- vennlig gyroskopisk fjernkontroll med multimedias avspillingskontroller. Du kan surfe på internett feilfritt med 2, 4 GHz og 5G Wi-Fi-tilkobling og nyte strømming av innhold med null buffertid. Du kan enkelt se innhold på 1080p uten å bli utsatt for takket være videoavspillingshastigheten på 60 bilder per sekund. En ting som skiller den fra noen få andre Android TV-bokser, er at den er veldig stille og lar deg få en oppslukende seeropplevelse.

Størrelsesmessig er den ganske kompakt på 5 x 5 x 0, 79 tommer og har gjennomsnittlig utseende. Imidlertid kjøper du ikke dette produktet for utseendet, men for dets ytelse og funksjoner. Du kan faktisk spare strømkostnader ved å bruke denne enheten når den går inn i strømsparingsmodus hvis du ikke bruker den på en viss tid. Et annet aspekt som skiller den fra resten av konkurrentene er den eksterne antennen. Dette er en ting som gjør at Minix Neo U1 er lite attraktiv å se på, men det gjør opp for det med sin fantastiske trådløse tilkobling.

Det er også utrolig enkelt å sette opp og bruke. Grensesnittet er veldig intuitivt slik at alle enkelt kan navigere i menyene og komme dit de vil. Det eneste tilbakeslaget til denne enheten er at den ikke strømmer YouTube og Amazon Prime i HD. Bortsett fra det er det en flott Android TV-boks til en veldig rimelig pris.

Hvem skal kjøpe dette?

 • MINIX NEO U1 er ideell for de som leter etter en Kodi-kompatibel Android TV-kasse med stor ytelse.
 • De som leter etter en enhet med god byggekvalitet, vil finne at denne enheten er perfekt for dem.

Se det på Amazon

En av de beste utførende billige Android TV-boksene

Roku Ultra

Roku Ultra leveres med en kraftig firkjerneprosessor, dobbeltbånds trådløs tilkobling, tale-fjernkontroll med knapper, premium JBL-hodetelefoner, Roku Channel og forhåndsinstallerte apper som Netflix, Prime, HBO, Showtime etc. Du kan koble tilbehør til det, spill musikk og se videoer ved å bruke en ekstern stasjon også.

Ser lurt ut, Roku Ultra er en firkantet boks med avrundede kanter som kommer med blanke sider med en matt svart topp. Med en dimensjon på 4, 9 x 4, 9 x 1 tomme, er den ganske kompakt, noe som gjør det enkelt å sette opp omtrent hvor som helst. Det som gjør at Roku Ultra skiller seg fra hverandre er grensesnittet som bare er strålende. Du kan tilpasse måten appene er plassert for bedre bekvemmelighet. Alt du trenger å gjøre er å laste ned favorittappene dine, og du er god til å gå. Du kan ikke ordne apper i forskjellige mapper. Så det er bedre å tenke på applayouten før du laster ned dem.

Et annet unikt aspekt ved Roku Ultra er at du får en flott kanalbutikk hvor du kan få tilgang til en rekke apper som Prime, YouTube, Netflix, Hulu, Spotify osv. Den kommer også med en fantastisk fjernkontroll med purpurfargede retningsputer. Det ser ikke bare vakkert ut, men fungerer også veldig bra. Alt i alt er det en flott Android TV-boks å eie.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Roku Ultra har et av de beste brukergrensesnittene der ute for en Android TV-boks, noe som gjør den perfekt for de som liker å tilpasse måten de opplever sitt favorittinnhold på.
 • De som leter etter mange gratisapper som er bundet i TV-boksen, vil finne at denne enheten er ideell for dem.
 • Du får også gratis JBL-hodetelefoner, noe som gjør det til et fantastisk kjøp for de som leter etter ekstra verdi i TV-boksen.

Se det på Amazon

En av de flotteste Android TV-boksene med god ytelse

YAGALA T95Z Plus

YAGALA T95Z Plus kommer med Android 7.1, en Amlogic S912 octa-core-prosessor, 3 GB RAM, 32 GB lagring, 2, 4 GHz / 5, 0 GHz Wi-Fi-tilkobling, 4k og Bluetooth 4.0-støtte. For sitt prispunkt kommer den med utrolig kraft. Den kommer også med en veldig attraktiv IR-fjernkontroll med LED-lys og en egen knapp for Kodi. Dette gir deg direkte tilgang til den med et trykk på en knapp i stedet for å utforske menyen og klikke på appen.

T95Z er også en av de få fantastiske Android-boksene i markedet i dag med sin unike sekskantede kropp og honningkakemønster på toppen. Den har også LED-lys langs sidene som ser utrolige ut i svakt opplyste rom. Den har også en LCD-skjerm på fronten som viser tid, Wi-Fi-tilkobling og annen viktig informasjon.

Den octa-core prosessoren pumper ut 1, 5 GHz, noe som gjør den til en av de best ytende Android TV-boksene i denne prisklassen. Den har også en ARM Mali-T820 MP3 GPU med 750 MHz og 2 GB DDR3 RAM som lar deg kjøre apper effektivt og smidig uten problemer. Med 32 GB lagring har du god plass til å laste ned dusinvis av favorittappene, videoene og sangene dine. Med sin 4k-støtte og 60 fps kan du streame innhold av høy kvalitet med null etterslep. Gaming er også en komplett glede med denne enheten på grunn av ytelsen.

Hvem skal kjøpe dette?

 • De som leter etter en fantastisk TV TV-boks, vil finne denne enheten som den rette for dem.
 • Hvis du elsker å spille spill, er Yagala T95Z ideell for deg på grunn av den utrolige ytelsen.

Se det på Amazon

En av de beste Android TV-boksene med lav rekkevidde der ute

Dolamee D5

Dolamee D5 Android TV-boksen kommer med Android 7.1, 1 GB DDR3 RAM, 8 GB lagring, 2, 4 GHz Wi-Fi-tilkobling, Amlogic S905 Quad Core-prosessor og ekstern TF-kortstøtte. Den kjører på Android 7.1 Nougat OS, noe som gjør den kompatibel med mange apper, programvare og spill for å dekke alle behov du måtte ha. Den støtter også HD-videoer, 3D- og 4k-innhold mens du kjører dem sømløst. Du må imidlertid abonnere på visse streamingapper når du kjøper dette produktet på grunn av det lave prispunktet.

Designet er ganske unikt med sin avrundede rektangulære form og en aggressiv preget topp med rene kanter. Ser lurt ut, det har absolutt en kant over konkurrentene, da de fleste av dem har veldig enkle utvendige former. Det vil absolutt se bra ut plassert i nærheten av HD-TVen og gi underholdningssystemet en mer raffinert, men stilfull visuell atmosfære.

Ytelsesmessig er Dolamee D5 ganske rask, spesielt når den starter opp. Brukergrensesnittet på startskjermen er ganske intuitivt og enkelt å navigere. Den har også en minne-ren app som vil hjelpe deg å frigjøre RAM-en når du vil. Når det gjelder minne, støtter den eksternt TF-kort som kan legge til alt fra 8 GB til 64 GB slik at du kan utvide lagringsplassen din. Det som er utrolig med dette produktet er hvor strålende det kjører spill. På dette prispunktet er det bisart hvor kraftig den er. Noen ekstremt grafiske tunge spill ville henge sikkert, men det kjører de fleste spill veldig greit.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Hvis du vil ha en veldig rimelig Android TV-boks å spille spill fra, så er Dolamee D5 et av de beste alternativene der ute.
 • De som leter etter en flott TV-boks til Android til en veldig billig pris, vil elske denne enheten på grunn av dens stilig aggressive utseende.

Se det på Amazon

En av de billigste Android TV-boksene på grunnleggende nivå

Amalen MXQ Pro

MXQ Pro er en smart streaming mediaspiller som leveres med 1 GB RAM, Android 7.1 OS, firkjerne AmLogic S905X, 4 USB-porter (2.0), 4k-kompatibilitet, trådløst innebygd tastatur og 2, 4 Ghz Wi-Fi-tilkobling. Det er ikke et kjent merke ennå, men det er et av de billigste alternativene som er tilgjengelige for en Android TV-boks i dag.

Den er veldig kompakt i størrelse på 5 x 2 x 4 tommer og veier omtrent 13, 6 gram, slik at du diskret holder enheten borte fra syne. Det siste du trenger er å se en svart boks som er plassert enten på eller under TV-en. Den leveres med bare 1 GB RAM og er derfor ikke kraftig nok for spillformål. Denne enheten er ment for grunnleggende streamingformål og er priset på den måten.

Du kan også velge å legge til tilbehør som bakbelyst Mini Wireless Keyboard med styreflate og multimedietaster for bedre brukeropplevelse. Med den kan du ganske mye navigere og kontrollere enhver tjeneste enkelt og bekvemt. Alt i alt er det et produkt på inngangsnivå som kommer til et veldig billig prispunkt, designet for et enkelt formål, som ser på strømmet innhold.

Hvem skal kjøpe dette?

 • De som ser etter en billig Android TV-boks, vil synes Amalen MXQ Pro er ganske ideell.
 • Det er også perfekt for de som er ute etter bare grunnleggende strømningsformål.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Amazon Fire Tv

Amazon Fire TV er utstyrt med et grensesnitt som lar deg se 4K-videoer i High Definition når du måtte ønske det hjemme. Den innebygde programvaren til Alexa Voice Remote lar deg enkelt søke etter favorittinnholdet ditt på mer enn 190 kanaler og apper på en gang. Det er et av de kraftigste verktøyene i enheten som gjør opplevelsen enda enklere og mer fascinerende.

Den er godt utstyrt med alle de nyeste streamingappene som Netflix, Amazon Prime, YouTube, Hulu og mange flere. Det lar deg til og med få tilgang til nettsteder som Facebook og nettlesere som Firefox slik at alt kan brukes på en enhet. Du kan få tilgang til all musikken, bøkene og videoene dine under en Amazon-konto på ett og samme sted. Amazon Fire TV lover å gi deg den beste opplevelsen når du også ser på live-arrangementer.

Se det på Amazon

Xiaomi Mi Box

Xiaomi Mi Box er en av de mest interessante utfordrerne som gir en enorm konkurranse til andre Android TV Boxes. Den lar deg streame 4K-videoer oh High Definitions og har en flott Bluetooth-stemme fjernkontroll sammen med den. Det kompakte og praktiske oppsettet gir et utmerket produkt til forbrukerne til en veldig rimelig pris. Den spennende designen er anerkjent for sin internasjonale prisbelønte tilstedeværelse. Denne enheten lar deg få kontakt med underholdningens verden mens du slapper av hjemme. Alle favoritt-TV-seriene, filmene, spillene og appene dine på ett sted med den mest praktiske bruksstrukturen.

Det kommer forhåndsinstallert med populære streamingnettsteder og apper som Netflix, YouTube, Sling TV, Vudu, Fandango NÅ og mer. Du kan se, spille og få ubegrenset underholdning i toppklasse så lenge du ønsker, med full tilgang til alle hit-showene - det være seg TV-serier eller reality-programmer, blockbusters, favorittradiostasjoner hele tiden og alle de andre videoene som kommer viralt på nettet. Denne enheten lar deg streame favorittprogrammer, filmer, musikk og mer på din telefon, bærbar PC, nettbrett og widescreen-TV.

Se det på Amazon

Matricom G-Box

Matricom er Android tatt til neste nivå. Den har de kraftigste funksjonene som sikrer 100% fantastisk Android TV-opplevelse. Matricom G-Box Q2 er definitivt en verdi-for-pengene Android-boks for ditt hjem. Det gir deg tilgang til alle favorittappene dine for å streame alt ditt hjerte ønsker. Den har den innebygde lagringsplassen på 16 GB som lar deg lagre og laste ned uendelige kommunikasjonsmidler. Den har en veldig rask prosessor som sikrer ingen buffering og en flott tid å slappe av hjemme hos venner, familie og til og med alene. Den solide strukturen på denne enheten er veldig kompakt, men ikke la det lure deg fordi funksjonene den gir er fantastiske.

Alt Android TV-tilbehør som HDMI-kabel, IR-fjernkontroll og strømledning er inkludert i esken. Boksen inneholder også en startguide for produktet. Det er en flott kilde til tilkobling via Bluetooth som gir en ekstra fordel for spillerne der ute. Fjernkontrollen gjør alt bare enklere for brukerne. Den er bygd på den nyeste Android-plattformen som støtter alle grunnleggende funksjoner og gjør det veldig enkelt for brukerne, ettersom de er godt kjent med Android-grensesnittet. Den støtter også Kodi-applikasjonen.

Se det på Amazon

Nvidia Shield TV

Nvidia Shield TV er en av de sterkeste aktørene i Android TV Box-kategorien. Godt forbundet med Google-livsstilen, nyt alle streamingappene og nettsteder, del bilder, lytt til musikk på nettet, vis kalenderne dine og hva ikke med den fantastiske Nvidia Shield TV. Denne enheten har den jevneste 4K HDTV-streaming som gjør å se på TV-serier og filmer til en fantastisk opplevelse. Den beste funksjonen til Nvidia Shield TV er stemmesøkeevnen og 360-graders visningstjenesten den tilbyr på YouTube.

NVIDIA-drevet spill gir deg en veldig interaktiv spillopplevelse. Det lar deg til og med gå trådløs og glede deg over å bruke Nvidia Shield TV. I tillegg hjelper Googles revolusjonerende stemmesøk som er tilgjengelig på det deg å finne din type underholdning på kort tid. Det gjør også arbeidet med å prissammenligne alle favorittappene dine. Google Assistant-tjenesten som er tilgjengelig, gjør denne enheten til en håndfri, smart enhet som gir deg den beste seeropplevelsen.

Se det på Amazon

Konklusjon

Når du kjøper en Android TV-boks, er det flere ting du bør vurdere, for eksempel appkompatibilitet, maskinvare og formål. Av alle disse er appkompatibilitet veldig viktig å vite. De fleste Android-apper som Netflix, Hulu, PlayStation Vue etc. fungerer på begge typer enheter, men ikke alle. Noen Android TV-bokser leveres med det populære mediesenteret Kodi, men det er alltid bedre å få en som har en ren installasjon i stedet for en forhåndsinnlastet en med piratkopierte tillegg.

Sideplasseringsapper kan være enkle for noen, men for andre kan det bli ganske vanskelig. Etter at du har installert dem, kan det hende du får problemer med navigering i noen apper der det blir vondt bare å utforske grensesnittet. Du vil absolutt ikke at favorittappen din skal være den som forårsaker komplikasjoner, spesielt etter at du har betalt et betydelig beløp for å kjøpe enheten. Derfor er det veldig viktig å vite hvilke apper som fungerer jevnt med enheten du har tenkt å kjøpe.

Et annet viktig aspekt å tenke på er programvareoppgraderinger. Du må kjøpe en enhet som stadig får oppgraderinger, noe som gjør brukeropplevelsen bedre og bedre. Du bør alltid kjøpe en enhet fra et kjent selskap som Nvidia eller Xiamoi for å få regelmessige oppdateringer. Gjør riktig research, så vil du kunne få den perfekte Android TV-boksen for dine behov.

 

Legg Igjen Din Kommentar