Sims bringer hekser og lås med “The Sims 4: Realm of Magic”

Elskerne av magi, hekser, warlocks, flygende kosteskaft, trylleformuleringer, magiske inkantasjoner er til for en godbit da The Sims 4 bringer en ny utvidelse, nemlig The Sims 4: Realm of Magic. EA og Maxis har også gitt ut trailer for den kommende DLC som er planlagt lansert i september.

EA introduserer til slutt det mest etterlengtede Realm of Magic som består av magi og trolldom. DLC er det perfekte eksempelet der Maxis lyttet til fansenes behag om å kuratere en DLC med magi som kjernen. I den nye magiske verdenen kan simmene brygge potions, kaste staver, sykle på kosteskaft og delta i en trollmannsduell.

De siste øyeblikkene av traileren antyder at utvidelsespakken først slippes på Mac og PC 10. september 2019. Konsollspillere må vente i nesten en måned på å spille DLC på PlayStation 4 og Xbox One. Traileren oppgir også utgivelsesdatoen for utvidelsesserien for spillkonsollene 15. oktober 2019.

Dette er ikke første gang Sims-franchisen introduserte staver og magi

Den første delen av Sims, The Sims 1, hadde også en magisk utvidelse DLC kalt “Makin’ Magic. ”Etter to tiår bringer Sims igjen teftet med magi og staver i“ The Sims 4 ”med Realm of Magic.

Traileren dreier seg om en kjekk ung mann med blondt hår som går gjennom en grønn portal mens han rusler på landsbygda. Den ikke navngitte karakteren befinner seg i et magisk rike fylt med lilla flytende øyer der stavekasterne hadde på seg fisknett. Den andre halvparten av traileren har en overveldende duell mellom en ikke-spillbar karakter med kofta og den suave herren. Den offisielle beskrivelsen av spillet antyder at de respektive simmene kommer til å bli trent til å bli spellcasters.

Forutsetningen for Realm of Magic

I den nye utvidelsen vil simmene måtte samle og kaste forskjellige trollformler for å bekjempe andre simmer. Simene kan også gjøre de andre simmene om til objekter. Simmen vil også bli opplært til å kurere de drikkbare potene for å gjøre andre forelsket, leve for alltid eller fjerne en dødelig forbannelse. I likhet med Sabrina har spellcasters med også en kjent som en fe, en drage, katter og hunder.

Simmene kan tilpasse utseendet, frisyrene, klærne og trollene. I følge utvikleren vil utvidelsen introdusere to helt nye verdener, nemlig Glimmerbrook og andreplassen er Magic Realm. I begynnelsen av august kom The Sims 4 med en Moschino Stuff Pack som inneholder et bredt utvalg av klær og en ny karriere for frilansfotograf.

 

Legg Igjen Din Kommentar