Beste forretningstabletter fra 2020

I dagens scenario skyldes nettbrett på grunn av enkelhet og høy bærbarhet. Nettbrett får stadig større betydning blant bedriftsgründerne som synes det er veldig praktisk å utføre arbeidet sitt uansett hvor de går. Bruken av et forretningsbrett mens du er på farten kan øke produktiviteten flere ganger. Det beste er at de fleste nettbrett i dag har ytelsesfunksjoner som ligner på hvilken som helst bærbar PC. Arbeidet med en berøringsskjerm gjør det dessuten mulig å få interaktivt innhold som presentasjoner, grafer og til og med video, raskt og enkelt.

Hvis du ser frem til å kjøpe et forretningsbrett for deg selv, så er listen vår over de beste forretningstabletter 2019 for deg.

Se også: Beste nettbrett for barn

Beste forretningstabletter

Et enkelt notatbrett for kontoret

Fire HD10 med Alexa handsfree 10, 1 ”1080P nettbrett

De fleste forretningsbrukere har denne forestillingen om at de beste forretningsnettbrettet er de som er store, kraftige og kan gjøre mange ting på en gang. Fire HD10 er imidlertid et unntak, på alle måter, fordi den er billig, enkel å kjøpe for et antall mennesker om nødvendig og kan brukes til de grunnleggende oppgavene i stedet for å presse prosesseringskjernen til grensene.

Amazon Fire HD10 er ekstremt hendig i mange situasjoner, ikke på grunn av sin prosessorkraft, men på grunn av dens enkelhet. Nettbrettets spesifikasjoner er ganske begrenset, ettersom det har 32 GB lagringsplass i basismodellen, en anstendig 1080p full HD-skjerm og kjører den nyeste versjonen av Android-operativsystemet. Appene er mange, men det vil være mange som favoriserer Amazones økosystem, inkludert Kindle-appen, Amazon Prime Video, Books og også deres Alexa stemme AI-system som tillater håndfri bruk av nettbrettet.

Den har mottatt tusenvis av positive anmeldelser som gjør Fire HD10 til den beste nettbrettet du kan få, uten å bruke en formue. Enheten kan brukes til å ta notater, bruke apper som EverNote, LastPass og kan også brukes til å vise presentasjoner, videoer eller andre dokumenter i det store 10-tommers displayet som er på nivå med alle andre populære nettbrett i markedet.

Produktspesifikasjoner og høydepunkter:

 • 10, 1-tommers 1080p Full HD-skjerm med 32 GB lagringsplass for basismodellen
 • Et billig nettbrett for massene og ideelt for notater i et forretningsmiljø
 • Fungerer med en rekke nyttige apper som LastPass, Evernote, Google Keep, YouTube og kan også brukes til surfing, visning av videoer og andre enkle offisielle aktiviteter

Anbefalt for:

 • Forretningsbrukere som kan være nødt til å levere nettbrett til flere ansatte eller har en enkel for assistentene sine å notater
 • Prislappen gjør det rimelig for ethvert selskap og å få dem til å begynne å bruke skytjenester i stedet for å være bundet til store bærbare datamaskiner

Se det på Amazon

Beste konvertible nettbrett med Intel Atom-prosessor

Lenovo Yoga Book 2017 utgave 2-i-1 nettbrett / bærbar PC

Lenovo Yoga Book har en stor 10, 1-tommers skjerm som gir god plass for brukerne å benytte seg av. Hvis du er en forretningsbruker, vil du synes det er veldig praktisk. Yoga Book 2017-utgaven er fullt konvertibel slik at du kan veksle mellom nettbrett- og bærbar datamodus ved å snu skjermen på alle sider etter behov. Den har en veldig solid finish og er koblet til tastaturet med et ganske sterkt hengsel. Hengslet gir ekstra støtte når du er i laptop-modus og forbedret grep i nettbrettmodus.

Selv om hybridtabletten kanskje ikke imponerer noen når det gjelder maskinvarespesifikasjoner, er det virkelig en innovativ idé fra Lenovo. Produktet kjøres på Android OS, noe som gjør det mer allsidig å bruke mens du er på farten fordi et Windows 10-operativsystem kan kreve installasjon av programvare manuelt og feilsøking av dem. Android gjør det lettere å finne så mange apper du trenger i Play Store og installere dem på få minutter, spesielt når du er koblet til høyhastighetsinternett.

Yoga Book fra Lenovo er tilgjengelig i et stilfullt gråmetall, har et Halo-tastatur og høydepunktet er at bunten inneholder en pennepenn. Å bruke en pekepenn kan høres ut gammel skole for noen, men for forretningsbrukere er det lettere å tegne merker, sirkler og påpeke endringer i ethvert dokument med det praktiske å ha en berøringspenn. Nettbrettet bruker Wi-Fi AC, har en hodetelefon så vel som en mikrofonkontakt med et 2-megapiksel frontvendt kamera.

Produktspesifikasjoner og høydepunkter:

 • Drevet av en Intel Quad Core Atom x5-Z8550-prosessor med 4 GB RAM og 64 GB lagringsplass
 • 10, 1-tommers 1080p-skjerm, Intel HD Graphics 400
 • Dolby Atmos drevne doble høyttalere
 • 2-i-1 konvertibel design med en inkludert pennepenn og glorie-tastatur

Anbefalt for:

 • Folk som alltid er på farten og liker å utnytte enhetene sine best mulig kan velge Lenovo Yoga Book som konverterer både som nettbrett og bærbar PC med stor produktivitet

Se det på Amazon

Beste nettbrett med en super AMOLED skjerm

Samsung Galaxy Tab S2 9, 7-tommers Wi-Fi nettbrett

Samsung Galaxy Tab S2 får en fin balanse mellom produktivitet og underholdning. Selv om et forretningsbrett kan være hva du vil, skal S2 være et vanlig nettbrett. Det kommer ikke med svingbare skjermer eller et dedikert tastatur å gjøre bruk av. De sterke poengene derimot ligger i at den faktisk har en fantastisk Super AMOLED-skjerm. Teknologien er en spesialitet for Samsung, og de ender ofte med å implementere flotte skjermer i alle smarttelefoner og nettbrett.

Når det gjelder spesifikasjoner, har Galaxy Tab S2 en moderat 9, 7-tommers skjerm. Displayet har en oppløsning på 2048 x 1536 piksler. Kameraet støtter digital optisk zoom opp til 4X sin opprinnelige evne. En kraftig octa-core prosessor brukes på innsiden for å sikre at den er i stand til å håndtere alle de nyeste appene med relativt enkelhet. Du kan komfortabelt ha et par apper eller spill åpne samtidig, men nettbrettet vil ikke henge etter eller vise tegn til at det går tregere.

S2 kjører på en eldre versjon av Android-operativsystemet, men den skal støtte en oppgradering til det nyeste Android-operativsystemet, minst 7.0, slik at du kan benytte deg av de fleste appene i Play Store. Det lar deg også enkelt caste bilder og videoer når du bruker støttede Samsung-TV-apparater. Nettbrettet leveres med lavere lagringsplass på 32 GB, men det støtter SD-kort som lar deg utvide det opp til 128 GB og lage et mobilt kraftverk for å lagre alle filene du trenger for å få tilgang til mens du er på farten.

Produktspesifikasjoner og høydepunkter:

 • Batteristørrelsen er 5 870 mAh, noe som skal vare enorme 103 timers bruk og lett kan vare 12 timer for videoavspilling
 • Støtter micro SD-kortspor opp til 128 GB med innebygd 32 GB lagring
 • Octa-core prosessor og AMOLED skjerm

Anbefalt for:

 • Et pålitelig forretningsnettbrett for folk som reiser mye og krever god lagringsplass i tillegg til pålitelig ytelse. Den super lyse AMOLED-skjermen er en ekstra fordel for å se filer og videoer med et stort kontrastforhold

Se det på Amazon

De beste forretningstabletter av dem alle med en heftig prislapp

Apple iPad Pro 12, 9-tommers 512 GB utgave

For forretningsbrukere som allerede har gjort seg opp en mening og er klare til å bruke en liten formue for å eie de beste forretningstablettene av dem alle, er dette et perfekt valg. Du kan kjøpe Apple iPad Pro 12, 9-tommers 2019-utgave uten å måtte tenke seg om to ganger fordi nettbrett ikke kunne bli kraftigere enn dette. Apple har gått helt inn ved å markedsføre den som et alternativ til bærbare datamaskiner fordi den har tilleggsutstyr som magnetisk pennepenn og tastatur som du kan kjøpe separat.

Maskinvarespesifikasjonene til iPad Pro utgitt i løpet av 2019 er ganske enkelt utenfor listene fordi det lett kan tillate deg å bruke videoredigering, fotoredigering og musikkproduserende apper med relativt enkelhet. Dessuten har lagringskapasiteten til enheten blitt slått opp til enorme 512 GB som gir nok plass til å lagre alle filene dine og gå tilbake til dem når de trenger å redigeres. Enheten forventes å vare 10 timer på en enkelt lading og bør være mer enn nok til å vare en hel dag med bruk.

IPad Pro er tilgjengelig i forskjellige skjermstørrelser, men 12, 9-tommers-varianten er den største av dem alle. Det gir forbedret eiendom på skjermen, har en fantastisk glassskjerm og oppløsning som gjør at bilder, videoer kommer til liv. Nettbrettet drives også av den raskeste Wi-Fi-vekselstrømmen som gir utmerket tilkobling og bruker USB C-port for tilkobling. Apple har brukt flere porter, men USB C er den universelle standarden. De har imidlertid fjernet 3, 5 mm-hodetelefonkontakten og hjemmeknappen på dette nettbrettet.

Produktspesifikasjoner og høydepunkter:

 • IPad Pro 2019-utgaven er drevet av A12X Bionic-brikke
 • Fire høyttalere for maksimal lyd
 • Face ID for å autentisere tilgang i stedet for Hjem-knappen
 • Liquid Retina Display som støtter Tru Tone- og ProMotion-teknologier

Anbefalt for:

 • De beste forretningsnettbrettet som kjører på iOS12 og vil motta alle fremtidige oppdateringer fra Apple i tillegg til å ha støtte for Apple Pen og tastatur for en flott produktiv opplevelse

Se det på Amazon

Beste avtakbare nettbrett for forretningsbrukere

Lenovo Miix 510 12, 2-tommers Windows-bærbar PC

Lenovo har vært veldig nyskapende i denne forbindelse da selskapet ga ut mange hybridtabletter, og samlet det beste av bærbare datamaskiner og nettbrett. Miix 510 er et slikt produkt som har en avtakbar nettbrett, slik at du kan glede deg over opplevelsen uten å være bundet til tastaturet. Men når du virkelig er i humør for å være produktiv, er det enkelt å feste det tilbake og begynne å skrive bort.

Den største fordelen med produktet er at det har en virkelig stor skjerm, en 12, 2-tommers 1080p-skjerm. Det gjør det morsomt å se på videoer, filmer, lytte til musikk og også enkelt skrive og sende e-post. Forretningsbrukere ender ofte opp med å åpne flere excel-filer, og nettbrettet drives av Windows-operativsystem, noe som gjør det enklere å bruke originale programvare enn å velge Android-versjonen av MS Excel eller Word.

Produsenten Lenovo lover at du kan forvente en pålitelig 8 timers batterilevetid. Tatt i betraktning maskinvarespesifikasjonene, er tiden mer enn berettiget og bør kunne lede deg gjennom en hel dag før den må lades opp. Nettbrettet støtter Lenovo Active Pen, en pekepenn som gjør det enkelt å tegne, merke ting på en webside eller presentasjon som senere kan sendes til teamet for ytterligere endring. Den har også stereohøyttalere som gir den beste surroundlydopplevelsen på en liten enhet når du ser på videoer eller viser den frem til klienter.

Produktspesifikasjoner og høydepunkter:

 • Drevet av Intel i5 2, 5 GHz prosessor med 8 GB RAM
 • 128 GB M.2 PCIe SSD for raskest tilgang og respons
 • Kjører på Windows 10 Home
 • 5-megapiksler bakkamera
 • Praktisk å bruke både i nettbrett og laptop-modus
 • Bruker et dedikert tastatur som er mye enklere å skrive enn på berøringsskjermtastaturet

Anbefalt for:

 • Forretningsbrukere som leter etter de beste forretningsnettbrettet som gir det beste fra begge verdener, en produktiv tastaturkombinasjon kombinert med en fantastisk skjerm- og maskinvarekonfigurasjon

Se det på Amazon

Det kraftigste nettbrettet forkledd som en bærbar datamaskin

Microsoft Surface Book 2

Microsoft har gitt ut en haug med premium nettbrett og bærbare datamaskiner av høy kvalitet de siste årene. Mens de har sørget for at Surface Pro-serien blir promotert som en nettbrettløsning, er Surface Book 2 et like bra nettbrett som du kanskje kan ta feil av for en bærbar PC. Nesten hvert annet produkt som slippes i disse dager har et berøringsskjermgrensesnitt, og når de først er laget med et svivende design, kan du bruke det hvor som helst du vil mens du får mye kontorarbeid.

Surface Book 2 er dyrt, men du får to forskjellige produkter i ett. Det er et hybrid nettbrett pluss bærbar PC som er tilgjengelig i forskjellige maskinvarekonfigurasjonsalternativer. Basismodellen drives av en Intel i5-prosessor, mens du kan velge å gå helt opp til en i7 firkjerneprosessor med 8 GB RAM. Produktets overraskelseselement er at det har et dedikert grafikkort, en Nvidia GTX 1050 som er i stand til tilfeldig spill og lar deg bruke Photoshop enkelt.

Nettbrettet har en 13, 5-tommers skjerm som er usedvanlig stor, men gjør det mer produktivt når du er i nettbrettmodus. Skjermen har en oppløsning på 3000 x 2000 piksler som gjør den ekstra skarp og skarp når du ser på visuelt innhold. Enheten kjører på full Windows 10 Pro, noe som gjør den til den perfekte følgesvenn for produktive forretningsbrukere som ikke er fornøyde med å bruke iOS- eller Android-mobile operativsystemer når de er på farten.

Produktspesifikasjoner og høydepunkter:

 • 13, 5-tommers skjerm
 • Drevet av åttende gen Intel Core i7 8650U-prosessor klokket til 4, 20 GHz
 • 8 GB RAM og 256 GB SSD-lagring
 • Nvidia GTX 1050
 • Fungerer med en pennepenn og kan enkelt vendes til nettbrett til bærbar modus
 • Bruker et fullt tastatur og Windows 10 OS som gir god dataopplevelse i en bærbar design

Anbefalt for:

 • Forretningsbrukere som liker å bruke Windows 10 Pro-utgave mens du er på farten og har det enkelt å bruke et tastatur, en pekepenn på nettbrettet

Se det på Amazon

Et allsidig nettbrett for forretningsbrukere

Acer Switch 7 Black Edition

Acer Switch 7 er den høyeste modellen tilgjengelig fra merkevaren. Acer selger også en Switch 3 og Switch 5, men hvis du er ute etter den beste ytelsen kombinert med den utmerkede byggekvaliteten og funksjonene, holder Switch 7 komfortabelt navnet sitt som flaggskipproduktet i serien. Nettbrettet har en stor 13, 5-tommers skjerm som gir god skjermplass for deg å jobbe med, se på presentasjoner, store excelark og også bruke det til underholdningsformål som å se på filmer eller YouTube-videoer.

Nettbrettet bruker SSD-lagringsteknologi, og hvis du ikke allerede hadde muligheten til å oppleve hastigheten, er den ekstremt rask og pålitelig på samme tid. Produsentene lover at du kan få solide batterilevetid på 8 timer, noe som skal gjøre det mulig for folk flest å komme seg gjennom en hel dags arbeid. Du kan også vurdere å redusere lysstyrken på skjermen for å øke batterilevetiden ytterligere.

Acer Switch 7 Black Edition er en spesiell modell med helt svart finish. Nettbrettet støtter lett en pekepenn ut av esken som er viktig for å bruke den i et forretningsmiljø. For ekstra bekvemmelighet har den også et stativ på baksiden. Du kan bare vende den åpen for å bruke den i skjermmodus sammen med et tastatur. I stedet for gummitaster, lar tastaturet som følger med pakken deg konvertere det til en bærbar datamaskin. Den inkluderer også pennen i esken, slik at du ikke trenger å kjøpe den enkeltvis.

Produktspesifikasjoner og høydepunkter:

 • 13, 5-tommers skjerm med en oppløsning på 2256 x 1504 piksler
 • Svært allsidig Acer Auto Stand for å plassere nettbrettet i en hvilken som helst stilling du synes er mest praktisk
 • Viftefri design holder nettbrettet kjølig selv med høyeste ytelse
 • Frontvendte høyttalere
 • Drevet av åttende gen Intel i7 8550U-prosessor med 16 GB RAM og 512 GB SSD-lagring
 • Kjører på Windows 10 Pro-operativsystem

Anbefalt for:

 • Premium-nettbrettet har et fantastisk stativ som gjør det passer for allsidig bruksscenario og inkluderer også tastaturet, pennen i bunten for økt produktivitet

Se det på Amazon

Pure Vanilla Android Experience

Google Pixel C 10, 2-tommers nettbrett

Google Pixel C kan nok være litt gammel nå fordi den ble utgitt for noen år siden, men det er fremdeles et kraftig forretningsnettbrett som sannsynligvis burde gjøre purister glade. Mens de fleste nettbrett fra Samsung, Asus eller LG bruker sin egen hud, er du ikke bedre enn å velge Pixel C som faller i utvalg med alle de fantastiske funksjonene til et nettbrett, hvis du leter etter en flott vanilje Android-opplevelse med uforfalsket Android som kjører i den.

Pixel C har en moderat størrelse på 10, 2 tommers skjerm med HD-oppløsning. Produktet har solid byggekvalitet og tykkelse, slik at du enkelt kan holde det i begge hender. Det er ikke nødvendig å føle deg som om du vil ødelegge den fordi den er laget av solid metall og kan vare lenger. Selv om du for samme pris, over $ 1000, fremdeles kan kjøpe en iPad Pro, utmerket denne seg med å tilby en Android-opplevelse som er ganske annerledes enn hva Apple tilbyr i iOS-enhetene deres.

Nettbrettet har store fasader som er bevis for sin alder. Tross alt er de fleste produktene fra den moderne generasjonen i retning av en fasetfri design og prøver til og med å fjerne frontkameraet for et rent design. Nettbrettet bruker også et brikkesett som knapt finnes i noen nye produkter, men det er ganske kraftig å håndtere de fleste oppgaver. Det er også laget av Nvidia som lar brukere få en ekstra grafisk fordel når de bruker en prosessor laget av en av de beste produsentene av grafikkort i verden.

Produktspesifikasjoner og høydepunkter:

 • Drevet av Nvidia Tegra X1-prosessor
 • Maxwell GPU integrert for forbedret grafisk ytelse og respons
 • Kan oppgraderes til den nyeste Android-versjonen
 • 3 GB RAM og 64 GB lagringsplass
 • Sølv aluminiumsdesign, enkel å håndtere og bruke med langvarig ytelse

Anbefalt for:

 • Android purister som leter etter et fantastisk nettbrett, men kan ha gått glipp av dette fordi det ble utgitt for en tid tilbake, men er fremdeles kraftig å håndtere som et flott forretningsnettbrett

Se det på Amazon

Solid utøver med en lett å holde 2.5D-glassskjerm

Huawei MediaPad M5 Android Tablet 8, 4-tommers skjerm

Huawei har som selskap fått en sterk trekkraft i smarttelefonindustrien med sine Honor-telefoner. MediaPad M5 virker som en solid inngang i verden av nettbrett, selv om de allerede har gitt ut mange nettbrett i denne serien. Den nyeste modellen er stilig, kraftig med tanke på spesifikasjoner og enkel å holde muliggjort av en 2, 5D buet glassdisplay.

Nettbrettet har en kompakt 8, 4-tommers skjerm, og den bruker doble stereohøyttalere som sikrer fantastisk lydutgang for medias seopplevelse. Det være seg å se på film, vise presentasjoner eller YouTube-videoer, alt kan gjøres uten å måtte stole på hodetelefoner hver gang.

Den buede metalldelen føles bra å holde i hendene, og den drives av den nyeste Kirin-prosessoren. MediaPad M5 skal levere fantastiske 11 timers skjermtid og kan fullades på bare 2 timer, noe som er det korteste du kan forvente med et batteri i denne størrelsen. Det kjører på Google 8.0 Oreo operativsystem og kan motta en oppdatering i fremtiden.

Produktspesifikasjoner og høydepunkter:

 • 8, 4-tommers skjerm med en oppløsning på 2560 x 1600 piksler
 • Drevet av Kirin 960 octa-core prosessor
 • 4 GB RAM med 64 GB lagringsplass

Anbefalt for:

 • Kompakte og beste forretningsnettbrett fra Huawei med et flaggskip-prosessor for behandling av alle arbeidsrelaterte aktiviteter

Se det på Amazon

Andre forretningstabletter som er verdt å kjøpe

Liste over beste forretningstabletter

Beste nettbrett for kreative entreprenører

Apple iPad Pro

Hvis du tilfeldigvis er et knippe kreative ideer mens du er på farten, trenger du noe kraftig for å dekke dine innovative behov. I et slikt tilfelle er Apples iPad Pro et perfekt alternativ for deg, ettersom den fanger opp ideene dine sømløst og sikrer at arbeidet ditt blir utført perfekt. Referanseindeksen Apple Pencil-pennen og det utmerkede tastaturdekselet gjør dette nettbrettet til det best egnet for bedriftsentreprenører for kreative arbeider. Apples nye split-screen debuterte også med denne iPad, og den tilbyr multitasking-funksjoner til brukerne.

Noen av de unike spesifikasjonene inkluderer:

  • CPU: Apple A9X
  • Grafikk: Integrert HD-grafikk
  • Skjerm: 12, 9 ”med 2732 X 2048 oppløsning
  • Lagring: 4 GB RAM med 32 GB intern lagring
  • Tilkobling: 802.11 ac Wi-Fi, Bluetooth 4.2
  • Kamera: 8 MP iSight, 5 MP FaceTime

Se det på Amazon

Beste nettbrett for skrivebordsopplevelse

Microsoft Surface Pro 4

Hvis du ønsker å ha en skrivebordsopplevelse på nettbrettet ditt, er dette den beste for deg. Når du jobber, må du få tilgang til mange applikasjoner som Microsoft Office, Outlook og andre Windows-apper. Med Microsoft Surface Pro 4-nettbrettet trenger du ikke ofre noen av de viktige oppgavene dine, da det gir den nærmeste skrivebordsopplevelsen i den lille nettbrettpakken. I motsetning til andre nettbrett, kjører Microsoft Surface Pro 4 den fulle versjonen av Windows OS. Med sin elegante design, en høyoppløselig skjerm og kraftig prosessor, kan du vurdere å skifte fra den omfangsrike bærbare datamaskinen til denne lettere, men likevel kraftige nettbrettversjonen.

Her er noen av spesifikasjonene:

     • CPU: 2, 4 GHz Intel Core i5 6300U
     • Grafikk: Intel HD Graphics 520
     • Skjerm: 12, 3-tommers med 2736 X 1824-oppløsning
     • Lagring: 8 GB RAM med 256 GB SSD
     • Tilkobling: 802.11 ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0
     • Kamera: 8 MP bak, 5 MP foran kamera

Se på Amazon

Beste nettbrett for online entreprenører

Apple iPad Pro 10, 5-tommers

Hvis virksomheten og livet ditt er helt på nettet, har du ikke råd til å ha den voluminøse bærbare PC-en overalt. I slike tider kommer den svært kraftige og praktiske Apple iPad Pro 10, 5-tommelen til din hjelp. Hvis du har behov for å stadig legge ut, streame online eller koble til nye kunder; da er dette nettbrettet fra Apple ideelt for deg. Skjermen som tilbys er stor nok til å gjøre alle oppgavene dine med stor letthet.

Her er noen av spesifikasjonene:

     • CPU: Apple A10X Fusion-brikke
     • Grafikk: Integrert
     • Skjerm: 10, 5 ”med 2224 X 1668 oppløsning med LED-bakgrunnsbelyst multitouch-skjerm
     • Lagring: 4 GB RAM med 64 GB intern lagring
     • Tilkobling: 802.11 ac Wi-Fi
     • Kamera: 12 MP med 4K HD-video, 7 MP FaceTime-kamera

Se det på Amazon

Beste nettbrett for Android-gründere

Asus ZenPad 3S 10

Hvis du føler deg komfortabel med Android OS og ønsker en sømløs opplevelse på et nettbrett, er ASUS ZenPad 3S 10 det perfekte alternativet for deg. Hvis du ønsker å holde virksomheten konsistent gjennom Android-bruk, er dette rimelige nettbrettet designet spesielt for slike gründere. Med sine lette funksjoner og fantastiske skjermdisplay kan du forvente mye av denne lille pakken.

Her er noen av spesifikasjonene:

     • CPU: 2, 1 GHz Cortex
     • Grafikk: Integrert
     • Skjerm: 9, 7 ”med 2048 X 1536 oppløsning
     • Lagring: 4 GB RAM med 64 GB intern lagring
     • Tilkobling: Wi-Fi, Bluetooth, USB
     • Kamera: 8 MP bakkamera

Se det på Amazon

Beste nettbrettet for gründer med flere oppgaver

Dell XPS 12

Hvis du tilfeldigvis er en multitasking-gründer, kan det hende du trenger en kraftig og svært bærbar versjon av nettbrettet. Dell XPS 12 er det beste nettbrettet i denne serien med brukervennlig tastatur dock og rimelig prisklasse. Denne perfekte bærbare erstatningen ga også støtte til Active Stylus fra Dell for forbedret digital kobling av gründerne.

Med oppfinnsomme hengsleløs tastaturbase og fantastiske skjermfunksjoner, er her noen av de ekstra spesifikasjonene for dette nettbrettet:

     • CPU: 1, 1 GHz Intel Core m5
     • Grafikk: Intel HD Graphics 515
     • Skjerm: 12, 5 ”med 3840 X 2160 oppløsning
     • Lagring: 8 GB RAM med 256 GB intern lagring
     • Tilkobling: 802.11 ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1
     • Kamera: 8 MP bak med 5 MP foran kamera

Se det på Amazon