Slik forbedrer du LG G4-batteriets levetid

Når det gjelder LG G4 og batteriets levetid, er det noen blandede anmeldelser. Mens noen mennesker er fornøyde, klager de andre på batteriladet. Hvis du er en av personene som trenger å lade enheten sin noen få timer, og hvis du lurer på hvordan du kan forbedre LG G4-batteriets levetid, kan du lese tipsene vi har forberedt deg. Det viktigste er at tingene du kan gjøre for å få batteriet til å vare lenger er veldig enkle. La oss se.

Du kan også lese: Slik løser du problem med LG G4 Slow Charging

Slik forbedrer du LG G4-batteriets levetid

www.techradar.com

Slå av Bluetooth, Wi-Fi, 4G og GPS når den ikke er i bruk

La oss starte med det åpenbare. Når Wi-Fi eller 4G er aktivert, vil batteriet på enheten tømme raskere. Slå dem av når du ikke bruker dem eller trenger dem slå av disse tjenestene. La oss ta Wi-Fi som et eksempel. Hvis du er i restauranten, eller i parken, andre steder, vil enheten fortsette å søke etter nettverket hvis tjenesten er aktivert. Dette er en enkel ting å gjøre, men kan være ganske effektiv.

Juster lysstyrken manuelt

Den andre enkle tingen du kan gjøre er å senke lysstyrkenivået. For å endre dette, naviger til Innstillinger> Skjerm> Lysstyrke og fjern deretter av for "Automatisk lysstyrke". Flytt linjen for å justere lysstyrkenivået.

Skjerm timeout

Hvis tidsavbrudd på skjermen er satt til et minutt, to eller flere, betyr det at hver gang du legger enheten ned, vil skjermen være slått på i noen minutter til. Er dette virkelig nødvendig? Selvfølgelig ikke. Det beste du kan gjøre er å sette tidsavbrudd på skjermen til 30 sekunder. For å gjøre det, bare gå til Innstillinger> Skjerm, trykk på skjermavbrudd og velg riktig tidspunkt.

Last ned Greenify

Det er mange nyttige apper i Play Store, og en av appene som kan hjelpe deg med batteriladeproblemet på LG G4 er Greenify. Som du kanskje har installert noen apper som kan oppføre seg feil, som vil påvirke batteriets levetid, og Greenify vil sette slike apper i dvalemodus når du ikke bruker dem. På den måten vil ikke appene forårsake problemer med batteriet og vil ikke senke enheten din.

Last ned Snapdragon Battery Guru

En annen nyttig app er Snapdragon Battery Guru. Appen lærer hvordan du bruker smarttelefonen, og deretter optimaliserer enheten din slik at batteriet varer lenger uten å deaktivere telefonens funksjonalitet. Sørg for å prøve det, det er ganske fantastisk.

Synkroniser alternativer

Du bør sjekke synkroniseringsalternativene og deaktivere det du ikke trenger. Du kan gjøre dette med noen få klikk, bare gå til Innstillinger, Generelt> Kontoer> Google og deretter gå gjennom alternativene for å slå av tingene du ikke bruker eller trenger.

Bruk batterispareren

Produsenter prøver det beste de kan for å få batteriet til å vare lenger, og moderne smarttelefoner kommer med alternativet Batterisparing. Når dette alternativet er aktivert, deaktiverer det noen alternativer for å få batteriet til å vare lenger. Gå til Innstillinger> Batteri og strømsparing> Batterisparing og slå den på.

Dette er noen enkle ting du kan gjøre for at LG G4-batteriet skal vare lenger mellom ladningene, så sørg for å prøve dem ut!

Bildekilde: www.alphr.com

Du kan også lese: Hvordan fikse LG G4-ytelsesproblemer

 

Legg Igjen Din Kommentar