5 måter å fikse iPhone Ingen gråtonet Wi-Fi på

Noen ganger må du håndtere visse problemer med iPhone-en din. Det meste av tiden vil det fungere perfekt, men feil er også mulig, for eksempel de med batterilevetid, spesifikk applikasjon eller Wi-Fi. Hvis du la merke til at Wi-Fi-innstillingene dine ble nedtonet, er det noen ting du kan prøve, og forhåpentligvis vil alt være tilbake til det normale. Her kan du finne 5 måter å fikse iPhone på uten Wi-Fi, og en av dem vil være den rette løsningen for deg.

Se også: 5 måter å fikse IPhone 6 som ikke kobler til Wi-Fi

5 måter å fikse iPhone på uten Wi-Fi

Kilde: imore.com

Løsning nr. 1: Start iPhone på nytt.

Begynn alltid med noen enkle løsninger som denne. Trykk og hold nede sleep / wake-tasten. Når du ser glidebryteren, sveiper du for å slå av telefonen. Slå den på igjen.

Løsning nr. 2: Tilbakestill nettverksinnstillinger.

Denne handlingen tilbakestiller alle innstillingene dine, for eksempel VPN og APN, Bluetooth og lagrede Wi-Fi-passord.

Gå til Innstilling> Generelt> Tilbakestill, og velg Tilbakestill nettverksinnstillinger.

Løsning nr. 3: Last ned og installer den nyeste programvaren.

Dette problemet kan oppstå hvis du ikke har den nyeste programvaren installert på iPhone. Koble telefonen til datamaskinen din, slå på iTunes og se etter nye oppdateringer.

Løsning nr. 4: Rengjør hodetelefonkontakten.

Wi-Fi-antennen kjører rett under hodetelefonkontakten. Noen ganger, i jekken, er det litt skitt, støv eller rusk. Ta for eksempel en ny tannbørste, og rengjør skitten forsiktig.

Løsning nr. 5: Slett alt innhold og innstillinger.

Du kan fjerne all informasjon og gjeldende innstillinger fra enheten din og tilbakestille den til fabrikkinnstillinger, men sørg for å sikkerhetskopiere dataene dine. For å gjøre dette, gå til Innstillinger, trykk på Generelt, deretter på Tilbakestill og velg Slett alt innhold og innstillinger. Bekreft handlingen.

For de fleste brukere var disse 5 måtene å fikse iPhone uten Wi-Fi gråtoner til, og alt ble tilbake til det normale.

 

Legg Igjen Din Kommentar