Slik løser du problemer med Galaxy Note 8 Fingerprint Scanner

Hver smarttelefon som Samsung har utviklet har klart å samle ros fra mengden. Med tiden har de blitt bedre og har nesten fjernet behovet for å ha en datamaskin. For å beskytte telefonen din mot å komme i gale hender har Samsung lagt til et solid sikkerhetssystem med forskjellige biometri. Blant dem er fingeravtrykksskanneren. I det siste har noen brukere rapportert at fingeravtrykksskannerne ikke fungerer som de skal.

Les også - Slik fjerner du bloatware på Samsung Galaxy S8

Trinn for å fikse Galaxy Note 8 fingeravtrykksskannerproblemer

  • Fingeravtrykkskanneren på Samsung Galaxy Note 8 er plassert på baksiden av telefonen. De fleste ganger kan problemet skyldes det fysiske stedet som ligger ved siden av kameraet bak. Dette kan gjøre det upraktisk for brukerne å nå når de skanner fingrene. Vi foreslår at du holder telefonen riktig og plasserer fingeren i den nøyaktige posisjonen, slik at telefonen kan lese den biometriske.
  • Et annet problem kan være tilfelle på telefonen - hvis du bruker en. Det kan hende at fingeren din ikke kan berøre sensoren ordentlig på grunn av den hevede saken. Prøv å fjerne saken og prøv å bruke fingeravtrykksskanneren.
  • Det kan være støv eller rusk på sensoren til skanneren, prøv å bruke en myk klut for å rengjøre den og prøv igjen.
  • Hvis problemet med å oppdage fingeravtrykkene dine fortsatt vedvarer, bør du slette det lagrede fingeravtrykket. Det kan være et problem med å oppdage hjørnene eller spissene på fingeren. Installer en ny på nytt, og sørg for at du skanner alle hjørnene og spissene på fingeren. Gå til Innstillinger> Låseskjerm og sikkerhet> Fingeravtryksskanner> Følg instruksjonene på skjermen.

Ovennevnte løsninger vil definitivt løse Galaxy Note 8 fingeravtrykksskannerproblemer på telefonen din.

Les også - Slik løser du Samsung Galaxy S8 batterilevetid

 

Legg Igjen Din Kommentar