Beste gratis e-postleverandører

E-post er den grunnleggende inngangsnøkkelen for sosiale nettverk og generelt bruk av internett. De fleste av de profesjonelle foretrekker fortsatt e-postmeldinger som deres primære kommunikasjonsmåte. Derfor tilbyr de fleste e-posttjenesteleverandører grunnleggende e-posttjenester gratis. E-postleverandører tilbyr flere funksjoner som lagringsplass, domenenavn, forbrukervennlig grensesnitt, spam-mappe sammen med flere andre fasiliteter. Her skal vi liste opp noen av de beste e-postleverandørene. Denne artikkelen kaster lys over noen av de viktige funksjonene du bør se etter når du velger en e-postleverandør.

Se også: Slik oppretter du en gruppe i Gmail

Gmail

Gmail er den mest brukte webmail-tjenesteplattformen som eies av Google. Denne plattformen fungerer som et nøkkelkort til et sett med applikasjoner utviklet av selskapet. Bare en e-postkonto, og det er mange apper og deres tjenester innen fingertuppene. Resten av funksjonene inkluderer 15 GB lagringsplass for data, Google-bilder for lagring av bilder, YouTube for videoer, etc. Gmail er den mest brukervennlige og godt sorterte plattformen, og viktigst av alt, en av de sikreste.

Besøk Gmail

Outlook

Utsiktene er en e-postplattform fra Microsoft, tidligere kjent som Hotmail. Flere applikasjonsforbedringer og foryngelse av Microsoft-tjenester har gjort det mer progressivt og bedre enn noen gang. Det anbefales for folk som vanligvis bruker flere plattformer for å få kontakt med andre. I likhet med Google kan du bruke messenger, arrangør, kalender, videosamtaler, funksjoner i et enkelt vindu.

Besøk Outlook

Mail.com

En annen webmail-plattform brukt av mange frilansere, små bedrifter og selvstendig næringsdrivende. Denne plattformen er publikumsorientert og veldig nyttig for å beskrive virksomheten din på bare en linje. Du kan erstatte mail.com med alt du ønsker deg. Lagringsplassen er bare 2 GB, men mange anser dette for mer enn nok.

Besøk Mail.com

AOL

AOL er nettpost populært for sin ubegrensede lagringskapasitet. I motsetning til andre plattformer, er det begrensninger for lagring av data. Det kommer også med virusbeskyttelsen for arbeidsstasjonen og oppdaterte spamfilter. Du kan alltid importere kontaktene dine fra alle typer format. Der trenger du ikke lage kontaktlisten din fra null.

Besøk AOL

Zoho

Denne webmail-plattformen er kjent blant småbedrifter og nystartede selskaper, ettersom den lar deg bruke opptil 25 forretningsadresser. Disse flere adressene har en lagringsplass på 5 GB og ditt eget domenenavn i stedet for @ zoho.com. Denne plattformen lar deg også enkelt koble til Google Drive eller andre skylagringssystemer.

Besøk Zoho

Yahoo! Post

En av de eldste i markedet og en av de beste for fildeling av medier. Det foretrekkes av de som ofte sender og mottar mediefiler og vedlegg. Gigantisk plass på 1 TB sammen med sosiale medietillegg, tilpassede bakgrunnstemaer, søketast for vedleggene dine, gjør det populært blant kunstnere, designere og andre fagpersoner.

Besøk Yahoo! Post

Proton Mail

Hvis du leter etter plattformen for å dele sensitiv og personlig informasjon, er ProtonMail det beste alternativet som er tilgjengelig. Det er en nettpost som kommer med den unike egenskapen til krypterte e-poster. Du får bare 500 MB, men e-postmeldinger er sterkt kryptert og forsvinner etter et tidsrom på 30 dager. Det krever ingen annen programvare for å dekryptere e-post. Det er brukervennlige og fargekodingssystem hjelper deg å holde deg organisert.

Besøk ProtonMail

GMX

GMX er kanskje ikke så populær som andre e-postleverandører som er oppført her, men er definitivt en pålitelig webmail-plattform. Den tillater vedlegg på opptil 50 MB i størrelse. Du kan administrere flere e-postkontoer ved å bruke en enkelt e-postsamler. Denne plattformen har også et av de beste spam- og virusfiltrene.

Besøk GMX