Slik fjerner du flere iPhone-kontakter fra iCloud samtidig

Hvert år hoper vi opp mange kontakter på iPhonen vår, og neste år kan vi kutte bånd med de kortvarige kontaktene. Dette tvinger oss til å slette slike navn og numre fra kontaktlisten vår. Hvis du planlegger å fjerne kontakter en etter en, vil det ta mye tid. Så hvordan vil du slette flere kontakter fra iPhone-en på en gang?

Vel, iCloud-kontoen din kan hjelpe deg nå. I motsetning til Android-telefoner der du enkelt kan velge og slette mer enn én kontakter; iOS-enheter tilbyr ingen enkel metode for å slette flere kontakter. Med mindre du har synkronisert iOS-enhetene dine til iCloud. Vi antar at du allerede har synkronisert iPhonen din med iCloud.

Før du begynner å fjerne kontakter, må du slå på iCloud-sikkerhetskopien på.

Aktiver iCloud-sikkerhetskopi på iPhone eller iPad

Trinn 1. Start innstillinger på din iPhone → Trykk på profilen din .

Steg 2. Bla nedover og trykk på iCloud → Trykk på iCloud Backup.

Trinn 3. Slå nå iCloud Backup på.

Vær oppmerksom på at sikkerhetskopieringsprosessen kan ta 3 til 4 timer. Du trenger et Wi-Fi-nettverk for denne sikkerhetskopieringsprosessen.

Slik sletter du flere kontakter fra iPhone ved hjelp av iCloud

Trinn 1. Logg deg på iCloud.

Steg 2. Klikk på Kontakter.

Trinn 3. Hvis du bruker Mac, holder du Kommando-knappen og klikker deretter på hver kontakt du vil fjerne. Hvis du bruker Windows PC, klikker du på hver kontakt mens du holder kontroll (Ctrl) -knappen (dette lar deg velge flere kontakter.)

Trinn 4. Nå kan du enten trykke på Delete-knappen på tastaturet eller klikke på Show Actions Menu (tannhjulikon) nederst til venstre.

Trinn 5. Klikk på Delete.

Endringene reflekteres så lenge synkronisering av kontakter er aktivert.

Se hvordan du sletter flere kontakter i iCloud

Det er ganske enkelt, ikke sant?

Oppsummering ...

Jeg skal innrømme at dette ikke burde være en ideell måte å slette flere kontakter på, men det er alt vi har akkurat nå. Forhåpentligvis, hvis Apple vurderer å inkludere denne funksjonen i en kommende iOS-oppdatering, vil det være en stor lettelse for brukerne. Inntil da må vi forholde oss til iCloud-basert slettingsmetode.

Du kan gjerne utforske:

  • Slik gjenoppretter du slettede iPhone-kontakter
  • Hvordan slå sammen dupliserte iPhone-kontakter
  • De beste appene for iPhone-kontakter og adressebokadministrasjon fra 2019
  • Slik sorterer du kontakter etter fornavn på iPhone, iPad og Mac

Det er ganske enkelt ikke sant? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor, og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar