Hvordan spore og finne Pokémon i nærheten med skjermbilder i Pokémon Go på iPhone

Med fantastisk suksess har “Pokémon Go” blitt alles favoritt. Slik har manen til å spille dette fantastiske augmented-reality-spillet at fans bare ikke kan slutte å fantasere om det. Når alt kommer til alt, hvem ville ikke ønsket å fange Pokémon og vinne Gym-kamper?

Pokémon Go har blitt oppdatert med noen mindre feilrettinger og ytelsesforbedringer. Skjermbildet i nærheten er erstattet med visningsskjerm med noen forbedringer til avstand.

Sightings-skjermen skanner kartområdet ditt hvert 15.-30 sekund etter nye Pokémon. Hvis observasjonsskjermen er på, vil du se opptil 9 Pokemon i ditt område. Listen oppdateres automatisk når du flytter fra et sted til et annet. Hvis en skapning er nærmere retningen du beveger deg, vil den bli sett øverst i venstre hjørne. Og den som er lenger borte vil vises nederst til høyre i hjørnet.

Hvordan spore og finne Pokémon i nærheten med skjermbilder i Pokémon Go på iPhone

Trinn 1. Start Pokémon Go på din iPhone.

Steg 2. Du vil se en liten grå boks til høyre for din virtuelle avatar. Den vil vise noen Pokémon-former. Trykk på denne boksen.

Trinn 3. Dette er Sightings-skjermen. Nå vil du se en gruppe på opptil 9 Pokemon i ditt område.

Trinn 4. Deretter må du bruke disse beregningene for å sikre at du er i riktig retning for en Pokemon. Du må velge det og begynne å gå i alle retninger. Hvis steinbruddet synker lenger ned på listen, beveger du deg i feil retning. Men hvis den flyter til toppen, er du på vei i riktig retning.

Det er gjort!

Generelt gyter Pokémon på kartet i rundt 10-15 minutter på samme sted. De vil forsvinne når tiden er omme. Etter at en Pokémon har avgått, vil den bli fjernet fra observasjonslisten ved neste skanning. Hvis du beveger deg langt borte rundt 700-1000 fot, vil Pokemon forsvinne fra listen.

Så hold fokus og finn Pokemon ved å bruke din ekspertise. Tilpass treneravataren din for å bringe mye morsommere inn i stykket.

Sørg for å sjekke ut disse smarte triksene for å finne Pokemon enkelt. Det er også en måte å finne skapninger selv uten å bevege seg. Og hvis du noen gang vil prøve ut noe nytt, kan du sjekke ut disse fem beste alternativene til Pokemon Go.

Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus. Prøv også iOS-appen vår.

Flere Pokemon How-Tos

“GPS-signal ikke funnet” i Pokémon Go på iPhone: tips for å fikse

Jignesh Padhiyar Pokémon Go er uten tvil det desidert mest populære spillet med tanke på suksess uten enestående. Etter å ha installert det fantastiske augmented reality-spillet på ...

Slik løser du Pokémon Go Crashing eller Server Issue på iPhone eller iPad

Jignesh Padhiyar Så snart jeg startet min uendelige overbærenhet med det hotteste spillet på planeten (for tiden) "Pokémon Go", kjente jeg min kjærlighet til ...

Slik løser du Pokémon Go for problemer med Apple Watch-krasj, synkronisering og batteri

Jignesh Padhiyar Pokémon Go for Apple Watch har ikke vært så bra for noen brukere. Problemer som krasjer, synkroniserer, treg lasting og tapper batteri hjelper ikke ...