Beste iPhone 6s klare saker i 2020: Ikke skjul dyret ditt bak stolpene

Innrøm det, aller første etter å ha kjøpt Apples flaggskipsenhet iPhone 6s; alt du vil gjøre er å kjøpe en sak for å beskytte den. Ikke skjul skjønnheten i iPhone 6s bak ugjennomsiktige saker. Hvis du fikk det, ville du flauntet det. I tilfelle du fremdeles ønsker å gå for ikke-gjennomsiktige saker, har vi allerede en liste over dem.

Her har vi listet opp noen av de beste iPhone 6s klare sakene som ikke vil skjule skjønnheten til enheten. Bare se på listen, så er jeg sikker på at du får en perfekt match for iPhone 6-ene.

Beste iPhone 6s Klare saker i 2019

#1. Trianium

Trianium Clear Cushion veske til iPhone 6s har to lag beskyttelse. Den første er den støtdempende rammen som tar vare på enheten din fra normale fall og ujevnheter. For det andre er den solide kroppen som vil ta vare på riper, støv og skitt.

Bortsett fra beskyttelse, er den helt gjennomsiktig og lar smarttelefonen din skinne for enhver pris! Clear Cushion kommer i fire fengslende fargevalg.

USP: Ripebestandig

Sjekk ut på Amazon

# 2. Spigen

Spigen er et av de kjente merkene for Apple-tilbehør. Ultra Hybrid-saken bærer sitt stempel og står høyt på aspektene. Fusjonen av hard PC og TPU har gitt huset sitt den nødvendige styrken for å beskytte din iPhone mot fall.

Gummi støtfangeren er ganske god til å motstå slag. Hevet leppe tilfører et lag med beskyttelse i armeringen. Ultra Hybrid Clear Case fra Spigen kommer i fem fargealternativer.

USP: Luftpute-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 3. Maxboost

Maxboost Liquid Skin-veske til iPhone 6s er relativt slankere enn andre tilfeller. Ikke overse den fordi den er slank; den kan beskytte enheten din mot all vanlig slitasje. Bortsett fra det beskytter saken også mot riper, fordi den har et anti-ripebelegg. Til slutt er Liquid Skin tilgjengelig i bare to farger - rosegull og ultraklart.

USP: Ripebestandig

Sjekk ut på Amazon

# 4. JAHOLAN

Vakker er det perfekte ordet for “JAHOLAN.” Denne TPU-saken er ikke bare ganske myk, men også veldig fleksibel. Så utvendig har den glatte og gripende følelsen, noe som gjør det mer behagelig for håndflaten din å holde iPhone.

Blomstermønsteret eksisterer innenfor laget av dekselet. Dermed vil den ikke klø eller miste sjarmen. Med den støtsikre rammen i anlegget sammen med den opphøyde, kan den gi den nødvendige beskyttelsen til smarttelefonen.

Det som imidlertid gjør JAHOLAN skiller seg ut er tilgjengeligheten i 30 attraktive mønstre.

USP: Vakkert blomster mønster

Sjekk ut på Amazon

# 5. iXCC

Til 6, 99 dollar ser det klart ut at iXCC-dekselet er mer enn en fin innsats. Saken har dekket de fleste basene for å la smarttelefonen din fortsette å se stilig ut uten å gi noen sjanse til støt for å skade den.

Bakplaten er pansret av hardplast, mens rammen har myk TPU. Takket være det slitesterke foringsrøret og støtfangerutformingen kan saken enkelt tåle sjokk.

Dessuten sørger den skrå kant til at både kameraet og berøringsskjermen har ønsket beskyttelse mot skrubber.

USP: Tettsittende og beskyttende design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Ailun

Nok en billig ($ 5.89) men likevel veldig imponerende iPhone 6s klar sak. Det er blandingen av hard akryl og myk TPU. Mens det robuste bakpanelet forsterker strukturen, motstår den glatte støtfangeren støt.

På grunn av de gummierte sidene, er det ganske behagelig å ha iPhone. Hevede kanter sikrer at skjermen og kameraet ikke kommer i kontakt med overflaten.

Bortsett fra beskyttelse, synes utskjæringene å være presise - og tilbyr problemfri tilgang til porter og høyttalere.

USP: Anti-scratch design

Sjekk ut på Amazon

# 7. OtterBox SYMMETRY CLEAR SERIES

OtterBox SYMMETRY CLEAR SERIES er et must for folk som ønsker en stilig og veldig holdbar gjennomsiktig veske. Denne klare saken har dobbeltlags konstruksjon som er utstyrt for å tåle støt.

Det er også i stand til å holde seg unna riper. De hevede kantene beskytter sikkerheten på berøringsskjermen. Til slutt er denne gjennomsiktige saken fra Symmetry Clear Series tilgjengelig i 18 farger.

USP: Ganske holdbar

Sjekk ut på Amazon

# 8. MOSNOVO

MOSNOVO klar etui viser vakker blomsterblonder design av henna mandala. Den har en TPU-ramme som er fullt i stand til å absorbere støt. PC-bakplaten er solid nok til å beseire virkningen av støt. Apple-logoen fortsetter å skinne gjennom uten hindring.

Denne gjennomsiktige etui passer perfekt på iPhone 6s; gir behagelig tilgang til alle knappene og portene. I tillegg gir ti fargevalg muligheten til å velge det mest attraktive dekselet til smarttelefonen.

USP: Henna mandala blomsterdesign

Sjekk ut på Amazon

# 9. JETech

JETech oversiktlig sak har en enkel design som gir iPhone 6s fullstendig uavhengighet for å avsløre sin imponerende profil. Denne transparente er skapt med PC og TPU-fusjon og er støtdempende.

De luftdempede hjørnene gjør det mer beskyttende. Siden saken er veldig fleksibel, vil du ikke ha noen problemer med å installere å fjerne det. JETech gjennomsiktig veske kommer i fem fargealternativer som svart, gull, grått, HD klart og rosegull.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

# 10. FlexGear Aura X

FlexGear Aura X er meget beskyttende. Det som gjør så solid er det dobbelte laget av konstruksjon. Med den myke TPU-rammen motstår den støt og gir ekstra grep slik at du komfortabelt holder enheten.

Den klare PC-ryggen tåler dråper. Den leveres med skjermbeskytteren som gir mer sikkerhet for berøringsskjermen. Presise utskjæringer for kamera, porter og sensorer gir denne gjennomsiktige etuiet et formmessig utseende.

USP: Ripebestandig

Sjekk ut på Amazon

Bonus

DIW

Den klare saken fra DIW er en perfekt kombinasjon av holdbarhet og stil. Det er krystallklart å skryte av skjønnheten til iPhone 6s. Mens den også er sterk nok til å sikre at skjønnheten ikke blekner med normalt fall eller støt. Baksiden av saken er laget av myk TPU, mens det sterke PC-materialet på støtfangeren fungerer som en støtdemper.

De presise kuttene på saken får deg til å føle deg som om det ikke er noen sak i det hele tatt. Dessuten vil det ikke bli gult etter hvert, som de fleste av de klare sakene. Til slutt er det også to forskjellige farger - svart og klar.

USP: Sterk PC-støtfanger

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Logger av

Disse klare sakene viser imponerende design og er i stand til å absorbere sjokk og forsvare enheten din fra bunnen av. Dessuten er de veldig lette og passer perfekt på iPhone 6s. Hvilken gjennomsiktig sak har du valgt å smykke utseendet til enheten din? La oss få vite navnet og kvaliteten du vil se i alle klare tilfeller.

Du vil se på:

  • Beste iPhone 6s Kickstand tilfeller
  • Beste iPhone 6s lommebokvesker
  • Beste iPhone 6s slanke tilfeller
  • Beste iPhone 6s foliovesker

For å lese flere slike topptilbehørslister med iPhone, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar