Hvordan få "Animoji" på eldre iPhones og Android-enheter

“Animoji” er en av de mest omtalte funksjonene til iPhone X og iPhonene 2018. Og med tanke på hvor spennende animasjonsemojiene er, fortjener den å ha mange utmerkelser. Jeg er sikker på at mange iPhone- og Android-brukere ville være villige til å ta en titt på denne utmerkede funksjonen. Heldigvis er det en måte å få Animojis ikke bare på noen iPhones, men også på en Android-enhet.

Møt en app som heter “SUPERMOJI” som lar deg bruke Animojis på hvilken som helst iPhone. For å være mer presis, kan du få Animojis på iPhone 5s, 6/6 Plus, iPhone 6s / 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7/7 Plus, iPhone 8/8 Plus. En annen bemerkelsesverdig ting med denne appen er at den også fungerer med iPad.

Hvordan få iPhone X Animojis på eldre iPhones og Android-telefoner

Et annet krav er at enheten din må ha iOS 11 eller nyere. Android-brukere må bruke APK for å installere appen. Så klar til å gi dette Animojis-alternativet et snurr på enheten din? La meg lede deg gjennom prosessen!

  • SUPERMOJI kan ikke spore ansiktet ditt like perfekt som Animojis, som får mest mulig ut av TrueDepth-kameraet.
  • I stedet for TrueDepth-kameraet, bruker denne appen telefonens standardkamera som hjelper den med å fange opp mindre ansiktsbevegelser i sanntid.
  • Appen kan skryte av et nesten samme utvalg av animojis som finnes på Apples flaggskip iPhones. Jeg mener du kan prøve ut flere emojier som hund, katt, robot og mer. Det er ikke alt; den tilbyr også noen kule filtre og effekter slik at du kan legge til litt mer krydder i stykket.

Trinn 1. Først av, last ned SUPERMOJI på enheten din. Det er helt gratis.

  • Last ned SUPERMOJI på iOS-enheten din
  • Last ned SUPERMOJI APK-fil og installer den på Android-enheten din

Steg 2. Nå, start appen og la den få tilgang til kameraet og mikrofonen din.

Trinn 3. Neste opp, må du velge masken du vil bruke. Sjekk ut de flere alternativene som tilbys, og velg det du vil bruke.

Når du har valgt masken, kan du velge en fin bakgrunn som kan gå perfekt med både stemningen og masken. For å gjøre dette, trykk på kategorien Bakgrunner og velg et passende alternativ.

Trinn 4. Deretter trykker du på den røde utløserknappen for å spille inn videoen.

Trinn 5. Det er på tide å uttrykke seg og få frem den skjulte hunden eller katten i sin fullverdige form.

Trinn 6. Når du har spilt inn videoen, har du muligheten til å dele den på Facebook, Messenger, Instagram . For å gjøre det, trykk bare på mediet som du vil dele videoen din igjennom → skriv en kul melding og del den.

Ikke glem å sjekke ut lagringsknappen for å lagre videoen i kamerarollen. Når du har lagret den på biblioteket ditt, kan du bruke redigeringsverktøyene for å finjustere videoen og sprenge den på sosiale medier eller dele den via e-post eller til og med Meldinger-appen.

Å ja, ikke unnlatt å sjekke de flere effektene da de ser ut til å være gjennomtenkt.

Video: Hvordan få iPhone X Animojis på en hvilken som helst iPhone?

Din ta:

Oppriktig sagt har jeg funnet “SUPERMOJI” ganske bra. Selv om det har begrensninger og ikke kan være så nøyaktig når det gjelder ansiktskartlegging som iPhone X / Xs eksklusive Animojis, gir det deg en mulighet til å prøve ut denne funksjonen.

Bør ikke gå glipp av disse innleggene også:

  • Hvordan tilpasse iMessage App Drawer
  • Hvordan bruke Apple Pay Cash på iPhone og iPad
  • Hvordan sende / motta penger via Facebook Messenger
  • Slik sletter du sendt WhatsApp-melding på iPhone og Android

Liker du denne appen? Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike kule artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar