Slik fjerner du passord fra PDF-filer på Mac

Kontoutskrifter eller økonomiske poster er passordbeskyttede PDF-filer for å sikre sensitiv informasjon. Men hva hvis dokumentene blir ganske vanlige senere, og du ikke lenger trenger å beskytte dem? Det er da du ønsker å fjerne passord fra PDF-filer på Mac-en slik at du kan få tilgang til dokumentene uten noen begrensning.

Selv om det ikke er noen offisiell måte, er å dekryptere PDF-er en problemfri oppgave. Dessuten er det noen PDF-redaktører for Mac som lar deg administrere filene dine med mer fleksibilitet. Så det er ingen sjanse for at arbeidsflyten din blir sittende fast. La oss sjekke ut veien!

Slik fjerner du passord fra PDF-dokumenter på Mac

Trinn 1. Åpne den krypterte PDF-filen i forhåndsvisning-appen på Mac-en.

Steg 2. Skriv inn passordet for å åpne dokumentet.

Trinn 3. Klikk på Fil- menyen og velg deretter Skriv ut.

Trinn 4. Nå, klikk på rullegardinmenyen ved siden av PDF og velg Lagre som PDF.

Trinn 5. Velg deretter ønsket sted for filen.

  • En viktig ting som er verdt å merke seg er at hvis du lagrer filen uten å endre navn, vil den overskrive det eksisterende dokumentet og også fjerne passordet.
  • Du kan endre filnavnet for å opprette en sekundær fil uten passord. Velg hva som best tjener ditt behov. Fremover vil du kunne få tilgang til innholdet i dette dokumentet uten noen begrensning.

Det er det!

Hvordan lagre PDF-fil uten passord på Mac ved hjelp av tredjepartsapp

Det er noen førsteklasses PDF-redaktører som lar deg ta kontroll over filene dine med ønsket frihet. Den jeg har brukt lenge, er Wondershares PDF-element. Den er fullt utstyrt og kommer med et bredt spekter av redigeringsverktøy. Hvis du vil vite mer om denne appen, kan du lese vår detaljerte anmeldelse.

Hva med å dekryptere PDF-filer på iPhone eller iPad?

Vi har funnet ut en like effektiv måte å håndtere krypterte PDF-filer på iOS-enheter på. Hvis du ikke lenger vil skjerme noen av dokumentene dine eller ønsker å få tilgang til innholdet umiddelbart, kan du prøve dette trikset også.

Der går du!

Pakk inn ...

Slik kan du lagre PDF-filene dine uten passord på Mac-en. Selvfølgelig ville det være bedre hvis det var et alternativ med ett klikk. Men dette trikset får bare arbeidet.

Det kan være lurt å se raskt på:

  • Hvordan konvertere en tallfil til Excel på Mac, iPhone eller iPad
  • Hvordan redusere PDF-filstørrelse på Mac uten å miste kvaliteten
  • Hvordan redigere og kommentere PDF-filer på Mac
  • Hvordan vannmerke PDF-sider ved hjelp av raske handlinger på Mac

Har du noe tips til oss? Skyt den ned nedenfor og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram i tillegg til å laste ned appen vår, slik at våre siste opplæringsprogrammer alltid vil være på radaren din.

 

Legg Igjen Din Kommentar