Jeff Williams sett på som neste administrerende direktør i Apple; Men han er 95% drift, 5% produkt

Etter Jony Ives avgang fra Apple, var medieverdenen bekymret for hans verdige erstatning. Apple tok imidlertid Sonys avgang som bare nok en oppsigelse fra teamet. Og Cupertino-giganten tildelte Jeff Williams å føre tilsyn med designstudio i tillegg til sin primære rolle som sjef for driftsansvarlig.

Dette doble ansvaret skyver Jeff nær sin umiddelbare Mr. Tim Cook. Så de indre kretsene på Apple tar raskt et hint om at Jeff er den neste administrerende direktøren i Apple, når Cook først har lagt papirene sine. Men nåværende og tidligere kolleger hos Apple oppfatter Jeff som 95% drift og 5% produkt.

Jeff Williams: En beskjeden, disiplinert og krevende leder

Bloomberg snakket med mange Apple-ansatte, og de svarte på betingelse av anonymitet: "I løpet av årene som selskapets driftssjef, Cooks gamle jobb, har Williams utmerket seg som en beskjeden, disiplinert og krevende leder i den nåværende administrerende direktørs stil."

"Han har forhandlet med leverandører, sendt hundrevis av millioner enheter i året fra kinesiske fabrikker til resten av kloden, og vært litt mer praktisk med produktutvikling enn Cook."

Det Bloomberg ønsker å formidle er at "Apples arvtaker er mye mer likt Tim Cook enn Steve Jobs." Argumentet gir grunn til et spørsmål: Trenger Apple noen som Steve Jobs på dette tidspunktet?

Kanskje har Michael Gartenberg, en tidligere markedssjef i Apple, pent sagt,

"Man trenger ikke nødvendigvis en visjonær som administrerende direktør i Apple, så lenge det er en visjonær i selskapet som administrerende direktør kan jobbe med."

Man må ikke glemme at det var Tim Cook, som har ledet Apple de siste åtte årene, og i løpet av sin periode som administrerende direktør i Apple oppnådde merkevaren kort status som et billion billion-selskap.

Bloomberg rapporter siterer en tidligere Apple-leder som å si: “Han er den nærmeste tingen i selskapet til Tim Cook, og du får mer av det. Hvis du synes Cook gjør en god jobb, er det et godt valg. ”

Det ble hvisket blant tidligere og nåværende kolleger hos Apple at Jeff Williams ville være det riktige valget for toppjobben; mange hadde posisjonert Jeff som sådan lenge før Ives avgang.

Folk som jobber i Apple i lang tid tror at “Apple Watch har vært Williams største test. Måneder før den første modellens utgivelse i 2015, begynte noen ansatte som testet enheten, å ha allergiske reaksjoner på typen nikkel som ble brukt i foringsrøret, et ikke uvanlig problem med armbåndsplagg. "

“Williams ringte å skrape tusenvis av klokker selskapet allerede hadde produsert og rampet opp en egen produksjonslinje med en annen type nikkel.

"Ansatte la også merke til at" taptic-motoren ", en Williams-prioritering som gjør at klokken kan vibrere roligere enn en typisk telefondel når den mottar varsler, var utsatt for langvarig feil fra korrosjon. Igjen bestemte Williams seg for å ikke sende ut noen tusen klokker som ble berørt. Ansatte fikk dem i stedet. ”

Det var alt folkens!

Hvis Jeff Williams blir administrerende direktør i Apple i fremtiden, kan han ha et mer betydelig ansvar for produktinnovasjon for å slette sitt nåværende bilde av 95% drift og 5% produkt.

Tror du Jeff Williams vil kunne bevise sin stykke? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentarfeltet.

 

Legg Igjen Din Kommentar