Hvordan bruke enhånds tastaturmodus i iOS 11 på iPhone

Helt siden jeg byttet til Apples phablet (5, 5-tommers iPhone) for å gi liv i medieforbruket, har jeg måttet gå på akkord med en ting - “Ubehagelig å skrive.” Den ultra-store skjermen på smarttelefonen hadde tatt bort komforten til en -handed typing - som jeg virkelig likte mye på en 4-tommers iPhone. Heldigvis er de ubehagelige dagene endelig over. Ingen premier for å gjette! Du kan nå aktivere og bruke enhånds tastaturmodus i iOS 11 på iPhone.

Så uansett om du er venstrehendt eller finner høyrehåndsskriving mer jevn seiling, vil denne enhånds tastaturmodusen gjøre livet ditt mye enklere. Enda bedre, kan du øyeblikkelig aktivere og avslutte den. La oss gå over for å vite mer!

Hvordan aktivere og bruke enhånds QuickType tastaturmodus på iOS 11 på iPhone

Trinn 1. Først må du åpne en hvilken som helst app og få opp QuickType-tastaturet slik du vanligvis gjør. I denne testen skal jeg åpne Meldinger-appen.

Steg 2. Deretter trykker du og holder på "International Keyboard" -knappen.

Trinn 3. Sjekk ut trioen til de nye ikonene (ser ut som bittesmå tastaturer) langs bunnen. Hvis du vil skrive med høyre hånd, trykker du på høyre side av tastaturikonet. Trykk på venstre side av tastaturikonet for å komme i gang med venstre hånd.

Som du kan se, krymper tastaturet til høyre / venstre for å gjøre det ekstremt praktisk for deg å skrive med en hånd.

Hvis du vil gå tilbake til det vanlige tastaturet, trykker du bare på pilen på hver side av tastaturet.

Video: Hvordan bruke enhånds tastaturmodus i iOS 11 på iPhone

Over til deg

Jeg liker veldig godt denne tidsbestemte funksjonen som definitivt kommer til å gjøre skrivingen mer praktisk på iPhone. Det er tider hvor jeg bare ikke vil bruke begge hendene mine til å skrive; spesielt når du jobber på datamaskinen eller slapper av i sofaen. Heldigvis slipper jeg fra nå og ut å bruke begge hendene mine til å skrive meldinger eller raske svar.

Hva synes du om denne helt nye funksjonen? Skyt din tilbakemelding i kommentarene nedenfor.

Når vi snakker om iOS 11, vil du også komme inn på disse innleggene:

  • Slik aktiverer du mørk modus i iOS 11
  • Slik registrerer du iPhone-skjerm i iOS 11
  • Hvordan tilpasse Kontrollsenter i iOS 11
  • Hvordan sende / motta Apple Pay Cash ved å bruke iMessage i iOS 11

For å lese flere slike interessante innlegg relatert til det siste iOS-økosystemet, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar