De beste iPhone 6s-batteritilfeller i 2020: Hold telefonen oppe hele tiden

iPhone 6s brukere har alltid klaget på batterilevetiden. Uansett hvor mange tips eller triks du prøver, vil du alltid være misfornøyd med iPhone-batteriets ytelse. Vi må enten finne et ladepunkt eller ta med oss ​​en kraftbank.

For å løse dette problemet med batterilader, har vi plukket ut noen av de beste batterikassene for iPhone 6s. De vil sørge for at enheten din alltid er på og klar til å brukes. Bare sjekk listen nedenfor for å gjøre det enkelt å velge.

De beste batteritrekkene for iPhone 6s i 2019

#1. mophie Juice Pack

Ingen liste over de beste iPhone 6s batterikasser kan være komplett uten denne populære merke-mophien. Juice Pack kan ikke skryte av et enormt batteri, men det er 1, 840 mAh batteri som er godt nok til å gi mer enn 20 timer ekstra taletid.

Når det gjelder design, ser denne batterikassen litt på den slankere siden. Med det gummierte utsiden får du forbedret griping. Dessuten kan den også tåle dråper og avverge skrap.

I tillegg kan du velge Juice Pack i fire attraktive fargealternativer inkludert svart, blått, rosa og lilla.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 2. MAXBEAR

Maxbear presenterer en batterikasse som er enkel å installere og fjerne. Normalt er batterikasser upraktiske å håndtere, spesielt når det gjelder montering og fjernelse. Maxbear har gjort dette uanstrengt og tilbudt en batteripakke som kan skryte av 5000mAh kapasitet.

Med denne batteritasjen vil du få mer enn 60 timer ekstra lyd, 24 timers 3G-taletid, 15 timer video, 12 timer nettlesing eller 3 timer 3D-spill. For beskyttelse av telefonen din har Maxbear en 360-graders riper for å beskytte enheten mot fall og støt.

USP: Enkel installasjon og fjerning

Sjekk ut på Amazon

# 3. Wavypo

For ekstra batteri, ikke gå etter lynkabelen eller adapteren, kjøp Wavypos batterikasse til din iPhone. Denne utvidede ladbare saken på 4000 mAh fungerer som en bærbar strømbank og beskytter din iPhone mot potensielle skader.

Denne eksterne batteripakken gir smarttelefonen 150% ekstra batterilevetid. Det innebygde litiumpolymerbatteriet gir deg 18 timers taletid, 12 timers internett surfing eller 70 timers lydavspilling.

USP: Trygt å lade

Sjekk ut på Amazon

# 4. eple

Her kommer noe fra Apple selv. Dette kullgrå batteri etui er et sertifisert renovert produkt, som er testet for ytelsen. Du kan lade din iPhone og batterikasse samtidig, og øke taletiden opp til 25 timer. Nyt mer surfing på internett og avspilling av lyd og video.

Når batterikassen er på, kan du se dens intelligente batteristatus på iPhone-skjermen og i varslingssenteret. Dette forteller deg hvor mye lading du har igjen. Denne batterikassen er kompatibel med lyntilbehør som lyn til USB-kabel og lyn dock.

USP: Støtter lyntilbehør

Sjekk ut på Amazon

# 5. HETP

En batterikasse fra HETP gir opptil 200% mer strøm til iPhone 6-ene. Med denne ekstra kraften kan du surfe på Internett, se videoer, høre på musikk og snakke med dine kjære i lang tid. En bemerkelsesverdig egenskap ved denne batterikassen er at den beskytter telefonen ikke bare eksternt, men også internt. Overlading og overoppheting er vanlige problemer med vanlige batterikasser, men ikke med HETP-saken.

En annen viktig funksjon er enkel installasjon og fjerning. Mange brukere har opplevd at de synes det er vanskelig å installere en batterikasse. HETPs batteripakke er nøyaktig laget for å passe komfortabelt på din iPhone 6s.

USP: Dobbeltlags beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 6. Nyko

En tynn batterikasse er et sjeldent syn i en verden av smarttelefontilbehør. Imidlertid har Nyko produsert bare 12 mm tykk batterikasse, som tilbyr 1550mAh kapasitet. Batterikapasiteten til denne saken er ikke nok for en pro-bruker, men den kan legge til opptil 80% batterilevetid på iPhone.

Dette batteri etui er laget av myk gummi og førsteklasses harde plastmaterialer, som gir utmerket myk berøring. Sjekk den dedikerte ladeknappen for strømknapper, som lar deg vite hvor mye lading du trenger.

USP: Ladeknapp for strømknapp

Sjekk ut på Amazon

# 7. Alpatronix

Alpatronix batteri etui er et stilikon, finish og utseende er imponerende. Bortsett fra skjønnhet, er saken sertifisert av Apple og har et 3100mAh batteri under panseret. Som andre batterisaker kan du synkronisere og lade samtidig.

De nøyaktige klippte objektene har ingen av funksjonene til iPhone 6s. Til slutt er det mange forskjellige farger sammen med forskjellige støtfangere som passer din stil.

USP: MFi-sertifisert

Sjekk ut på Amazon

# 8. i-Blason

i-Blason er kjent for å produsere robuste etuier til iPhones. Denne gangen har selskapet kommet med en batterisak. Imidlertid har i-Blason beholdt sin signaturstyrke i dette tilfellet, som er Apple MFI-sertifisert.

i-Blasons berømmelse hviler hovedsakelig på dens evne til å lage kickstand-saken. Og dette talentet er synlig i denne batterikassen, som er forsterket av en hylsterveske. Selskapet har brukt ion-litiumpolymermateriale for å produsere denne 3200mAh batterikassen.

USP: Belteklips hylster batterikasse

Sjekk ut på Amazon

# 9. Smiphee

"Smiphee" har egenskapene til å være en ideell sak for din iPhone 6s Plus. Med et solid 4000mAh-batteri, gir det opp til 150% ekstra juice til smarttelefonen. Når du vil bruke enheten din mye, kan den oppfylle kravene.

Utover rikelig med ekstra batterilevetid, tilbyr den også det vesentligste forsvaret for smarttelefonen - den forhøyede kanten på begge sider beskytter både skjermen og bakkameraet. Du kan dessuten velge denne modige saken i fire flotte farger som rosegull, blå, gråsvart og svart.

USP: Ekstra beskyttelse for skjerm og kamera

Sjekk ut på Amazon

# 10. Oakwill

Oakwill har en av de beste erstatningsbatteriene til iPhone 6s. En bemerkelsesverdig funksjon er LED-indikatorer, som viser batteristatusen til denne bærbare lader. Når denne laderen har gått tom for strøm, kan du raskt lade den med en ladekabel.

Oakwill har pakket 5000 mAh oppladbart Li-polymer batteri, som lar deg nyte 28 timers taletid, 98 timers musikktid og 22 timers videotid.

USP: Praktisk LED-indikator

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Oppsummering ...

Det beste med batterisaker er at de er bærbare ladere. I stedet for å holde de tunge bankene, er det utrolig behagelig å installere en batterikasse, som holder din iPhone alltid ladet.

Du vil kanskje også utforske annet tilbehør til iPhone 6s:

  • Beste iPhone 6s lommebokvesker
  • Beste iPhone 6s støtfangervesker
  • Beste iPhone 6 / 6s Plus billadere
  • Beste dokkingstasjoner for iPhone 6 Plus

Hvilket batteri etui vil du kjøpe til iPhone 6s? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook og Twitter. Ikke glem å laste ned appen vår for å utforske flere tilbehør til iPhone 6s.