Hvordan legge til signatur i meldinger-appen i iOS 10 på iPhone og iPad

Det er ikke noen funksjon i iOS for å legge til en signatur i meldinger eller iMessage som vi gjør i en e-post. Funksjonen er ikke så nyttig heller når det gjelder meldinger. På den annen side viser det seg å være nyttig når du sender en melding til en avsender som ikke har lagret ditt kontaktnummer.

Det er forskjellige apper tilgjengelig i app store for denne lille jobben; sa det, de krever også få dollar, noe som ikke ser ut til å være gjennomførbart i det hele tatt. Vel, det er et lite triks eller rettere sagt en funksjon som gjør det enkelt å skrive inn signaturen din i en melding.

Det er ingen funksjon for å legge til en signatur automatisk; alt vi kan gjøre er å skrive inn en kort kode som resulterer i full signatur. Bare sjekk guiden nedenfor for å forstå hvordan du gjør det.

Hvordan legge til signatur i meldinger-appen på iPhone og iPad

Trinn 1. Trykk på Innstillinger → Trykk på Generelt .

Steg 2. Bla litt ned, så finner tastaturet ditt, trykk på det.

Trinn 3. Nå under den menyen, trykk på " Tekst erstatning ."

Trinn 4. Trykk på " + " -skiltet øverst til høyre på skjermen.

Trinn 5. Skriv inn signaturen din som du vil inkludere i meldingen i setningsfeltet → Under den i snarveien, skriv inn 2-3 tegnene som vil bringe denne signaturen i meldingen → Når du er ferdig, trykker du bare på " Lagre " fra øverst til høyre på skjermen.

Det er det. Nå når du skriver inn snarveistegnene, vil signaturen din vises.

Ja, dette er ikke den perfekte løsningen, men i det minste trenger du ikke å skrive inn hele signaturen din hver gang du sender en ny melding.

Var dette trikset nyttig for å legge til signaturen? Gi oss beskjed via en kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus. Ta også en titt på vår nylig lanserte app.

 

Legg Igjen Din Kommentar